مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جانشین فرمانده انتظامی: فعالیت گشت‌های ویژه پلیس و تشدید مقابله‌ با مجرمان خشن| هیچ مماشاتی با مخلان امنیت نداریم

  • کد خبر: ۱۲۳۱۱۰
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
جانشین فرمانده انتظامی: فعالیت گشت‌های ویژه پلیس و تشدید مقابله‌ با مجرمان خشن| هیچ مماشاتی با مخلان امنیت نداریم
جانشین فرمانده کل انتظامی از فعالیت گشت‌های ویژه پلیس و تشدید اقدامات مقابله‌ای با مجرمان جرایم خشن خبر داد و گفت: در نشستی با دادستان کل بر کوتاه‌شدن اطاله دادرسی پرونده مجرمان جرایم خشن، زورگیران و سارقان تاکید و تصمیم گیری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار قاسم رضایی در حاشیه برگزاری بیست و چهارمین گردهمایی سراسری معاونان فرهنگی  اجتماعی فراجا در پاسخ به این سوال که امروز سرقت به عنوان یکی از دغدغه‌های جامعه مطرح و با وجود اقدامات چشمگیر و مقابله قاطع پلیس با پدیده‌های ناامنی در جامعه، کماکان شاهد آزادی و بعضا گستاخی مخلان امنیت در جامعه هستیم و شما علت این موضوع را چه چیزی می‌دانید؟ اظهار داشت: بر اساس برآورد‌های اجتماعی، سرقت یکی از دغدغه‌های مردم بوده و شایسته است که برای مقابله با این پدیده ناامن ساز درجامعه اقدامات پیشگیرانه اجتماعی و انتظامی و فرهنگ ساز صورت گیرد.

وی با اشاره به نشست تخصصی چند ساعته طی روز‌های اخیر با دادستان کل کشور عنوان کرد: در این نشست تخصصی و مهم بر تناسب اقدامات قضائی  با انتظامی به ویژه با محوریت تناسب جرم و مجازات تاکید شد و به تصمیمات مثمرثمری رسیدیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور عنوان کرد: در این نشست ما کوتاه شدن اطاله دادرسی به خصوص در پیگیری پرونده مجرمان جرایم خشن را مطالبه کردیم و برابر اتفاق نظر و تصمیمات این جلسه، تشکیل ستاد، شعبه و قاضی ویژه به منظور برخورد با این جرایم با نگرشی بر اقدامات بازدارنده در دستور کار قرار گرفت که طی روز‌های اخیر این مهم توسط ریاست قوه قضائیه رسانه‌ای شد.

سردار رضایی تاکید کرد: بر تشدید برخورد با مجرمان جرایم خشن، سارقان، زورگیران و متجاوزان به ناموس و آرامش مردم تاکید ویژه‌ای داریم و هیچ گونه مماشاتی در برخورد با کسانی که بخواهند حقوق شهروندی و امنیت مردم را خدشه دار کنند، نداریم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور از فعالیت گشت‌های ویژه انتظامی طی روز‌های آینده خبر داد و مطرح کرد: این گشت‌های ویژه انتظامی با رصد تحرکات مخلان امنیت و در چارچوب قوانین و اختیارات به برخورد با مجرمان می‌پردازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->