سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

نماینده اردبیل: مردم از افزایش قیمت‌ها گلایه‌مند هستند| گرانی‌ها اعتماد مردم به نمایندگان مجلس را هم کم کرده است

  • کد خبر: ۱۲۱۰۸۶
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۱
نماینده اردبیل: مردم از افزایش قیمت‌ها گلایه‌مند هستند| گرانی‌ها اعتماد مردم به نمایندگان مجلس را هم کم کرده است
نماینده مردم اردبیل در مجلس با اشاره به نارضایتی مردم از وضعیت معیشتی و گرانی کالا‌های اساسی گفت: افزایش ۱۰ درصدی حقوق کارمندان و بازنشستگان با افزایش صد درصدی قیمت کالا‌ها همخوانی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، صدیف بدری در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۳ مردادماه) مجلس با استناد به بند (۱۱) ماده (۲۲) آیین‌نامه داخلی مجلس در تذکری پیرامون حفظ شأن و اقتدار مجلس و صیانت از حقوق نمایندگان گفت: با توجه به مسائل و مشکلاتی که مردم در یک هفته گذشته که در حوزه انتخابیه حضور داشتیم، مطرح کردند افزایش گلایه‌های مردم بسیار مشهود است، مردم از وضعیت معیشتی و گرانی کالا‌های اساسی گلایه‌مندند به خصوص در مورد نبودن دارو‌ها به ویژه دارو‌های بیماران خاص و شربت آنتی‌بیوتیک کودکان گلایه‌های بسیاری را مطرح کردند.

نماینده مردم اردبیل و نمین و نیر و سرعین در مجلس خطاب به رئیس مجلس افزود: آقای قالیباف در جلسه مشترک با دولت بیش از گذشته عنایت داشته باشید چرا که اگر تمهیدات اساسی صورت نگیرد، فشار اقتصادی بر مردم بیشتر خواهد شد، متأسفانه این وضعیت موجب شده اعتماد مردم به نمایندگان مجلس هم کم شود.

وی یادآور شد: افزایش حقوق ۱۰ درصدی کارکنان دولت با افزایش صد درصدی قیمت کالا‌ها همخوانی ندارد. سخنگوی دولت نیز هر وقت کم می‌آورد توپ را در زمین مجلس می‌اندازد در صورتی که در لایحه دولت پیشنهاد حداکثر افزایش ۱۰ درصدی حقوق کارکنان آورده شده بود.

بدری افزود: افزایش حقوق بازنشسته‌های لشکری و کشوری به میزان ۱۰ درصد نیز با افزایش قیمت‌ها همخوانی ندارد، متأسفانه با وجود گذشت ۵ ماه از فصل کاری سال ۱۴۰۱ هنوز موافقتنامه‌های اعتبارات دولتی و تملک دارایی و سرمایه‌ای مبادله نشده است این در حالی است که فصل کاری در استان‌های سردسیر مانند اردبیل گذشته و هنوز دولت اعتبارات عمرانی را تخصیص نداده است لذا خواهشمندیم در نشست مشترک با دولت پیرامون این موضوعات بحث جدی انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->