رزمایش مشترک دریایی ایران و جمهوری آذربایجان پایان یافت رئیس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی: ۲۷ مهرماه، آخرین مهلت استعفای داوطلبان مشمول ماده ۴۱ است قانون پیوستن ایران به CFT از سوی قالیباف ابلاغ شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عراقچی در گفت‌وگوی تلفن با امیرخان متقی: ایران آماده کمک برای کاهش تنش‌ و تسهیل گفت‌و‌گو‌ میان افغانستان و پاکستان است واکنش وزیر راه به کلید خوردن استیضاحش تحلیل نشنال اینترست درباره احتمال بازگشت آمریکا به بگرام | واکنش احتمالی ایران، چین و روسیه چه خواهد بود؟ سخنگوی دولت: مبلغ کارت رفاهی از ۳۰۰ به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیکی شوراها قالیباف: نهاد دولت و مردم نیازمند مشارکت بهتر و گسترده‌تری هستند حماس بر پایبندی به توافق آتش‌بس تاکید کرد صدور گواهینامه‌های جدید با اطلاعات دوزبانه برای تسهیل رانندگی در خارج از کشور دریادار ایرانی: نیازمند توسعه دریایی در ابعاد گوناگون هستیم بقایی در دانشگاه تهران عنوان کرد: قطعنامه «۲۲۳۱» پایان یافت سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: غیرقابل‌اعتمادبودن آمریکا در مذاکرات محرز است خضریان: بیش از ۴۰ درصد سبد هزینه خانواده‌ها مربوط به مسکن است حمله هوایی پاکستان به شرق افغانستان در آستانه سفر هیئت‌ها به دوحه | ۱۷ تن جان باختند و ۱۴ نفر زخمی شدند رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: درباره اسنپ بک زمان بررسی برجام در مجلس بحث شد | با برجام در موشکی قدرت یافتیم بیانیه وزارت خارجه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت + متن کامل توضیحات ویتکاف درباره حمله اسرائیل به غزه: احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر، به ما خیانت شد رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح: به اقدامات دشمن توجه شود عراقچی در نامه‌ای به گوترش: قطعنامه ۲۲۳۱ به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است سفر هیئت پارلمانی ایران به ژنو برای شرکت در اجلاس IPU یورش اشغالگران اسرائیلی به مناطق مختلف کرانه باختری ایران اتهامات بی‌اساس مدیرکل سازمان امنیت انگلیس را رد کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد از حاکمیت لبنان حمایت کرد عراقچی: ادامه همکاری با آژانس در چارچوب توافق جامع پادمان و قانون مجلس است دستگاه قضایی بنگلادش خواستار اعدام نخست وزیر مخلوع شد
سرخط خبرها

وزیر کشور: بیمه برای زائران اربعین حسینی اجباری است

  • کد خبر: ۱۲۱۰۲۷
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۲
وزیر کشور: بیمه برای زائران اربعین حسینی اجباری است
وزیر کشور گفت: زائران اربعین باید بیمه باشند که اگر از نظر ایمنی دچار مشکلی شدند بیمه بتواند جبران کند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه نشست تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی درباره لزوم بیمه اجباری زائران عتبات عالیات گفت: همه پیش‌بینی‌ها و تلاش‌ها بر این است که سفر اربعین، سفری ایمن و خوب باشد و بر همین اساس مذاکراتی با طرف عراقی انجام شده و اطمینان داده‌اند امنیت را برقرار کنند، اما موضوع ایمنی و امنیت دو مساله است و  زائران باید بیمه باشند که اگر از نظر ایمنی دچار مشکلی شدند بیمه بتواند جبران کند.

وزیر کشور گفت: سازمان مربوطه عددی را به عنوان بیمه دریافت می‌کند تا اگر در حوزه ایمنی مشکلی پیش آمد بتوان خسارت‌ها را از محل بیمه جبران کرد. این عدد حدود ۱۷ الی ۱۸ هزار تومان خواهد بود.

وحیدی گفت: درباره معطلی در مرز برای زائران از طرف ایران مشکلی وجود ندارد و از طرف عراقی نیز خواسته شده به میزان خروجی از دروازه‌های کشور، ورودی در نظر بگیرد تا زائران معطل نشوند و قول داده‌اند که تعداد ورودی‌ها را افزایش دهند که اگر این امر محقق شود ماندگاری در مرز نخواهیم داشت؛ یعنی کار زائران به همان اندازه که در خروجی ایران انجام می‌شود در ورودی عراق نیز انجام خواهد شد تا معطل نشوند.

زائرین می‌توانند از خودرو‌های شخصی استفاده کنند

وزیر کشور در خصوص حمل و نقل زائران نیز گفت: اساس بر این است که از ناوگان عمومی استفاده شود، اما به هر حال با حجم زیادی زائر روبه رو هستیم و کمبود‌هایی در حوزه حمل و نقل عمومی داریم و گفته شد که زائران با خودرو‌های خود بیایند و برای این کار نیز پارکینگ در نظر گرفته شده است. در حقیقت اولویت ما حمل و نقل عمومی است، اما با توجه به کمبودی که وجود دارد، زائران می‌توانند از خودرو‌های شخصی نیز استفاده کنند.

به گفته وحیدی، پیش بینی ما برای اربعین امسال پنج میلیون زائر است، اما خواسته شده است که داوطلبان در سامانه ثبت نام کنند تا اعداد و برآورد دقیق‌تری پیش بینی شود.

وحیدی در خصوص ورود خودرو‌ها از ایران به عراق نیز گفت: هنوز حرف و توافق قطعی در این مورد با طرف عراقی زده نشده است. در خصوص مرز‌ها نیز براساس قولی که طرف عراقی داده از ۱۶ محرم تردد از مرز خسروی امکان پذیر خواهد بود و مقرر شده از مرزهایی، چون تمرچین و باشماق به عنوان یکی از گزینه‌ها برای افرادی که به این مرز‌ها نزدیک هستند، تردد امکان پذیر شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->