علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

نمایندگان از توضیحات وزیر بهداشت و درمان قانع شدند

  • کد خبر: ۱۲۱۳۷۵
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۰
نمایندگان از توضیحات وزیر بهداشت و درمان قانع شدند
نمایندگان مجلس پس از استماع توضیحات وزیر بهداشت درباره سوال نماینده کرج در خصوص عوارض ناشی از واکسیناسیون اجباری کرونا از پاسخ‌های عین‌اللهی قانع شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۲۵ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی سوال مهدی عسگری نماینده کرج، اشتهارد و فردیس و ۳۶ نفر از نمایندگان از بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پس از عدم اقناع نماینده مذکور و به رأی گذاشتن سوال، از پاسخ‌های وزیر با ۱۵۵ رأی موافق، ۷۳ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۹ نماینده حاضر در جلسه از توضیحات وزیر قانع شدند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس متن گزارش را بدین شرح قرائت کرد:

باتوجه به هشدار رهبر حکیم انقلاب در اسفند ۹۸ مبنی بر احتمال حمله بیولوژیک در نامه به ستادکل نیرو‌های مسلح، چه تحقیق و تدبیری در روند مدیریت بیماری کرونا مبتنی بر این فرض داشته اید؟ با توجه به تاکید رهبری مبنی بر توجه به روش‌ها و ظرفیت‌های بومی در درمان بیماری کرونا، چه اقدامات عملی تاکنون نسبت به این تذکر مهم داشته اید؟

علی رغم درخواست تعدادی از نمایندگان چرا آمار دقیق و مستندی از عوارض واکسیناسیون و تاثیر آن در امراضی همچون لخته خون و سکته و... ارائه نمی‌شود؟ آیا سازوکار دقیقی برای سنجش و ثبت عوارض  کوتاه مدت و بلند مدت واکسیناسیون وجود دارد؟ چه تحقیق و رسیدگی تا کنون نسبت به این عوارض انجام شده است؟ ارائه آمار کامل، دقیق و مستند در ارتباط و نسبت سنجی بین آمار مرگ و میر دوسال گذشته، بیماری کرونا، بیماری‌های زمینه‌ای، عوارض واکسیناسیون در سنین مختلف مورد انتظار است. میزان تاثیر دارو‌های تجویزی و عوارض آن‌ها نیز به همین ترتیب.  

باتوجه به اینکه واکسن‌های موجود کرونا دوره‌های کارآزمایی بالینی را به طور کامل طی نکرده و همگی صرفا دارای مجوز اضطراری هستند و ‌طبق پروتکل‌های جهانی، واکسن‌هایی که دارای مجوز اضطراری هستند صرفا به صورت داوطلبانه قابل تجویز هستند لذا ایجاد محدودیت‌های اجتماعی با وضع جرائم سنگین بویژه در ایام تعطیلات عید، به چه استناد علمی و قانونی انجام می‌شود؟

چرا در عین اجبار اجتماعی بعضا از مردم رضایتنامه برای تزریق واکسن و عوارض احتمالی دریافت می‌شود؟ بالاخره واکسن اجباری است یا اختیاری؟ چرا به دستور رئیس جمهور مبنی بر اقناعی بودن این فرایند، توجهی نمی‌شود؟

با توجه به ایجاد اجبار اجتماعی برای واکسیناسیون، ستاد کرونا و  وزارت بهداشت باید مسئولیت هرگونه عوارض و تبعات بعدی واکسیناسیون را به طور کامل بپذیرد، چه تدابیری برای بیمه کردن افراد مشمول و جبران هرگونه زیان مترتب بر عوارض واکسیناسیون اندیشیده شده است؟

باتوجه به اعلام اینکه اگر ۷۵ درصد مردم واکسینه شوند زنجیره کرونا قطع و ایمنی مدنظر حاصل می‌شود و طبق آمار اعلامی تا کنون حدود ۸۵ درصد جمعیت ۲ دوز واکسن را دریافت کرده اند دلیل این اصرار و اجبار برای واکسینه کردن اقشاری که تمایلی به این موضوع ندارند چیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->