نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟
سرخط خبرها

معرفی خواستگار لاکچری در ازای سکه!

  • کد خبر: ۱۲۲۲۶۹
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲
معرفی خواستگار لاکچری در ازای سکه!
مدیر شبکه معرفان همدم موسسه فرهنگی هنری تبیان گفت: ما وضعیت واسطه‌های ازدواج را در تهران بررسی و نمونه‌های زیادی از رد و بدل شدن سکه برای معرفی خواستگاران ایده‌آل و لاکچری را مشاهده کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مریم پاکرو مدیر شبکه معرفان همدم در مورد موضوع مطرح‌شده در برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت‌وگو مبنی بر «سکه بده خواستگار لاکچری تحویل بگیر» اظهار کرد: ما ۸ سال است که به طور منظم با این موضوع سروکار داشتیم و چالش‌های آن را هم مشاهده کردیم.

وی در توضیح بیشتر این مطلب گفت: ما سال ۱۳۹۲ که در مؤسسه تبیان شروع به کار کردیم وضعیت واسطه‌های ازدواج در تهران را مورد بررسی قرار دادیم و نمونه‌های زیادی از رد وبدل شدن سکه برای معرفی خواستگاران ایده آل و لاکچری را مشاهده می‌کردیم.

پاکرو بیان کرد: برخی معرف‌های ازدواج در سطح استان تهران به‌صورت کاملاً رایگان و با نیت امر خیر فعالیت می‌کردند اما در مقابل، معرف‌هایی هم بودند که به‌صورت لاکچری دفتر کار شیک داشتند و مبالغ کلانی را هم دریافت می‌کردند و الان هم به همین شکل است.

مدیر شبکه معرفان همدم مؤسسه تبیان اظهار کرد: این کار، به متقاضیان ازدواج این امکان را می‌دهد که فرد موردنظر را باتوجه‌به شرایط خود انتخاب کنند و بیشتر افراد هم معرف‌های خیر را انتخاب می‌کنند و ترجیح می‌دهند که هزینه‌ای بابت این موضوع پرداخت نکنند و یا حداقل هزینه را بپردازند.

پاکرو از تدارک سامانه و نرم‌افزاری برای انسجام و اتحاد معرف‌های ازدواج سخن گفت و افزود: معرفان خیّر مشکلات مختلفی در این زمینه داشتند و غالباً هم کسانی بودند که در مساجد و مؤسسات فرهنگی مشغول فعالیت بودند و دفتر دستی داشتند و ثبت اطلاعاتشان بعضاً دچار اشکالات و نواقص بود و معمولاً بروزرسانی نمی‌شد، لذا ما این سامانه را راه‌اندازی کردیم ضمن اینکه مؤسسه تبیان در اصفهان نیز این اقدام را انجام داد.

وی با بیان اینکه نهاد رهبری در سال‌های گذشته خیلی در این بخش فعال بود گفت: با یکپارچه شدن معرف‌های ازدواج و علمی تر شدن کار، متقاضیان ازدواج هم می‌توانند خدمات بهتری دریافت کنند و باتوجه‌به پشتوانه حاکمیتی که داریم استقبال بهتر و جمعیت میلیونی از این سامانه صورت می‌گیرد.

مدیر شبکه معرفان سامانه همدم با بیان اینکه هزینه حداقلی هر بسته ۴۰ هزار تومانی با ۱۰ گزینه معرفی شروع می‌شود و با افزایش گزینه‌ها تا ۹۶ هزار تومان بالا می‌رود گفت: معرفان در فرایند ازدواج، اقدامات واسطه‌گری خود را با هماهنگی کامل خانواده‌ها انجام می‌دهند، چون خانواده محور اصلی فرایند کاری ماست. ضمناً معرفان بابت زحمات خود هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌کنند. شایان ذکر است که تمامی خدمات همدم تا بعد از مرحله عقد هم ادامه پیدا می‌کند، چراکه هدف، ازدواج پایدار است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->