جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

ماجرای آب‌گرفتی محموله‌های برنج در زاهدان| گمرک: حداقل خسارت به محموله‌های برنج وارد شد

  • کد خبر: ۱۱۸۸۳۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۸
  • ۱
ماجرای آب‌گرفتی محموله‌های برنج در زاهدان| گمرک: حداقل خسارت به محموله‌های برنج وارد شد
مدیر کل گمرک زاهدان با اشاره به بارندگی‌های اخیر گفت: با پیش بینی انجام شده حداقل خسارت به محموله‌های برنج موجود در محوطه باز انبار عمومی وارد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی خاشی ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان و مدیرکل گمرک زاهدان با اشاره به بارندگی اخیر در استان و مطرح شدن برخی ابهامات در خصوص خسارت به محموله‌های موجود در انبار عمومی این گمرک، گفت: از دی ماه پارسال بخشنامه‌ای به گمرکات و مناطق آزاد ابلاغ  شد که بر این اساس معافیت مالیات ارزش افزوده واردات از طریق مناطق آزاد لغو شد، پیش از این برنج‌های وارداتی از طریق میرجاوه به منطقه آزاد چابهار ترانزیت و از طریق گمرک مذکور با استفاده از معافیت مورد اشاره ترخیص می‌شد.

وی افزود: بعد از بخشنامه مذکور صاحبان کالا ترجیح دادند، برنج‌های وارداتی به زاهدان منتقل و از طریق این گمرک ترخیص شود. به این ترتیب با توجه به لغو معافیت مالیاتی، انبار‌های مسقف موجود در محوطه  گمرک  زاهدان به دلیل ورود بیش از ظرفیت، در مدت کوتاهی کاملا پر شد.

گفتنی است در گمرک زاهدان ۱۴ هزار متر انبار مسقف موجود است که ۲۰ هزار تن انواع کالا قابل نگهداری در این انبارهاست.

این مقام مسئول در گمرک همچنین گفت: بر این اساس مکاتبات لازم با قید فوریت با وزارت صمت، استانداری و... صورت گرفت و هشدار‌های مربوطه ارائه شد تا از ثبت سفارش برنج به مقصد گمرک زاهدان ممانعت به عمل آید.

وی افزود، با این وجود سرعت ترخیص و تشریفات بالا رفت، تازمانی که کامیون خالی وجود داشته باشد  تشریفات مربوط به ترخیص کالا انجام می‌شود. با این وجود تلاش‌های تمام وقت همکاران، حجم ورودی کالا علی الخصوص محموله‌های برنج   بیشتر از کالا‌های خروجی از این گمرک است. برای مثال در یک روز  ۱۵۰۰ تن کالا‌های مختلف که مهمترین آن برنج است وارد گمرک زاهدان می‌شود، اما با وجود تمام تمهیدات به دلیل نبود کامیون و... حدود ۹۰۰ تن برنج ترخیص می‌شود.

خاشی گفت: در بحث بارندگی اخیر، هشدار‌های لازم به صاحبان کالا داده شد، بر همین اساس پیش از شروع بارندگی بسیاری از محموله‌های موجود در فضای باز توسط صاحبان کالا پوشیده شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد، که با پیش بینی انجام شده حداقل خسارت به محموله‌های برنج موجود در محوطه باز انبار عمومی وارد شده است.

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: مسئولیت  انبارداری و حفاظت از محموله‌های وارداتی از ۳ سال قبل در اختیار شرکت‌های انبار‌های عمومی وابسته به صندوق بازنشستگی  و وزارت رفاه قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
0
0
مسئول کسی دیگه است چرا به تجار تذکر دادی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->