به گزارش شهرآرانیوز، مدیریت باشگاه پرسپولیس در تابستان به خاطر انتخاب مهدی تارتار و ترجیح دادن او به دراگان اسکوچیچ شدیدا مورد انتقاد قرار گرفت و به همین خاطر هم قرارداد یکساله با این مربی امضا کرد.
اما تارتار هم در تیم بستن خوب و هوشمندانه عمل کرد و هم اینکه تیمش را لا وجود تغییرات زیاد خیلی زود به هماهنگی و انسجام تیمی رساند. در واقع تارتار نشان داد که تجربه سالها سرمربیگری در لیگ برتر از او یک مربی تقریبا کامل و پخته، ساخته است و به خوبی توان هدایت پرسپولیس را دارد. برخلاف وحید هاشمیان که در پرسپولیس تازه به دنبال کسب تجربه و آزمون و خطا بود.
عملکرد خوب تارتار تا اینجای فصل باعث شده که باشگاه پرسپولیس به دنبال امضای قرارداد بلند مدت با سرمربی خود باشد تا بتوانند برنامه ریزی وسیعی برای آینده داشته باشند.