عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه
سرخط خبرها

وزارت دفاع قادر به شناسایی تهدیدات زیستی، پرتویی و شیمیایی است| تجهیز ۵۱ شهر به تجهیزات پدافند غیرعامل

  • کد خبر: ۱۲۳۹۸۹
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
وزارت دفاع قادر به شناسایی تهدیدات زیستی، پرتویی و شیمیایی است| تجهیز ۵۱ شهر به تجهیزات پدافند غیرعامل
جانشین وزیر دفاع از تجهیز ۵۱ شهر به امکانات پدافند غیرعامل خبر داد و گفت: وزارت دفاع با راه‌اندازی زیرساخت‌های مقابله با انواع تهدیدات زیستی، پرتویی و شیمیایی، قادر است تهدیدات در این خصوص را شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ سید مهدی فرحی در همایش مدیران کل پدافند غیر عامل استان‌های سراسر کشور که با حضور سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور برگزار شد، اظهار داشت: سرعت تغییرات فناورانه و پیشرفت فناوری‌ها در دنیا یکی از کلان روند‌های اصلی محاسبات راهبردی است و لازم است همه بخش‌های دفاعی متناسب با این سرعت و با در نظر داشتن اولویت‌های دفاعی مسیر حرکت و عمل خود را ترسیم نمایند.

وی با تشریح برخی از تهدیدات فناورانه از ابعاد مختلف و بررسی آثار متفاوت آن‌ها برای دفاع، لازمه موفقیت را نگاه تیزبینانه و هوشمندانه عنوان کردد و افزود: برای همگام سازی وزارت دفاع با پیشرفت‌های دنیا، از روش‌های ابتکاری و خلاقانه خوبی استفاده شده است و از طرفی در سطح ملی نیز همکاری‌های خوبی با بخش‌های ملی و کشوری و هم چنین با سازمان پدافند غیرعامل وجود دارد.

سردار فرحی با تشریح راهبرد‌های وزارت دفاع در خصوص پدافند غیر عامل اظهار داشت: در ساختار وزارت دفاع برای انجام این‌ماموریت تمهیداتی صورت گرفته است که در موضوعات مختلفی از جمله کمک به حادثه دیدگانِ سیل و زلزله و رخداد‌های طبیعی همچون آتش سوزی جنگل‌ها و ... منشأ اثرات فراوانی شده است.

وی در همین زمینه افزود: وزارت دفاع «قرارگاه پدافند غیر عامل» را تشکیل داده است تا مأموریت‌هایی از جمله شناسایی و رصد تهدیدات، فراهم آوری و هماهنگی زیر ساخت‌های سخت افزاری و پشتیبانی شبانه روزی نرم افزاری را متناسب با نوع تهدیدات و بروز مخاطرات، نه تنها غافلگیر نشده، بلکه در کمترین زمان، مناسب‌ترین اقدام را در راستای شناسایی و دفع و پاسخ به تهدیدات به کار گیرد.

سردار فرحی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان تغییر شکل جنگ‌های سنتی به جنگ‌های ترکیبی و‌پیچیده تصریح کرد: امروزه متناسب با قدرت کشورها، شکل نبرد‌ها نیز پیچیده‌تر شده و در واقع جنگ‌های ترکیبی (فیزیکی، پرتویی، زیستی، میکروبی، سایبری، شناختی) جایگزین جنگ‌های کلاسیک و سنتی شده اند.

وی اضافه کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران با راه‌اندازی زیر ساخت‌های مقابله با انواع تهدیدات زیستی، پرتویی و شیمیایی، قادر است تهدیدات در این خصوص را شناسایی نماید.

جانشین وزیر دفاع تصریح کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی می‌بایست با توسعه‌ی چهار مولفه‌ی فناوریِ سخت افزار، نرم افزار، مغز افزار و سازمان افزار، باید با قدرت پیش بینی نبرد‌های آینده و اکتساب آمادگی‌های لازم تصمیم سازِ نبرد‌های احتمالی آینده باشد.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه به طور کلی تلاش وزارت دفاع در حوزه پدافند غیر عامل بر دو اصل عدم غافلگیری و همچنین تأمین نیازمندی‌های تحقق این مهم در سطح نیرو‌های مسلح و کشوری است تصریح کرد: وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ۵۱ شهرِ کشور را به امکانات و تجهیزات مورد نیاز پدافند غیر عامل تجهیز کرده و آماده است هر نوع همکاری و هماهنگی با سازمان پدافند غیرعامل کشور را در راستای تقویت کشور در ابعاد مختلف به کار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->