آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

رزمایش پهپادی ارتش| دریادار ایرانی خبر داد: تجهیز شناور‌های سطحی و زیرسطحی نداجا به انواع پهپاد‌ها

  • کد خبر: ۱۲۲۸۳۹
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱
رزمایش پهپادی ارتش| دریادار ایرانی خبر داد: تجهیز شناور‌های سطحی و زیرسطحی نداجا به انواع پهپاد‌ها
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ارتقاء توان رزم نیروی دریایی در حوزه پهپاد سبب افزایش اقتدار دریایی ایران شده است، گفت: تجهیز انواع شناور‌های سطحی و زیرسطحی به انواع پهپاد‌ها ظرفیت بسیار قابل توجهی را به یگان‌های دریایی اضافه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه رزمایش مشترک پهپادی ارتش ۱۴۰۱ در منطقه سوم نبوت کنارک گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه ارتش در حوزه پهپادی و ارتقاء آن با اتکا به توانمندی خود رشد خوبی داشته‌اند، لذا نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با توجه به توانمندی که در حوزه سکو‌های شناوری در سطح و زیرسطح داشته از این توانمندی در عرصه دریا استفاده کرده و پهپاد‌ها را با استفاده از گروه خاصی از شناور‌ها با توانمندی‌های مختلف تشکیل داد که در واقع یک طرح جدیدی بود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نیروی دریایی ارتش تقریبا تا دو هزار و ۲۰۰ کیلومتر دورتر از مرز‌های آبی کشور جهت برقراری امنیت کشتیرانی مستقر هستند، وجود این نوع پهپاد‌ها با هدف افزایش شعاع عملیاتی و تسلط اطلاعاتی بسیار ضروری است.

امیر دریادار ایرانی ضمن اشاره به تجهیز یگان‌های شناور به انواع پهپاد‌های عمود پرواز و انجام عملیات‌های مختلف توسط این نوع پهپاد‌ها از عرشه شناور‌های سطحی و زیرسطحی نیروی دریایی ارتش در رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش عنوان کرد: وقتی که تسلط شما بدون استفاده از تجهیزاتی که ممکن است توسط دشمن رصد شود، صد‌ها کیلومتر افزایش پیدا می‌کند، این یک نقطه قوتی است که ما در حوزه نظامی به آن اشراف هوایی و بخشی را برتری هوایی می‌گوییم که آن صیانت و سیادت هوایی در حوزه دریا اتفاق می‌افتد.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش از شرکت انواع پهپاد‌های شناسایی تهاجمی و ترکیبی و اجرای عملیات ترکیبی و هم‌زمان چندین پهپاد در منطقه رزمایش و انهدام موفقیت‌آمیز اهداف مورد نظر در بخش دریایی رزمایش مشترک پهپادی ارتش خبر داد و گفت: امروز ما می‌توانیم به‌صورت ترکیبی در حوزه دریا عملیات انجام دهیم؛ یعنی یک دسته پروازی پهپادی را از عرشه یگان‌ها به پرواز در بیاوریم و مجموعه فرماندهی- کنترل را از یک یگان به یگان دیگری منتقل کنیم؛ یعنی صحنه را کاملاً جابه‌جا کنیم و هر کدام از این پهپاد‌ها یک وظیفه‌ای را برای اجرای یک مأموریت موفق عهده‌دار شوند.

امیر دریادار ایرانی خاطرنشان کرد: مجهزشدن واحد‌های شناور زیرسطحی به‌انواع پهپاد‌های عمودپرواز چمروش و تجهیز یگان‌های شناور نیروی دریایی ارتش به انواع پهپاد‌های تهاجمی و نقطه‌زن آرش و باور ۵ به‌منظور افزایش توان رزمی یگان‌های شناور این نیرو در حوزه تحت مسئولیت نیروی دریایی در آب‌های آزاد در مقابله با یکی از اهداف اصلی ما که مبارزه با تروریسم دریایی و کنترل نا امنی‌ها است، کمک شایانی خواهد کرد.

وی ادامه داد: امکان به‌پرواز درآوردن پهپاد‌های عمودپرواز و پرتابی از روی زیردریایی‌های کلاس طارق فاتح و غدیر و همچنین تجهیز واحد‌های شناور زیرسطحی به انواع پهپاد‌های عمودپرواز چمروش، در راستای افزایش و ارتقاء توان رزمی این نیرو، از اهم اقداماتی است که در ماه‌های گذشته و در حوزه پهپادی انجام شده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان اضافه کرد: امروز بحمدالله ظرفیت تولید انواع پهپاد‌ها به دست توانمند جوانان برومند، باغیرت و دلسوز، ایجاد شده و ما می‌توانیم حتی به‌صورت ترکیبی در حوزه دریا عملیات انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->