سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش سخنگوی وزارت خارجه روسیه به تحولات اخیر فلسطین

  • کد خبر: ۱۲۰۳۹۸
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴
واکنش سخنگوی وزارت خارجه روسیه به تحولات اخیر فلسطین
سخنگوی وزارت خارجه روسیه در سخنانی نسبت به تحولات اخیر فلسطین واکنش نشان داده و رژیم صهیونیستی را مقصر دورجدید درگیری‌ها دانست.

به گزارش شهرآرانیوز - ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در سخنانی اظهار کرد: مسکو از تشدید تنش میان فلسطین و اسرائیل به شدت نگران است.

وی گفت: حملات نیروی هوایی اسرائیل به نوار غزه باعث تشدید تنش‌های جدید شد و در واکنش به آن، برخی گروه‌های فلسطینی حملات به اسرائیل را آغاز کردند.

زاخارووا افزود: ما نسبت به این تحولات نگران هستیم؛ چراکه می‌تواند به از سرگیری درگیری نظامی همه جانبه و وخامت بیشتر وضعیت اسفناک انسانی در نوار غزه منجر شود.

وی ادامه داد: ما بر موضع اصولی و ثابت روسیه در حمایت از حل و فصل بلندمدت مناقشه فلسطین و اسرائیل بر اساس اصل راه حل "دو کشوری" تاکید می‌کنیم.

زاخارووا همچنین تصریح کرد: خشونت‌های مکرر تنها از طریق مذاکراتی پایان می‌یابد که باید به احقاق حقوق مشروع ملی ملت فلسطین برای تشکیل یک کشور مستقل در مرز‌های ۱۹۶۷ منجر شود.

در همین حال، سفارت مسکو در قاهره نیز در بیانیه‌ای تاکید کرد: آمریکا و اروپا که به طور مداوم به سیاست دوگانه پایبند هستند، به شکل سنتی از موضع اسرائیل دفاع می‌کنند.

در این بیانیه آمده است: آن‌ها فقط گاهی برای حفظ وجهه حافظان صلح در سطح جهانی، بیانیه‌های معمولی درباره حمایت از فلسطین و راه حل دو کشوری صادر می‌کنند.

سفارت روسیه همچنین آورده است: با این حال، هیچ کس واقعاً به سرنوشت فلسطینی‌ها در "دموکراسی‌های شکوفا" که مدعی هستند مراکز دفاع از ارزش‌های انسانی و احترام به احساسات انسانی هستند، اهمیت نمی‌دهد.

منبع: ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->