توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روزگار غریب تحصیل کردگان افغانستان در کره جنوبی

  • کد خبر: ۱۲۳۰۲۱
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۱
روزگار غریب تحصیل کردگان افغانستان در کره جنوبی
رویترز همزمان با یک‌سالگی سقوط دولت پیشین افغانستان گفته که اکثریت تحصیل کردگان افغانستان که در کره جنوبی هستند در کارخانه‌ها کارگری می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری رویترز در گزارشی وضعیت زندگی شماری از پناهندگان افغانستان در کره جنوبی را بررسی کرده است.

بربنیاد این گزارش؛ از ۴۰۰ پناهنده افغانستانی در کره جنوبی که بیشترشان تحصیلات عالی دارند، برای ساختن زندگی خود در کارخانه‌ها کارگری می‌کنند.

زبان جدید و تفاوت فرهنگی از چالش‌های عمده این پناهندگان در کره جنوبی است.

اکثر افرادی که به کره جنوبی پناهنده شده‌اند و در افغانستان در اداره‌ها کار می‌کردند و مجبور شده‌اند برای پیدا کردن کار، شغل شان را عوض کنند.

از میان ۷۸ خانواده که پس از سقوط افغانستان به دست طالبان به کره جنوبی پناهنده شده‌اند، ۷۲ نفر در بخش کشتی سازی مشغول کار شده‌اند.

با این حال، از میان ۲۷ نفری که پیشینه کار در بخش خدمات پزشکی را داشتند تنها دو نفر توانستند در شغل مرتبط کار پیدا کنند.

یک مقام کره‌ای که در حمایت از پناهجویان کار می‌کند گفته است که دلیل اصلی مشکلات در ارتباطات، صحت و محیط کار می‌باشد.

اما باوجود نگرانی میزبان و چالش‌های فرهنگی و زبانی، برخی پناهندگان می‌گویند که برنامه‌ای برای برگشت به افغانستان ندارد.

پس از سقوط افغانستان به‌دست طالبان شمار زیادی از کارمندان دولتی یا مؤسسه های خارجی افغانستان را ترک کرده‌اند.

نسلی که در بیست سال گذشته تحصیل کردند با بی سرنوشتی روبه‌رو شده‌اند.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->