فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا
سرخط خبرها

معاون اول رئیس‌جمهور خبر داد: پرداخت ۱۲ هزار میلیاردتومان معوقات گندم‌کاران کشور در روز‌های آینده

  • کد خبر: ۱۲۳۶۰۹
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
معاون اول رئیس‌جمهور خبر داد: پرداخت ۱۲ هزار میلیاردتومان معوقات گندم‌کاران کشور در روز‌های آینده
معاون اول رئیس‌جمهور از پرداخت ۱۲ هزار میلیارد تومان معوقات گندم‌کاران کشور ظرف روز‌های آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در مراسم افتتاح و بهره برداری همزمان ۲هزار پروژه وزارت جهاد کشاورزی که به مناسبت هفته دولت انجام شد، با اشاره به تأکیدات و منویات مقام معظم رهبری در زمینه تأمین امنیت غذایی کشور، تصریح کرد: یکی از مولفه‌های اقتدار کشور وابسته به امنیت غذایی است که این موضوع ارتباط تنگاتنگی با تلاش‌های جهادگران وزارتخانه جهادکشاورزی دارد.

وی در این مراسم از پرداخت ۱۲ هزار میلیارد تومان معوقات گندم کاران کشور ظرف روز‌های آینده خبر داد و از تلاش‌های گندم کاران در سراسر کشور در راستای تأمین گندم مورد نیاز در سال جاری قدردانی کرد.  

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به دیدار امروز اعضای هیئت دولت با مقام معظم رهبری و تأکیدات ایشان در زمینه اقتصاد و به ویژه امنیت غذایی و معیشت مردم افزود: تاریخ کشور و تجربه تقابل دشمنان با مردم ایران نشان داده که موضوع امنیت غذایی از مباحثی است که همواره به عنوان یک ابزار علیه مردم کشورمان مورد استفاده قرار گرفته به همین دلیل دولت به صورت جدی و با عزمی راسخ در راستای توجه به این موضوع و افزایش ذخایر کالا‌های اساسی گام بر می‌دارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین اداره کشور بدون نگاه به بیرون و لزوم خنثی سازی تحریم‌ها را از دیگر موضوعات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب برشمرد و گفت: باید مسیر حرکت دولت طوری باشد که دشمنان ملت نتوانند با اقدامات بدخواهانه خود ملت ایران را با آسیب در بخش‌های مختلف به ویژه در بخش غذایی روبرو کنند.  

مخبر خاطرنشان کرد: در اوایل کار دولت سیزدهم کاهش ذخایر کالا‌های اساسی یکی از نگرانی‌های جدی دولت و رییس جمهور بود که توانستیم ظرف مدت کوتاهی این ذخایر را به نقطه اطمینان بخش و مطلوبی برسانیم که وزارت جهاد کشاورزی با اقدامات شبانه روزی خود نقش مهمی در این موضوع داشت.

وی با اشاره به اینکه دیپلماسی اقتصادی و تأمین ارز کالا‌های اساسی در اوایل کار دولت سیزدهم با جدیت دنبال شد، خطاب به مدیران وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد: باید برای کالا‌های مهم و ضروری مورد نیاز مردم از طریق ابزار‌هایی همانند کشت قراردادی، خرید تضمینی و اختصاص یارانه اقدامات لازم را انجام داد.

معاون اول رییس جمهور  به مشکلات خشکسالی در سطح جهان اشاره و تأکید کرد: دسترسی‌های ایران به دریا و اقیانوس یک فرصت استثنایی است که در این راستا دولت برای پنج خط انتقال آب دریا به مرکز کشور و نیاز‌های بخش صنعت برنامه ریزی لازم را انجام داده است؛ در گذشته آب آشامیدنی و صنعت شهر‌های ساحلی ایران از مرکز کشور تأمین می‌شد، اما در دولت سیزدهم به سمتی حرکت می‌کنیم که آب را از دریا به مرکز ایران انتقال دهیم.  

مخبر همچنین در خصوص استفاده بهینه از آب و خاک گفت: احیای کشت دیم، آبخیزداری وآبخوان داری سه برنامه اساسی دولت برای توجه به بحث آب و خاک در کشور است.  

معاون اول رییس جمهور افزود: تغییر الگوی کشت نیز در کشور اهمیت اساسی دارد چرا که می‌توان به عنوان نمونه از طریق روش‌های گلخانه‌ای نیاز‌های دامی قابل توجهی را تأمین کرد.  

مخبر با تأکید بر اینکه اقتصادی کردن کشاورزی به حضور مردم و سرمایه گذاران به این حوزه منجر می‌شود، ادامه داد: باید از دامداران کشور که در موضوع حذف ارز ترجیحی با دولت همکاری کردند، قدردانی کرد.  

وزیر جهاد کشاورزی نیز در این مراسم با قدردانی از حمایت‌های معاون اول رییس جمهور از وزارت جهاد کشاورزی و با اعلام اینکه طبق برنامه ریزی این وزارتخانه تولیدات کشاورزی تا پایان دولت سیزدهم به ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت، گفت: اعلام قیمت تضمینی خرید گندم قبل از فصل کاشت و کشاورزی قراردادی از جمله اقدامات مهم وزارتخانه جهاد کشاورزی در یکسال گذشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->