مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است تحویل دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا به تل‌آویو مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود حضور «پاپ فرانسیس» با ویلچر در مراسم کلیسای واتیکان نتانیاهو: هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک فاجعه می‌آفریند رئیس‌جمهور از دستاورد کمیته ملی پارالمپیک در توسعه ورزش زنان تقدیر کرد سازمان همکاری اسلامی خواستار تحقیق درمورد جنایت اسرائیل علیه امدادگران در غزه شد پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد نخعی‌راد: نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم
سرخط خبرها

جانشین وزیر دفاع: برخی دولت‌ها دنبال تخریب روابط عراق با ایران هستند

  • کد خبر: ۱۲۱۳۱۶
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴
جانشین وزیر دفاع: برخی دولت‌ها دنبال تخریب روابط عراق با ایران هستند
جانشین وزیر دفاع گفت: به طور قطع در میان کشور‌های همسایه، عراق به عنوان کشور دوست و برادر از جایگاه ویژه‌ای برای جمهوری اسلامی ایران برخوردار است و جمهوری اسلامی ایران همواره بر توسعه و تعمیق روابط با عراق تاکید دارد.
 

به گزارش شهرآرانیوز، سپهبد «سعد مزهر محسن العلاق» رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق با حضور در ستاد وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران در تهران با سردار سرتیپ پاسدار سید مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح دیدار و گفتگو کرد.

سردار فرحی در این ابتدای دیدار با ادای احترام به روح پاک همه شهدای سال‌های مبارزه علیه تروریست‌های تکفیری داعشی به ویژه دو قهرمان و مجاهد نستوه سردار عزیز شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس اظهار داشت: به طور قطع در میان کشور‌های همسایه، کشور دوست و برادر-عراق، از جایگاه ویژه‌ای برای جمهوری اسلامی ایران برخوردار است و جمهوری اسلامی ایران همواره بر توسعه و تعمیق روابط با عراق تاکید دارد.

وی با بیان اینکه شهادت دو همرزم قهرمان در کنار یکدیگر حاویِ  پیام‌های  مهمی است، افزود: این دو قهرمان تا لحظه شهادت در کنار یکدیگر بودند و آمیخته شدن خون فرماندهان و سربازان دو کشور ایران و عراق در راستای هدف واحد بر استحکام پیوند‌های دو کشور افزوده است و نشان داده است جمهوری اسلامی ایران، امنیت عراق را امنیت و ثبات خود  می‌داند.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه آمریکا و برخی از رژیم‌ها و دولت‌های همراه با این کشور در صدد تخریب روابط  ایران و عراق هستند، گفت: دولت‌های منطقه نسبت به زیان‌های ناشی از حضور و مداخلات خارجی و به ویژه آمریکا در منطقه باید هوشیار و بیدار باشند.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی و تروریسم به عنوان یکی از ابزار‌های نظام سلطه با توجیه حضور خود در منطقه و تلاش برای کسب مشروعیت، عاملی برای اختلاف بین کشور‌های منطقه و  تضعیف و فرسایش ظرفیت امت اسلامی است.

سردار فرحی با بیان اینکه توسعه همکاری‌ها و تفاهم دو کشور ایران و عراق عاملی مهم در جهت خنثی سازی توطئه‌های دشمنان مشترک دو کشور است تأکید کرد: تعامل و ارتباط دو کشور در زمینه‌های مختلف دفاعی به ویژه در حوزه علم و فناوری و دانش باید تقویت و توسعه یابد.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران محصولات مورد نیاز نیرو‌های مسلح را با تکیه بر ظرفیت‌های بومی طراحی و تولید می‌کند افزود: جمهوری اسلامی ایران برای تولید محصولات دفاعی دارای عقبه و پشتوانه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی است و در این زمینه آماده هرگونه همکاری با کشور عراق هستیم.

سپهبد «سعد مزهر محسن العلاق» رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق نیز در این دیدار با تسلیت ایام عزاداری امام حسین علیه السلام و درود فراوان به روح شهیدان سپهبد قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس یاد آور شد: خون شهدای دو ملت در مبارزه با داعش و تروریسم در هم آمیخت و عاملی برای پیوند و دوستی هر چه بیشتر دو کشور شد.

وی با اشاره به بازدید‌های اخیر از دانشگاه مالک اشتر وزارت دفاع و دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف افتخارآمیز است.

رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق با بیان اینکه  ایجاد ارتباط نهاد‌های  نظامی باید بر پایه‌ی توسعه‌ی تعاملات نهاد‌های  آموزشی صورت گیرد بر تقویت و توسعه روابط نیرو‌های مسلح دو کشور در زمینه‌ی پژوهشی و علمی تأکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->