ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود
سرخط خبرها

امدادرسانی ارتش در ۴ استان سیل‌زده به‌طور همزمان| فعلاً نیازی به امداد هوایی وجود ندارد

  • کد خبر: ۱۱۹۴۲۲
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵
امدادرسانی ارتش در ۴ استان سیل‌زده به‌طور همزمان| فعلاً نیازی به امداد هوایی وجود ندارد
فرمانده قرارگاه جنوب شرق نیروی زمینی ارتش گفت: نیرو‌های ما در ۴ استان یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان و بخش‌هایی از استان هرمزگان فعال بوده و مشغول امدادرسانی به مناطق سیل‌زده هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ دوم امیر غلامعلیان درباره امدادرسانی این قرارگاه به مناطق سیل‌زده گفت: به محض دریافت دستور امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش مبنی بر امدادرسانی به سیل زدگان و همچنین در پی ماموریتی که به نیروی زمینی ارتش برای امدادرسانی به مناطق سیل زده ابلاغ شد، امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش دستوراتی را برای امدادرسانی به سیل‌زدگان صادر کرد.

وی افزود: بلافاصله پس از صدور دستورات فرمانده نیروی زمینی ارتش، قرارگاه منطقه‌ای جنوب شرق مستقر در کرمان نسبت به اعزام ادوات مهندسی رزم خود به استان یزد اقدام کرد.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه این قرارگاه در ۴ استان به طور همزمان مشغول امدادرسانی به سیل‌زدگان و مقابله با سیلاب است، تصریح کرد: در استان یزد از روز گذشته مستقر شدیم و برای شهرستان زرند در استان کرمان نیز تعدادی از ادوات مهندسی رزمی را ارسال کردیم.

امیر غلامعلیان گفت: تعدادی از ادوات مهندسی رزمی قرارگاه جنوب شرق نیروی زمینی ارتش به شهرستان‌های ایرانشهر و زاهدان اعزام شده است. در چابهار و کنارک نیز بخش‌های دریایی و هوایی مشغول امدادرسانی و کمک هستند.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه تقویت سیل‌بندها، تخلیه آب‌های سطحی و ایجاد گارد‌های حفاظتی نیاز مناطق سیل‌زده است، تاکید کرد: این فعالیت‌ها توسط مهندسی رزمی ما در حال انجام است و فکر می‌کنم تا یک یا دو روز آینده این موضوع به صورت کامل مدیریت شود.

وی اظهار داشت: با توجه به وضعیت مناطق سیل‌زده، فعلا نیازی به استفاده از بالگرد برای امداد هوایی وجود ندارد چراکه بیشتر راه‌ها به خصوص در حوزه روستایی بازگشایی شده و فعلا مشکلی در این زمینه وجود ندارد. با این حال، هوانیروز در آمادگی کامل قرار دارد و در صورت نیاز آماده امدادرسانی از طریق اعزام بالگرد است.

امیر غلامعلیان با اشاره به حضور نیرو‌های ارتش در شهرستان تفت از توابع استان یزد عنوان کرد: اکنون در این منطقه حضور داریم و در حال تقویت سیل‌بند‌ها هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->