تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟ 
سرخط خبرها

هوای خنک تا اواخر هفته در خراسان رضوی ماندگار است (۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۱۹۱۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۱
هوای خنک تا اواخر هفته در خراسان رضوی ماندگار است (۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۱)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: دمای هوا نسبت به روز گذشته بین ۲ تا ۳ درجه کاهش یافته و هوای خنک تا اواخر هفته در خراسان رضوی ماندگار است.

گروه جامعه| شهرآرانیوز، آذر رضایی‌پور در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با ۹ درجه خنکترین و مهولات با ۳۷ درجه گرمترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. همچنین بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان سبزوار ۵۸ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است.

وی افزود: براساس تحلیل نقشه‌ها و‌مدل‌های هواشناسی شاهد گذر ابر از آسمان نیمه شرقی و مناطقی از مرکز استان خواهیم بود که از فردا بعدازظهر از میزان ابرناکی این مناطق کاسته خواهد شد.

رضایی‌پور ادامه داد: امروز و فردا در طی ساعات بعدازظهر وزش باد شدید و نسبتا شدید همراه با گردوخاک پیش‌بینی شده است که آسیب به سازه‌های موقت دور از انتظار نیست. همچنین دمای هوا نسبت به روز گذشته بین ۲ تا ۳ درجه کاهش یافته و هوای خنک تا اواخر هفته در خراسان رضوی ماندگار است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: طی شبانه روز گذشته دمای هوای مشهد بین ۱۸ و و ۳۳ در نوسان بوده است و امروز حداکثر دمای هوای مشهد با ۲ درجه کاهش ۳۱ درجه و حداقل دما یا یک درجه کاهش به ۱۷ درجه خواهد بود.

وی اضافه کرد: همچنین امروز آسمان شهر مشهد قسمتی ابری و افزایش ابرناکی را خواهیم داشت و از بعدازظهر بر شدت و سرعت وزش باد افزوده می‌شود. همچنین تا اواخر هفته نیز در این کلان‌شهر هوای خنک خواهد بود.

با توجه به گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد شاخص کیفیت هوای این شهر در ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بوده است، هم‌اکنون نیز شاخص کیفیت هوا ۷۵ در شرایط قابل قبول قرار گرفته است.

این شرایط هوایی احتمال بروز علائم تنفسی در افراد حساس احتمال تشدید بیماری‌های قلبی یا ریوی در بیماران قلبی و سالمندان را در پیش دارد. بر این اساس توصیه می‌شود افراد خیلی احساس فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->