سقوط جت آموزشی در بنگلادش| ۱۹ نفر کشته و ۱۰۰ تن زخمی شدند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: همسایگان می‌توانند بسیاری از مشکلات ما را به طور کامل رفع کنند شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی پادشاه بلژیک: اوضاع غزه «مایه ننگ بشریت» است رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است
سرخط خبرها
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد:

اقتدار و انسجام ملی، هدف هیات‌های اجرایی و نظارت استان در انتخابات پیش‌رو

  • کد خبر: ۱۱۹۴۳
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۱
اقتدار و انسجام ملی، هدف هیات‌های اجرایی و نظارت استان در انتخابات پیش‌رو
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: همه به دنبال این هستیم که انتخابات پیش رو باعث اقتدار و انسجام ملی شود و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند افراد شایسته وارد عرصه عمل بشوند.
به گزارش شهرآرنیوز؛ حسن جعفری افزود: در حوزه انتخابات مجلس خبرگان هم از ۱۸ گام برنامه‌ریزی شده تاکنون هفت گام برداشته است و در حال حاضر رسیدگی به صلاحیت داوطلبان در حال طی شدن فرایند قانونی خود قرار دارد.
جعفری در حوزه وحدت رویه و هم‌افزایی مسئولان دست اندرکار در انتخابات اضافه کرد: به صورت هفتگی در جلسات با فرمانداران، آخرین قوانین مربوط به انتخابات بررسی و سوالات و ابهامات فرمانداران رفع می‌شوند تا شرایط به نحو مطلوبی پیش رود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی بر حرکت در مسیر قانون تاکید کرد و گفت: اگر در مسیر قانونی در بخش‌های اجرا، حسن اجرا و نظارت حرکت کنیم برای هیچ کس دغدغه‌ای وجود نخواهد داشت، برای همین این مسئله پیگیری و رصد می‌شود.
وی ادامه داد: به عنوان رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی از هر گونه پیشنهاد و نظر سازنده در چهارچوب قانون استقبال می‌کنیم و به دنبال این هستیم که این نظرات و پیشنهادات ارائه شوند.
جعفری با تصریح بر اینکه نشاط، مشارکت و امنیت انتخابات در دستور کار هیات اجرایی انتخابات خراسان رضوی قرار داشته و بدین منظور برنامه‌ریزی شده است، ادامه داد: در این راستا سعی می‌کنیم که این بستر را فراهم کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در خصوص سوابق هیات‌های اجرایی انتخابات استان تشریح کرد: بیش از ۹۲ درصد افرادی که در ۲۹ شهرستان استان برای عضویت در هیات اجرایی انتخابات معرفی شده بودند احراز صلاحیت شدند که عدد بسیار خوبی محسوب می‌شود و نشان دهنده تعامل هیات‌های اجرایی و نظارت انتخابات است.
وی با اشاره به حوزه اطلاع‌رسانی انتخابات بیان کرد: تاکنون قریب به ۴۲ مورد اطلاع‌رسلانی عام در مورد انتخابات اتفاق افتاده و در این زمینه هم در حوزه استان اطلاعات بسیار مناسبی به مخاطبان ارائه شده است.
جعفری متذکر شد: روش ما در اجرای فرایند انتخابات استان این خواهد بود که بستری فراهم شود که هم مردم در جریان اقدامات اجرایی قرار بگیرند و هم روند قانونی سوابغ پیگیری شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه در استان در هنگام ثبت نام داوطلبان کوچکترین مشکلی وجود نداشته است، بیان کرد: در ثبت نام‌ها همه یکسان دیده شده بودند وعدالت در برخورد را شاهد بودیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->