نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود ترامپ در ونزوئلا به دنبال چیست؟ وقتی لیست‌ها جایگزین افراد می‌شوند| گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق «انتخابات تناسبی» شورا‌ها شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند کابینه رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های مقاومت از مناطق تحت کنترل ارتش را بررسی می‌کند آمریکا یک مهاجر افغانستانی را بدون داشتن جرم مشخص به صورت نامحدود بازداشت کرد عارف: مطالبات مردم از سوی دولت به درستی انجام شود وزیر اقتصاد به کمیسیون صنایع و معادن دعوت شد سخنگوی دولت: فعلاً خبری از حذف ارز ترجیحی از کالا‌های اساسی و دارو نیست سازمان ملل نسبت به کُندی ورود کمک‌ها به غزه ابراز تأسف کرد پایان سفر ۲ روزه معاون پزشکیان به برزیل حضور وزیر علوم در منزل شهید سپهبد سلامی دبیرکل ناتو ضمن تأکید بر بازدارندگی هسته‌ای، مطرح کرد: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد طحان نظیف در نشست خبری: حذف چهار صفر از پول ملی به تصویب شورای نگهبان رسید حمایت مجلس از دولت در زمینه تأمین زیرساخت‌های کالابرگ الکترونیکی سخنگوی طالبان: بعضی افراد در اداره اطلاعات و ارتش پاکستان پیشرفت افغانستان را تحمل نمی‌کنند
سرخط خبرها

ماجرای برکناری رئیس میز ایران در موساد چه بود؟ | سانسور حرفه‌ای خبر توسط صهیونیست‌ها

  • کد خبر: ۱۲۲۱۲۴
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
ماجرای برکناری رئیس میز ایران در موساد چه بود؟ | سانسور حرفه‌ای خبر توسط صهیونیست‌ها
رسانه‌های صهیونیستی و غربی، خبر مهم برکناری «رئیس میز ایران در موساد» را با پر رنگ کردن جنسیت رئیس جدید و مانور مثبت درباره زن بودن وی سانسور کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان جاسوسی موساد اخیرا اعلام کرد دو زن را در دو پُست حساس در این سازمان منصوب کرده است.

در اطلاعیه موساد ادعا شده: برای اولین بار در تاریخ این نهاد یک زن با نام اختصاری «ک» در پستی حساس یعنی «دفتر ایران» در موساد منصوب شده است. زن دیگری هم با نام اختصاری «الف»، در پستی مهم یعنی رئیس مرجع اطلاعات «جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات» منصوب شده است.

اخبار بعدی که در رسانه‌های غربی و صهیونیستی منتشر شد، به شکل پررنگ بر زن بودن افراد جدید منصوب شده تاکید داشت و خبر را به شکل یک دستاورد و موفقیت وانمود می‌کرد. اما واقعیت ماجرا این است که رئیس میز ایران به خاطر ناکامی‌ها و شکست‌هایی که موساد در چند سال اخیر دریافت کرده، برکنار شده است. به عبارت دیگر، اگر رئیس قبلی میز ایران در موساد موفق بود و ناکامی‌های بزرگ را بر سر صهیونیست‌ها نکشانده بود، دلیلی نداشت که برکنار شود؟

گفتنی است چند ماه قبل، هنگامی که رئیس سازمان اطلاعات سپاه پس از ۱۳ سال خدمت تغییر کرد، رسانه‌های صهیونیستی و غربی سعی کردند این تغییر بعد از ۱۳ سال را مصادره به مطلوب خود کرده و به‌عنوان ضعف اطلاعاتی ایران جا بزنند. اما حالا که رئیس میز ایران در موساد به خاطر حجم ناکامی‌های بی‌سابقه برکنار شده، همان رسانه‌ها، روی جنسیت نفر جدید (زن بودن) به‌عنوان یک موفقیت و دستاورد تاکید می‌کنند!

یکی از ناکامی‌های بارز موساد و سران رژیم صهیونیستی، این واقعیت است که نفتالی بنت مدعی اجرای راهبرد «مرگ ایران با هزار ضربه چاقو» بود، اما شکست‌های پیاپی رژیم صهیونیستی، هم در مقابل مقاومت لبنان و فلسطین، هم شکست در جبهه داخلی رژیم و تشدید دوقطبی‌های فرساینده، و هم پیشرفت‌های چشمگیر ایران در حوزه منطقه‌ای و نظامی و برنامه هسته‌ای، به سقوط دولت مستعجل نفتالی بنت انجامید تا صهیونیست‌ها ناچار به برگزاری پنجمین انتخابات پارلمانی ظرف چهار سال اخیر شوند.

یکی از شکست‌ها و نگرانی‌های بزرگ رژیم صهیونیستی، اعلام نگرانی دوقلوی داخلی موساد، شاباک (سرویس اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل) است که درباره تشدید خشونت و آشوب در انتخابات پیش روی این رژیم در اثر نفوذ و دستکاری ایران هشدار داده است.

در این‌باره، روزنامه «تایمز اسرائیل» به تازگی نوشت: گزارش‌ها از نگرانی نهاد امنیتی شاباک درباره احتمال مداخله خارجی در انتخابات آتی اسرائیل توسط مهاجمان سایبری ایرانی و روسی حکایت می‌کند. شاباک نگران است که به‌دنبال بالا گرفتن مجادلات نمایندگان کنست، شهروندان نیز مرتکب خشونت شده و آشوب سیاسی برپا کنند.

منبع: روزنامه کیهان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->