اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بررسی تهدید‌ات مهندسی‌شده حوزه سلامت‌اجتماعی در شورای انقلاب فرهنگی| اولویت در اجرای مقررات حجاب و عفاف با کارکنان دولت

  • کد خبر: ۱۲۱۵۷۵
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
بررسی تهدید‌ات مهندسی‌شده حوزه سلامت‌اجتماعی در شورای انقلاب فرهنگی| اولویت در اجرای مقررات حجاب و عفاف با کارکنان دولت
اولویت‌های مرتبط با سلامت اجتماعی، با تاکید بر موضوع حجاب و عفاف در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، اعضای این شورا از جامعه بانوان کشور که حجاب و عفاف و آموزه‌های مربوط به سلامت اجتماعی را رعایت می‌کنند، قدردانی و بر ضرورت اجرای مجموعه مصوبات شورا از سوی دستگاه‌های مسئول که در این زمینه تکالیف قانونی بر عهده آن‌ها گذاشته شده است، تاکید کردند.

در این جلسه تاکید شد که کارکنان دولت در اجرای ضوابط و مقررات مربوط به سلامت اجتماعی از جمله مقررات حجاب و عفاف در اولویت هستند. با توجه به اینکه از مجموعه مقررات تصویب شده در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در زمینه حجاب و عفاف اکثراً جنبه ترویجی، فرهنگ‌سازی و معرفت‌افزایی دارد، مقرر شد دستگاه‌های دولتی که در این زمینه تکالیفی بر عهده دارند، دستورالعمل‌های اجرایی را تدوین و برای تصویب به صحن شورا ارائه دهند.

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به بررسی تهدید‌های مهندسی شده در حوزه سلامت اجتماعی از خارج از کشور و دستورالعمل‌های ناظر بر مقابله با این تهدیدات که محوریت اجرای آن‌ها بر عهده وزارت کشور است، پرداختند.

اعضا همچنین بر ضرورت اجرای دستورالعمل‌های پیشگیری از بروز آسیب‌های متوجه سلامت اجتماعی، از جمله توانمندسازی، تقویت دانش، فرهنگ‌سازی، ساخت فیلم و سریال و آثار هنری که بتواند ارزش والای حجاب و عفاف را به خوبی معرفی و آگاهی اجتماعی ایجاد کند، تاکید کردند.

در ادامه جلسه شورا، موضوع تدوین سیاست‌های کلی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی مورد بررسی قرار گرفت که در مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست تدوین است. این سیاست‌ها با مشورت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تدوین خواهد شد که در جلسه امروز وظیفه تهیه پیشنهاد‌های مدنظر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به شورای معین مرتبط سپرده شد.

در ادامه جلسه روسای ۶ دانشگاه علوم پزشکی و ۱۸ دانشگاه آموزش عالی کشور نیز مورد تایید اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفتند.

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی همچنین اضافه شدن برخی مناسبت‌ها و نامگذاری‌ها در تقویم ملی را نیز بررسی کردند که شرح آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در جلسه امروز همچنین بانکی‌پور، خیامی‌فر، حجت‌الاسلام سید علی موسوی و خانم قاسم‌پور را به عنوان ۴ نماینده خود در شورای‌عالی جوانان تعیین و معرفی کرد.

رئیس‌جمهور نیز در این جلسه از اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی خواست تا مصوبات این شورا را برای جامعه تبیین کنند تا گره‌های ذهنی مردم نسبت به این مصوبات و مباحث مطرح در شورا رفع شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->