جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

سیاوش یزدانی از خدمت سربازی معاف شد

  • کد خبر: ۱۲۱۱۴۲
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
سیاوش یزدانی از خدمت سربازی معاف شد
مدافع مشهدی سابق تیم ملی، سرانجام موفق شد معافیت خود را از خدمت سربازی دریافت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یزدانی که از اوایل نیم فصل دوم لیگ برتر به خدمت سربازی مشمول شد و اجبارا استقلال را ترک کرد، بعد از چند ماه دوندگی و تلاش سرانجام معافی گرفت.

این مدافع بعد از جدایی از استقلال به ملوان رفت، اما چندروز بیشتر در تمرینات این تیم شرکت نکرد و حتی یک دقیقه هم در لیگ یک برای این تیم به میدان نرفت. یزدانی طی ماه‌های گذشته با هیچ تیمی تمرین نکرد و عضو تیمی نبود و فقط در مراسم‌های پادگان انزلی حاضری خود را می‌زد تا روز‌های خدمتش بگذراند.

در تمام این ایام، اما این بازیکن باتجربه برای معافیت از خدمت سربازی تلاش کرد و حالا بالاخره موفق شد تاییدیه معافیت خود را از سازمان نظام وظیفه دریافت کند.

سیاوش چند روز قبل به تمرینات ملوان رفته بود، اما در نهایت مازیار زارع سرمربی انزلی‌چی‌ها نامه عدم نیاز او را به باشگاه داد تا وضعیتش نامشخص شود. در نهایت، اما این بازیکن که برای گرفتن کفالت پدرش اقدام کرده بود، توانست معافی خود را دریافت کند.

با توجه به این اتفاقات سیاوش یزدانی که از قراردادش با استقلال نیم فصل باقی مانده، بازیکن این تیم محسوب می‌شود و برای تعیین تکلیف خود باید به سراغ مدیران باشگاه برود. از سوی دیگر لیست بزرگسالان استقلال کاملا پر شده و بعید است استقلالی‌ها نیازی به حضور او داشته باشند؛ مگر اینکه آن‌ها بخواهند بازیکنی را از لیست خود خارج کنند.

باید منتظر مان و دید در نهایت یزدانی که از خدمت سربازی رها شده چه سرنوشتی پیدا خواهد کردو در لیگ بیست و دوم پیراهن چه تیمی را برتن می‌کند.

مدافع سابق استقلال با تهیه مدارک مربوط به کفالت خود، در حال دریافت امضا‌های نهاد‌های مختلف از جمله نظام وظیفه برای تایید آن است تا به زودی کارت پایان خدمت معافیت خود را دریافت کرده و شرایط بازگشت به لیگ برتر و استقلال را به دست بیاورد.
منبع: ورزش ۳

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->