نتانیاهو بار دیگر از جلسه دادگاه گریخت ترامپ دوباره از بایدن انتقاد کرد خبرهای مهم از رفع فیلتر تلگرام در کشور | پوردهقان: توافق با تلگرام نیاز به مصوبه مجلس ندارد  رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل مرحله نخست ششمین انتخابات پارلمانی عراق به پایان رسید (۱۸ آبان ۱۴۰۴) توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو آیت‌الله علم‌الهدی: رفع مشکلات استان‌ها نیازمند افزایش اختیارات استانداران است | حل مشکل آب مشهد با استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود کرملین: دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نشده است رئیس ستاد نیرو‌های مسلح یمن به القسام پیام داد حماس جسد گولدن، افسر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد تکذیب اظهارات رسایی در مورد انتصاب مجدد یک دادستان دستگیر شده توضیح سازمان محیط زیست درباره هزینه سفر هیئت ایرانی به اجلاس کاپ ۳۰ برزیل گزارش سالانه ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس تحویل مسکن به ۱۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی همه‌چیز درباره انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق + جزئیات رئیس قوه قضائیه: در برخی پرونده‌های امنیتی هم می‌توان از صلح و سازش بهره برد انتخابات پارلمانی عراق ۲۰۲۵ | آغاز رأی‌گیری ویژه با ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده موشک مرگبار هسته ای آمریکا در یک پرواز مخفیانه مشاهده شد پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود نگاهی به ۵ انتخابات و پارلمان پساصدام به بهانه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بانک ملی محور توان اقتصادی کشور | تسهیل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه برای اقشار کم برخوردار
سرخط خبرها

دریادار سیاری: هیچ کشوری بدون اجازه ایران در خلیج‌فارس حضور ندارد| امروز نداجا با اقتدار در دریا‌های آزاد حضور دارد

  • کد خبر: ۱۲۰۸۷۴
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۴
دریادار سیاری: هیچ کشوری بدون اجازه ایران در خلیج‌فارس حضور ندارد| امروز نداجا با اقتدار در دریا‌های آزاد حضور دارد
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه نداجا اجازه نداد هیچ کشوری مگر با اجازه ایران در خلیج فارس حضور یابد،‌ گفت: پایان سال رزمایش مشترک بزرگ ارتش را بازهم برای نمایش قدرت و اقتدار ارتش و نیروی مسلح به معرض نمایش می‌گذاریم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین دانش آموختگی دوره ۱۸ تکاوری مرکز آموزش تفنگداران و تکاوران دریایی نیروی دریایی ارتش با حضور امیر دریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش برگزار شد.

امیر دریادار سیاری در این آیین که در اردوگاه صحرایی شهید مولایی منجیل برگزار شد، گفت: حماسه ۳۴ روزه مقاومت خرمشهر، عملیات ثامن الائمه، بیت المقدس و والفجر و پدافند از جزایر و سکو‌های نفتی، عملیات مروارید و بیش از ۲۰۰ عملیات اسکورت دریایی سابقه درخشانی است که نیروی دریایی ارتش در کارنامه خود دارد و در همه آن‌ها عملکرد جانانه تکاوران و تفنگداران دریایی متجلی است.  

وی خاطرنشان کرد: به لطف خدا نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران علاوه بر افتخاراتی که در عملیات‌های دوران دفاع مقدس خلق کرد، مأموریت خطیر حفاظت از اقتصاد کشور با اسکورت بیش از ۱۰ هزار کشتی را نیز به بهترین شکل انجام داد، این نیرو اجازه نداد هیچ کشوری مگر با اجازه جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس حضور یابد و سیادت و اقتدار دریایی و اقتصاد کشور را حفظ کرد و امروز هم این مسیر را مقتدرانه ادامه داده و با اقتدار و افتخار در دریا‌های آزاد حضور دارد.

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه نیرو‌های تفنگدار و تکاور ضمن نگهداری از تجهیزات آماده به کار، تجهیزات جدیدی را در تعامل با جهاد خودکفایی و مراکز دانش بنیان ساخته اند افزود: هر جا تمامیت ارضی و منافع جمهوری اسلامی ایران در خطر باشد، تکاوران و تفنگداران دریایی حضور دارند.

دریادار سیاری در ادامه گفت: این دوره ها، دوره‌های دانش آموختگی عاشورایی است، امروز راهبرد ما بازدارندگی است تا هیچ دشمنی فکر تعرض به کشور به مغزش خطور نکند و مهمترین مؤلفه ارتقاء بازدارندگی در نیرو‌های مسلح، داشتن نیروی انسانی مومن، معتقد، ولایتمدار، شهادت طلب، با شهامت و آموزش دیده است.

وی تأکید کرد: در طول عمر بابرکت ۴۳ ساله انقلاب اسلامی در مقابل استکبار جهانی ایستاده‌ایم، می‌ایستیم و خواهیم ایستاد و معتقدیم؛ ایستادگی در برابر ظلم از ارزش‌های انقلاب است.

معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: نیروی دریایی در طول سال رزمایش‌های متعددی دارد و در دریای جنوب رزمایش‌های تخصصی متفاوتی توسط یگان‌های تفنگدار و تکاور دریایی، موشکی، جنگال، هوادریا و سطحی و زیرسطحی انجام می‌شود و پایان سال نیز رزمایش مشترک بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران را باز هم برای نمایش قدرت و اقتدار ارتش جمهوری اسلامی و نیروی مسلح به معرض نمایش می‌گذاریم.

در ابتدای این آیین دریادار دوم ستاد گودرز بهرامی فرمانده مرکز آموزش تفنگداران و تکاوران دریایی منجیل طی گزارشی اذعان داشت: دانش آموختگان دوره تکاور دریایی در ۱۹هفته آموزش‌های نظری، عملی، میدانی و مهارتی را فراگرفته اند.

در این آیین، تفنگداران و تکاوران دریایی نیروی دریایی ارتش در منجیل با اجرای رزمایش میدانی، آمادگی خود را به نمایش گذاشتند.

تجلیل از مربیان، اساتید و دانش آموختگان پایان بخش آیین دانش آموختگی دوره ۱۸ تکاوری مرکز آموزش تفنگداران و تکاوران دریایی نیروی دریایی ارتش بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->