درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور
سرخط خبرها

درخواست تشکیل کمیته مشترک بین شهرداری مشهد و کربلا

  • کد خبر: ۱۲۱۸۷۶
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۵
درخواست تشکیل کمیته مشترک بین شهرداری مشهد و کربلا
استاندار کربلا گفت: در کشور از نظر نظافت مقام اول را کسب کرده‌ایم اما در این راستا به انتقال تجربیات شما چشم دوخته‌ایم و پیشنهاد می‌کنم کمیته مشترکی بین دو شهرداری تشکیل و صحبت‌ها به عمل تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صیف جاسم الخطابی در دیدار با شهردار مشهد تصریح کرد: در وهله اول به شکرانه خداوند متعال، موفق شدیم در این ایام به زیارت امام رضا (ع) نائل شویم و از استقبال شما نیز بسیار سپاس‌گزار هستیم.

وی افزود: شهر مشهد و کربلا ویژگی‌های مشترکی از جمله وجود بارگاه مطهر امامان معصوم دارند و این افتخاری است برای ما که در مشهد و کربلا خدمت‌گذار زائران باشیم.

استاندار کربلا با بیان اینکه از تمام جهان به‌ویژه ایران زائرانی برای زیارت به کربلا می‌آیند، تصریح کرد: جمعیتی که در استان زندگی می‌کنند سه میلیون نفر است درحالی که سالانه بالغ بر ۵۰ میلیون نفر به کربلا مشرف می‌شوند و ممکن است در زیارت اربعین این رقم به بیش از ۲۰ میلیون نفر برسد.

الخطابی بیان کرد: در روز عاشورا، عرفه، نیمه شعبان و شب‌های جمعه، بیش از یک میلیون زائر به کربلا می‌آیند که افتخاری برای ما است، خانواده‌های کربلا در فداکاری الگو هستند.

وی ضمن اشاره به تشرف به شهر مشهد برای زیارت امام رضا (ع) و تعاون و هماهنگی، اضافه کرد: هماهنگی تاثیر زیادی برای زائران خواهد داشت و جزو وظایف اصلی ما محسوب می‌شود.

استاندار کربلا ضمن تشکر از شهردار مشهد و استاندار خراسان رضوی گفت: ما بیش از دو سال است که در حال ساخت فرودگاه هستیم و مراحل ساخت آن در مراحل پایانی است و پیش‌بینی می‌شود، سالیانه ۲۰ میلیون مسافر داشته باشیم همچنین پالایشگاه تصفیه نفت نیز در کربلا ایجاد و یکی از بزرگترین کارخانه‌های سیمان‌سازی نیز در کربلا در کنار هزاران هتل وجود دارد.

الخطابی ضمن اشاره به وجود سه میلیون نخل در کربلا، گفت: پیشرفت بسیار خوبی در کربلا داشته‌ایم و آماده استقبال از سرمایه‌گذاران در زمینه‌های اقتصادی، کشاوری و... هستیم.

وی ادامه داد: شهرداری کربلا از نظر قانونی مجری برگزاری رسوم فوتی‌ها است اما به دلیل وجود رسوم خاصی مردم این اجازه را به شهرداری نمی‌دهند. ما به مشهد افتخار می‌کنیم زیرا هیچ جایی به فضای سبز و گل ارایی مشهد نمی‌رسد و ما دوست داریم از تجربیات شما در این راستا استفاده کنیم.

استاندار کربلا بیان کرد: در کشور از نظر نظافت مقام اول را کسب کرده‌ایم اما در این راستا به انتقال تجربیات شما چشم دوخته‌ایم و پیشنهاد می‌کنم کمیته مشترکی بین دو شهرداری تشکیل و صحبت‌ها به عمل تبدیل شود.

الخطابی اظهار کرد: یکی از نیازهای ما حضور شرکتی متخصص برای رنگ‌آمیزی خیابان‌ها است که در این زمینه از شما دعوت می‌کنیم قبل از اربعین به کربلا مشرف و این تیم متخصص را اعزام کنید.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->