حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است
سرخط خبرها

فرمانده هوافضای سپاه: ماهواره‌بر قائم به‌زودی برای پرتاب آماده می‌شود| اذعان دشمن به توانمندی پهپادی و موشکی ایران

  • کد خبر: ۱۱۸۴۹۲
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
فرمانده هوافضای سپاه: ماهواره‌بر قائم به‌زودی برای پرتاب آماده می‌شود| اذعان دشمن به توانمندی پهپادی و موشکی ایران
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران با اشاره به فعالیت هزاران نفر از نخبگان جوان و گمنام در حوزه هوافضای کشور گفت: ملت ایران بدانند که سرمایه خوبی به لطف خدا در این حوزه داریم و امروز متوسط سن دانشمندان در حوزه هوافضا ۳۵ سال است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه آیین تجلیل از برگزیدگان دوازدهمین جشنواره مالک اشتر سپاه با بیان اینکه پهپاد غزه یکی از هزاران طرح‌های نیروی هوافضای سپاه است، اظهار داشت: واکنش‌های دشمن در این حوزه را ببینید و سخنان آن‌ها را دنبال کنید، از جمله امریکایی‌ها که با اشاره به حوزه کوچک پهپادی می‌گویند این بخش برتری هوایی آن‌ها را بعد از ۸۰ سال از بین برده است.

وی افزود: آن‌ها می‌گویند حوزه هوافضا و قدرت پهپادی و موشکی مساله‌ای مهمتر از هسته‌ای است و البته این را هم بدانند در حوزه پدافندی نیز روال کار همین است و به لطف الهی این قدرت امروز در همه حوزه‌ها ایجاد شده است.                                      

سردار حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: اینکه دشمن به این توانمندی اقرار و اذعان می‌کند باید عمق مساله را متوجه شد. بحمداله امروز کشور، نیرو‌های مسلح ما و سپاه جایگاه ارزنده و برتری واقعی دارند و دشمن نیز اعتراف می‌کند از فشار حداکثری  و تحریم‌های فلج کننده شکست مفتضحانه خورده و این معضلاتی که دامن امریکا را گرفته نیز به خاطر ایران است.     

وی همچنین درباره ارتباط‌گیری برخی کشور‌ها با رژیم صهیونیستی گفت: بعضی‌ها در حال پناه بردن به رژیم صهیونسیتی هستند در حالی که این رژیم یک غده سرطانی است و این‌ها دارند خواسته و یا ناخواسته غده سرطانی را به کشور خودشان منتقل می‌کنند و اگر پرهیز نکنند رژیم صهیونیستی هیچ کمکی به آن‌ها نمی‌کند، بلکه این غده سرطانی گریبان آن‌ها را خواهد گرفت و دیر یا زود این‌ها به مشکلات اساسی مبتلا می‌شوند، ولی ما هم در سکوت مطلق در حال رصد این جریان هستیم.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه درباره رهنمود‌های رهبری در خصوص افزایش توان پهپادی گفت: قدرت پهپادی یک قدرت جدید و تازه متولد شده است و شاخه‌های مختلفی دارد و بسیاری از این بخش‌ها اختراع ایرانی است.                

وی گفت: موشک‌های زمین به هوای پدافندی با پایه پهپادی اختراع ایرانی است و از این قبیل موارد فراوان داریم و باید تاکید کنم چه در دقت موشک‌ها چه در حوزه پدافندی و چه در حوزه راداری و پهپادی، موفقیت را مرهون اجرای دقیق تدابیر مقام معظم رهبری هستیم.

سردار حاجی‌زاده همچنین گفت: اگر امروز دشمنان از این قدرت نگران شده‌اند و دعوت به مذاکره می‌کنند و در کنگره دنبال مصوبه‌ای برای محدودکردن ایران هستند، همه این‌ها نتیجه اجرای این تدابیر بوده و الحمدالله امروز یک قدرت با فاصله زیاد از دیگران هستیم.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه همچنین با اشاره به وضعیت ماهواره نور که در ارتفاع بیش از ۵۰۰ کیلومتری قرار گرفته است، گفت: به اذن الله در ادامه موفقیت‌های گذشته، در سالجاری ماهواره‌بر جدید قائم را به فضا پرتاب می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->