قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر هد اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه
سرخط خبرها

دولت حق‌الزحمه اضافه‌کاری معلمان را ماهانه بپردازد| عدم اجرای رتبه‌بندی برای بخشی از معلمان خلاف مصوبه مجلس است

  • کد خبر: ۱۲۲۶۳۴
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳
دولت حق‌الزحمه اضافه‌کاری معلمان را ماهانه بپردازد| عدم اجرای رتبه‌بندی برای بخشی از معلمان خلاف مصوبه مجلس است
عضو کمیسیون آموزش مجلس، از دولت خواست حق‌الزحمه اضافه‌کاری معلمان را ماهانه بپردازد و گفت: جدا کردن بخش عمده‌ای از معلمان با عنوان مهرآفرین و عدم اجرای رتبه‌بندی در مورد آنان خلاف مصوبه مجلس است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حق وردی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲ شهریورماه) مجلس در نطق میان دستور خود گفت: امروزه برهمگان مشخص شده است که تنها دلیل شکست توطئه‌های استکبار جهانی در منطقه خاورمیانه سیاست منطقه‌ای اقتدارآفرین جمهوری اسلامی ایران بوده است، اگر تروریست‌های جنایکاری که تحت عناوین متعدد و با طراحی و برنامه‌ریزی جنایکاران غربی و صهیونیستی قصد تسلط بر منطقه را داشته‌اند تار و مار شدند و امنیت منطقه‌ای کشور‌های اسلامی حفظ شد و منافع ملی ما نیز در بهترین شکل ممکن تامین گردید مدیون فداکاری و از خود گذشتگی مدافعان حرمی بودیم که در یک جنگ جهانی نابرابر بر متحدان عبری، عربی و غربی فائق آمدند و همه توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند.

نماینده مردم شهریار و قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: گویا عناصری در داخل از شکست این توطئه‌ها بیشتر از ناکامان غربی و عبری سرخورده شده‌اند که بی‌محابا به این افتخارآفرینان غیرتمند می‌تازند، اما صد البته فقط چهره واقعی خودشان را به مردم نشان می‌‍دهند.

وی تصریح کرد: به روح پر فتوح امام بزرگوار و شهدای سرافرازمان بخصوص به روان تابناک شهدای مقاومت به ویژه به ارواح پاک سرافرازان افتخارآفرین سلیمانی و همدانی درود می‌فرستیم و از خداوند متعال می‌خواهیم ما را به ادامه راه پرافتخارشان موفق بدارد.

حق‌وردی اظهار کرد: ضمن گرامیداشت یاد و نام شهیدان عرصه خدمت شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را به همه دولتمردان جمهوری اسلامی ایران بخصوص به رییس جمهور خستگی‌ناپذیر تبریک عرض می‌نمایم و از عملیاتی شدن بخشی از مصوبات سفر مبارک رییس جمهور محترم به غرب استان تهران به ویژه از استقرار فرمانداری ویژه در شهرستان شهریار سپاسگزارم و امید دارم با عنایت شخص آقای رییس جمهور سایر مصوبات سفر نیز به سرعت اجرایی گردد.

وی افزود: از بذل توجه دولت به ترمیم حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تشکر کرده و به جد می‌خواهم که برای افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری نیز اقدام شایسته‌ای انجام شود.

حق‌وردی خاطرنشان کرد: در تورم افسارگسیخته کنونی افزایش فقط ۱۰ درصد به حقوق این بازنشستگان و کارمندان شریف دولت هیچ توجیه منطقی ندارد، لازم است حقوق کارمندان و بازنشستگان کشوری و لشکری نیز متناسب با نرخ تورم افزایش یابد.

وی بیان کرد: در همین جا عدم واریز پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی بعد از یکسال از بازنشستگی آن‌ها را یادآور می‌شوم و از دولت می‌خواهم فکر اساسی برای پرداخت مطالبات قانونی این عزیزان داشته باشد. همچنین براساس مصوبه مجلس، دولت باید حق‌الزحمه اضافه کاری معلمان شریف و نجیب را ماهانه بپردازد که متاسفانه از اردیبهشت ماه تاکنون پرداخت نشده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: از اجرای هرچند با تاخیر قانون رتبه‌بندی معلمان سپاسگزارم و از مسئولان مربوطه می‌خواهم طبق مصوبه مجلس، قانون رتبه‌بندی را درست و کامل اجرا کند. جدا کردن بخش عمده‌ای از معلمان با عنوان مهرآفرین و عدم اجرای رتبه‌بندی در مورد آنان خلاف مصوبه مجلس است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: کمبود آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های شهرستان‌های شهریار، قدس و ملارد به شدت مورد نارضایتی مردم شده است ضمن تشکر از اهتمام مسئولان برای اجرای پروژه انتقال آب شهرستان قدس و شهر باغستان یادآور می‌شوم تا دیر نشده برای کمبود آب شرب شهرستان‌های شهریار و ملارد نیز فکر اساسی شود. قطع طولانی و شبانه آب شرب که انحصاری برق استان تهران است شایسته مردم شریف این منطقه نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->