واکسن آنفلوآنزا هنوز به اندازه نیاز نرسیده است

  • کد خبر: ۴۴۷۴۴۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۸
واکسن
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوآنزا گفت: واکسن آنفلوآنزا معمولاً از اوایل مهر وارد و توزیع می‌شود و در حال حاضر میزان واکسن رسیده، هنوز به مقدار مورد نیاز نرسیده است، اما محموله‌های جدید در حال رسیدن است.

مجتبی سالاری | شهرآرانیوز؛ دکتر محمود محمدزاده شبستری، در پاسخ به سؤال خبرنگار شهرآرانیوز درباره وضعیت واکسیناسیون آنفلوآنزا اظهار کرد: واکسن آنفلوآنزا معمولاً در اوایل مهرماه وارد و توزیع می‌شود، اما در حال حاضر مقدار واکسن رسیده، اندک است و هنوز به میزان مورد نیاز نرسیده است.

وی افزود: تا ۱۵ مهرماه فرصت داریم که واکسیناسیون را انجام دهیم و امیدواریم تا آن زمان محموله‌های کامل‌تر واکسن برسد و واکسن مورد نیاز جامعه تأمین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: سهمی که تاکنون به استان رسیده، هنوز کفایت لازم را ندارد، اما محموله‌های جدید در حال رسیدن است و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.

شبستری با اشاره به نحوه توزیع واکسن‌های رسیده گفت: در مرحله نخست، واکسن در اختیار افرادی قرار می‌گیرد که در معرض خطر بیشتری هستند و در سیستم‌هایی که بیشتر در معرض خطر قرار دارند، توزیع می‌شود؛ اما با رسیدن محموله‌های کامل‌تر، واکسن در اختیار افراد بیشتری قرار خواهد گرفت.

فعالیت اورژانس بیمارستان پیامبر اعظم از شنبه

وی همچنین درباره وضعیت فعالیت اورژانس بیمارستان پیامبر اعظم(ص) مشهد اظهار کرد: این بیمارستان دولتی و دانشگاهی و مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و بخش اورژانس آن به دلیل نیاز مردم منطقه امروز افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مردم این منطقه نیاز دارند دسترسی بیشتری به خدمات درمانی داشته باشند و این اورژانس برای پاسخگویی به همین نیاز راه‌اندازی شده است.

شبستری افزود: تجهیزات این مجموعه رسیده است و طبیعتاً کادر درمان نیز باید کامل شود و برنامه این است که فعالیت اورژانس از روز شنبه آغاز شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.