مادر بلاگرهای اینستاگرامی قاتلان مادرانگی‌های شما! مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد
سرخط خبرها

معرفی خواستگار لاکچری در ازای سکه!

  • کد خبر: ۱۲۲۲۶۹
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲
معرفی خواستگار لاکچری در ازای سکه!
مدیر شبکه معرفان همدم موسسه فرهنگی هنری تبیان گفت: ما وضعیت واسطه‌های ازدواج را در تهران بررسی و نمونه‌های زیادی از رد و بدل شدن سکه برای معرفی خواستگاران ایده‌آل و لاکچری را مشاهده کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مریم پاکرو مدیر شبکه معرفان همدم در مورد موضوع مطرح‌شده در برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت‌وگو مبنی بر «سکه بده خواستگار لاکچری تحویل بگیر» اظهار کرد: ما ۸ سال است که به طور منظم با این موضوع سروکار داشتیم و چالش‌های آن را هم مشاهده کردیم.

وی در توضیح بیشتر این مطلب گفت: ما سال ۱۳۹۲ که در مؤسسه تبیان شروع به کار کردیم وضعیت واسطه‌های ازدواج در تهران را مورد بررسی قرار دادیم و نمونه‌های زیادی از رد وبدل شدن سکه برای معرفی خواستگاران ایده آل و لاکچری را مشاهده می‌کردیم.

پاکرو بیان کرد: برخی معرف‌های ازدواج در سطح استان تهران به‌صورت کاملاً رایگان و با نیت امر خیر فعالیت می‌کردند اما در مقابل، معرف‌هایی هم بودند که به‌صورت لاکچری دفتر کار شیک داشتند و مبالغ کلانی را هم دریافت می‌کردند و الان هم به همین شکل است.

مدیر شبکه معرفان همدم مؤسسه تبیان اظهار کرد: این کار، به متقاضیان ازدواج این امکان را می‌دهد که فرد موردنظر را باتوجه‌به شرایط خود انتخاب کنند و بیشتر افراد هم معرف‌های خیر را انتخاب می‌کنند و ترجیح می‌دهند که هزینه‌ای بابت این موضوع پرداخت نکنند و یا حداقل هزینه را بپردازند.

پاکرو از تدارک سامانه و نرم‌افزاری برای انسجام و اتحاد معرف‌های ازدواج سخن گفت و افزود: معرفان خیّر مشکلات مختلفی در این زمینه داشتند و غالباً هم کسانی بودند که در مساجد و مؤسسات فرهنگی مشغول فعالیت بودند و دفتر دستی داشتند و ثبت اطلاعاتشان بعضاً دچار اشکالات و نواقص بود و معمولاً بروزرسانی نمی‌شد، لذا ما این سامانه را راه‌اندازی کردیم ضمن اینکه مؤسسه تبیان در اصفهان نیز این اقدام را انجام داد.

وی با بیان اینکه نهاد رهبری در سال‌های گذشته خیلی در این بخش فعال بود گفت: با یکپارچه شدن معرف‌های ازدواج و علمی تر شدن کار، متقاضیان ازدواج هم می‌توانند خدمات بهتری دریافت کنند و باتوجه‌به پشتوانه حاکمیتی که داریم استقبال بهتر و جمعیت میلیونی از این سامانه صورت می‌گیرد.

مدیر شبکه معرفان سامانه همدم با بیان اینکه هزینه حداقلی هر بسته ۴۰ هزار تومانی با ۱۰ گزینه معرفی شروع می‌شود و با افزایش گزینه‌ها تا ۹۶ هزار تومان بالا می‌رود گفت: معرفان در فرایند ازدواج، اقدامات واسطه‌گری خود را با هماهنگی کامل خانواده‌ها انجام می‌دهند، چون خانواده محور اصلی فرایند کاری ماست. ضمناً معرفان بابت زحمات خود هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌کنند. شایان ذکر است که تمامی خدمات همدم تا بعد از مرحله عقد هم ادامه پیدا می‌کند، چراکه هدف، ازدواج پایدار است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->