شروع سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت پیمان بیابانی کشتی گیر ایرانی تیم کانادا کیست؟ نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد برابر حریف هندی در مسابقات قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | برد سخت آشورماتوف وارد لیست استقلال شد| حضور درترکیب اصلی مشخص نیست تاریخ و ساعت بازی شباب الاهلی و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا | سرشاخ تراکتور با بزرگان نارضایتی ساپینتو از عملکرد دفاعی استقلال | ۴ بازی، ۶ گل خورده نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد برابر حریف آمریکایی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | عموزاد طوفانی ادامه می‌دهد حاج‌صفی: خوب بازی می‌کنیم، اما بدشانسیم استقلالی‌ها خطاب به ماشاریپوف: تا نیم‌فصل برو! نویدکیا: نباید احساسی بازی کنیم نتیجه و ویدئو کشتی آذرپیرا برابر حریف بلغارستانی در قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | صعود آذرپیرا به یک چهارم‌ رونمایی از کیت استقلال در آسیا + عکس نتیجه و ویدئو کشتی یونس امامی برابر حریف گرجستانی در قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | صعود یونس به رده‌بندی ورزشگاه آزادی تا پایان ۱۴۰۵ آماده نمی‌شود! بانوان فوتسالیست ایران در گروه مرگ نتیجه و ویدئو کشتی عموزاد برابر حریف قرقیزستانی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | پیروزی رحمان مثل آب خوردن! تاریخ و ساعت بازی الحسین اردن و سپاهان در لیگ قهرمانان۲ آسیا | بازگشت به جهنم اردن نتیجه و ویدئو کشتی آذرپیرا برابر حریف مغولستانی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | پیروزی سخت آذرپیرا حمله ستاره‌های آرسنال به جایگاه مارتینلی
سرخط خبرها

پژمانفر: مهدی تاج نباید به فوتبال برگردد!

  • کد خبر: ۱۱۹۷۳۴
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹
پژمانفر: مهدی تاج نباید به فوتبال برگردد!
رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، از کمیته بدوی فدراسیون فوتبال خواست در مورد تایید صلاحیت افراد به خصوص مهدی تاج دقت عمل لازم را داشته باشد.

به گزارش "شهرآرانیوز، او در برنامه فوتبال برتر اسمی از مهدی تاج نیاورد، اما در خصوص پرونده مارک ویلموتس گفت: نسبت به پرونده این مربی شکایت‌هایی از سوی مردم صورت گرفت و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در کنار سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات به این پرونده ورود کرد و آن را مورد بررسی قرار داد. برای ما محرز شد که در عقد قرارداد با این مربی سوء‌مدیریت صورت گرفته است و به همین خاطر ضرر و زیان زیادی متوجه کشور شده است.

او ادامه داد: در خصوص این پرونده رای نهایی هم صادر شده است و ما این مسیر را دنبال می‌کنیم تا حقایق پشت پرده این پرونده برای مردم روشن شود. من از اینکه در خصوص این پرونده برای مردم صحبت کنم واقعا من خجالت می‌کشم؛ ضرر روحی و روانی که به خاطر این قرارداد به مردم و اهالی فوتبال وارد شده است به نسبت ضرر مالی قابل مقایسه نیست. ما میلیون‌ها علاقمند به فوتبال در کشور داریم و قرارداد با مارک ویلموتس و عملکرد این مربی آسیب‌های روحی و روانی زیادی را به علاقمندان به فوتبال وارد کرد. ما نباید اجازه دهیم کسانی که در گذشته مسبب این قرارداد شدند بار دیگر وارد صحنه شوند و کار را پیش ببرند. از کسانی که در خصوص بررسی صلاحیت افراد تلاش می‌کنند، خواهش می‌کنم در اینباره دقت عمل لازم را داشته باشند. چرا که با صدور رای نهایی این پرونده، پرونده مفتوح دارند و از سویی پرونده‌هایی علیه آن‌ها در جریان است که منجر به صدور رای محکومیت قطعی شده است. الان نزدیک بازی‌های جام جهانی هستیم و نباید اجازه دهیم برای فوتبال تصمیماتی گرفته شود که همان مسیر گذشته دنبال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->