فرانسه تهدید کرد: تا پایان تابستان به ایران برای دستیابی به توافق هسته‌ای مهلت می‌دهیم ویدئو| وزیر اقتصاد: بسته حمایتی اقتصادی دولت را به زودی تشریح می‌کنم بیانیه نیروهای مسلح یمن: تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم (۷ مرداد ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی پرواز‌های فرودگاه بن گوریون را متوقف کرد قالیباف: غزه امروز یک کشتارگاه و یک صحنهٔ جرم است قالیباف: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد ویدئو| نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گمانه زنی‌هایی درباره گزینه احتمالی برای جانشینی زلنسکی پژمانفر: فراجا زیرساخت‌های ابلاغ کروکی الکترونیک به طرفین تصادف را فراهم کند تاکید پزشکیان بر توزیع نظام سلامت بر اساس خرید راهبردی و پرداخت عملکردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: مساجدی که تنها به اقامه نماز می‌پردازند «سکولار» محسوب می‌شوند جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است
سرخط خبرها

رئیسی: دور دوم سفر‌های استانی متفاوت است| تفویض اختیارات ویژه به استانداران| امسال به‌رغم مشکلات، قطعی برق نداشتیم

  • کد خبر: ۱۲۰۹۴۴
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
رئیسی: دور دوم سفر‌های استانی متفاوت است| تفویض اختیارات ویژه به استانداران| امسال به‌رغم مشکلات، قطعی برق نداشتیم
رئیس جمهور با اشاره به اینکه کرمان مقصد آخرین سفر از دور اول سفر‌های استانی دولت مردمی بود، اظهار داشت: در دور دوم سفر‌ها ضمن پیگیری مصوبات سفر‌های دور نخست، گام‌های برتری را در جهت پیشرفت و عدالت برخواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در پایان سفر دو روزه خود به کرمان در نشستی با خبرنگاران به تشریح نتایج و دستاورد‌های سی‌و‌یکمین سفر استانی دولت پرداخت و گفت: این سفر حسن ختام سفر‌های استانی در دور اول است و در دور دوم نحوه سفر‌ها متفاوت خواهد بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دور اول سفر‌های استانی مسائل فوری دنبال شد، افزود: در دور دوم سفر‌ها ضمن پیگیری مصوبات سفر‌های دور نخست، گام‌های برتری را در جهت پیشرفت و عدالت برخواهیم داشت.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تفویض اختیارات ویژه به استانداران گفت: به وزرا تاکید شد آنچه از اختیارات لازم است به استانداران واگذار شود و به طور خاص درباره کرمان که بهشت معدنی ایران است، حتماً اختیارات لازم به ویژه درباره معادن تفویض خواهد شد.

رئیس جمهور درباره پروژه‌های آب‌رسانی و تأمین منابع آبی در کرمان هم توضیح داد: دولت طرح‌های آب‌رسانی در استان کرمان را به جدیت دنبال می‌کند.

آیت‌الله رئیسی، تکمیل پروژه‌های کرمان، زرند، سیرجان و پاریز، تکمیل آب‌رسانی به شهر‌های شمالی استان، آبرسانی به شهر‌های بم و برآباد، تکمیل سد‌های استان مانند سد امیر تیموری، تکمیل بند خاکی عنبرآباد و هیأت‌آباد، احیا و مرمت قنوات، اجرای ۳۵۰ کیلومتر خطوط آب در شمال استان را از جمله این طرح‌ها عنوان کرد.

رئیس جمهور گفت: به‌رغم کمبود نزولات، با مدیریت خوب آب، می‌توان این مشکلات را کاهش داد.

آیت‌الله رئیسی همچنین با اشاره به اینکه مدیریت آب نیز مانند مدیریت برق دستور کار ویژه دولت است، اظهار داشت: در دولت با برنامه‌ریزی برق را مدیریت کردیم و ظرفیت ایجاد نیروگاه‌هایی هم ایجاد شده تا نیروگاه با مگاوات بالا احداث شود که برق صنعتی از برق خانگی جدا شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: ۳۵ هزار مگاوات برق مورد نیاز را میان صنایع و مصرف خانگی تقسیم کردیم و به‌رغم مشکلات و کمبود برق و گرمی هوا، قطعی برق نداشتیم و برخلاف سال قبل با مدیریت و همکاری مردم آن را کنترل کردیم.

آیت‌الله رئیسی از تصویب ۶۲ مصوبه در حوزه آب، خاک و کشاورزی نیز خبر داد و افزود: در حوزه زیربنایی ۳۳ مصوبه، در حوزه فرهنگی، آموزشی و ۳۵۰ مرکز آموزشی ایجاد خواهد شد تا مدارس کانکسی نداشته باشیم.

تصویب ۱۷ مصوبه به منظور تکمیل مراکز بیمارستانی نیمه‌تمام در شهرستان‌های استان از دیگر مصوبات دولت در استان کرمان بود که رئیس‌جمهور از تصویب آن‌ها خبر داد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش اشتغال در استان کرمان را از مسائل محوری دانست و تصریح کرد: تأسف‌بار است که در کنار ذخایر و معادن ارزشمند استان بیکاری وجود دارد.

آیت‌الله رئیسی گفت: برخی معادن که درآمد خوبی هم دارند، سهم استان را پرداخت نمی‌کنند که موظف شدند ۱۵ درصد از درآمد خود را برای مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه‌یافتگی استان اختصاص دهند و این ۱۵ درصد جزء حقوقی است که معادن نسبت به استان عهده‌دارند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت در نظر داشت صندوق عدالت و پیشرفت در استان‌ها ایجاد کند، گفت: گرچه این طرح در مجلس به نتیجه نرسید، اما تصمیم داشتیم حق مالکانه معادن، فروش اموال مازاد دولت و اضافه دریافتی‌های مالیاتی به این صندوق واریز شود تا شورای اداری از آن برای اشتغال و پروژه‌های ناتمام استفاده کند.

۱۲ مصوبه در حوزه اشتغال، ۱۹ مصوبه در حوزه مسائل رفاهی و اجتماعی،۶ مصوبه در حوزه صنعت و معدن و ۱۲ مصوبه در حوزه قضایی و انتظامی و در مجموع ۲۱۶ مصوبه برای رفع مشکلات ضروری استان در این سفر تصویب و از سوی رئیس جمهور اعلام شد.

آیت‌الله رئیسی در پایان نشست خبری آخرین سفر استانی خود در دور اول سفر‌های دولت مردمی ابراز امیدواری کرد اجرای مصوبات استانی از سوی معاون اجرایی رئیس‌جمهور و استاندار موجب رونق و توسعه استان کرمان و امیدواری مردم شود و از اصحاب رسانه خواست با نظارت و پیگیری روند اجرای مصوبات، دولت را در این عرصه یاری دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->