«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

آینده مبهم «خندوانه» از نگاه رامبد جوان

  • کد خبر: ۱۱۹۰۹۷
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
آینده مبهم «خندوانه» از نگاه رامبد جوان
رامبد جوان همزمان با پخش آخرین قسمت از فصل هشتم «خندوانه» متنی را منتشر و با بیان اینکه نمی‌داند در آینده چه خواهد شد، در عین حال نسبت به ساخت ادامه این برنامه ابراز امیدواری کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این، اظهاراتی از سوی محمد بحرانی صداپیشه جناب خان هم مبنی بر اینکه «... شاید بعد از این «خندوانه» برای همیشه به تاریخ بپیوندد. معلوم نیست که دیگر «خندوانه» ساخته شود و معلوم نیست اگر ساخته شود من در «خندوانه» باشم ...» این شائبه را برای برخی ایجاد کرده بود که شاید تلویزیون تصمیم به پایان تولید و پخش این برنامه با اجرای رامبد جوان گرفته باشد.

این در حالی است که مدیر شبکه نسیم در گفت‌وگویی تاکید کرده است: تلویزیون برای خداحافظی با برنامه «خندوانه» تصمیمی ندارد.

حال باید دید اظهارات اخیر رامبد جوان درباره آینده مبهم «خندوانه»، صرفا یک بازارگرمی برای سنجش میزان علاقه تلویزیون و مخاطبانش به ادامه این برنامه است یا حاشیه های فصل اخیر، سازندگان را به تعمق بیشتر برای ادامه ساخت آن سوق داده است.

رامبد جوان همزمان با پخش آخرین قسمت از فصل هشتم «خندوانه» که پنجشنبه ـ ششم مرداد ماه ـ روی آنتن رفت، در بخشی از مطلبی که در صفحه شخصی‌اش نوشته آورده است:

«سلام، فصل هشتم خندوانه امشب با پخش نهصد و بیست و دومین قسمت از این برنامه به پایان می‌رسد. در فصل هشتم هم مطابق تمام فصول گذشته در روزگار سخت و در لحظه های تلخ تمام تلاشمان این بود که سهم شادی شما را بیشتر کنیم.»

او در بخش دیگری از این مطلب با طرح این پرسش که در این مسیر چقدر موفق بوده‌ایم را نمی‌دانیم، در ادامه خطاب به مخاطبان آورده است: «اینکه چقدر بعضی از لحظات مجبور شدیم و چقدر بعضی از دقایق خواسته‌هایمان عملی نشد و… را شما نمی‌دانید!»

رامبد جوان در بخش پایانی یادداشت خود با طرح پرسشی دیگر مبنی بر اینکه آینده چه خواهد شد؟ پاسخ داده است: «نمی‌دانیم! چاره‌ای جز امید نداریم و امیدواریم و مشتاق دیدار شما خواهیم بود.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->