مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سیل ۲ ساختمان مهم دولتی در قندهار را ویران کرد

  • کد خبر: ۱۲۲۶۷۴
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۸
سیل ۲ ساختمان مهم دولتی در قندهار را ویران کرد
سیل در ولایت قندهار موجب خسارات جانی و مالی نیرو‌های طالبان در این ولایت شد و ساختمان‌های فرماندهی امنیت و زندان شهرستان معروف در قندهار را ویران کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منابع محلی از قندهار در جنوب افغانستان می‌گویند که ساختمان‌های فرماندهی امنیت و زندان شهرستان معروف در نتیجه سرازیر شدن سیلاب ویران شده است.

منابع محلی در قندهار می‌گویند که سیلاب سه‌شنبه‌شب، ۱ شهریور افزون بر ساختمان‌های فرماندهی امنیت و زندان شهرستان معروف وسایط نظامی از جمله ماشین‌های رنجر پلیس را نیز با خود برده است.

به گفته منابع، سیلاب در شهرستان معروف قندهار، به طالبان تلفات جانی نیز وارد کرده است

مسئولان محلی طالبان در قندهار نیز تأیید می‌کنند که سیلاب ساختمان‌های فرماندهی امنیت و زندان شهرستان معروف را تخریب کرده است.

سیلاب از ناوقت دیروز درپی بارش شدید بخش هایی از قندهار را فرا گرفته است.

یک منبع امنیتی قندهار گفته است که این سیلاب ها، تاکنون جان شش تن را گرفته است و شماری را ناپدید کرده است.

همچنان در اثراین سیلاب ها، ده ها خانه و صدها جریب کشتزار به همراه پل و پلچک وکانال های آبیاری و راه ها تخریب شده است.

سیل زدگان از طالبان و نهادهای کمک رسان خواهان کمک شده‌اند.

این درحالی است که سرازیر شدن سیلاب در دیگر ولایت‌های افغانستان نیز تلفات جانی و خسارات مالی در پی داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->