جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی کمیسیون عمران: نباید اجازه دهیم دلالان آزادانه در بازار مسکن جولان دهند| چکش‌کاری طرح کنترل اجاره‌بها در مجلس

  • کد خبر: ۱۲۳۹۹۳
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
سخنگوی کمیسیون عمران: نباید اجازه دهیم دلالان آزادانه در بازار مسکن جولان دهند| چکش‌کاری طرح کنترل اجاره‌بها در مجلس
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: دولت و مجلس باید دست به دست هم دهند تا مردم در تامین مسکن که مهمترین نیاز آنهاست با مشقت و سختی روبرو نشوند، همچنین نباید اجازه دهیم دلالان به این بازار ورود کرده و آزادانه جولان دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالجلال ایری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص وضعیت مسکن گفت متاسفانه در سال‌های اخیر به دلایل مختلف از جمله عدم تولید مسکن متناسب با نیاز کشور، نبود نظارت بر بازار اجاره بها و نوسانات اقتصادی شاهد افزایش افسارگسیخته اجاره بهای املاک مسکونی هستیم.

این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: در همین راستا مجلس طرح را به عنوان جهش تولید مسکن تدوین و تصویب کرد که بر اساس آن با افزایش تولید خانه و رفع کمبودها، میان عرضه و تقاضا تعادل ایجاد شده و تا حد زیادی بازار پرتلاطم، مسکن به تعادل نسبی میرسد، اما این قانون بسیار مهم نیازمند اهتمام و انسجام تمامی ارکان دولت برای اجرای دقیق است که متاسفانه عملکرد وزارت راه در این یک سال چندان رضایت بخش نبوده است.

وی افزود:  البته مجلس یازدهم با توجه به دغدغه مردم به بازار اجاره بها ورود کرده و هم اکنون برای سامان بخشیدن به بازار اجاره خانه در حال تدوین طرحی جامع است که پس از بررسی و چکش کاری در کمیسیون عمران به صحن مجلس برای بررسی نهایی توسط نمایندگان ارسال می‌شود.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با اعضای هیئت دولت به این مهم اشاره داشتند. دولت و مجلس باید دست به دست هم دهند تا مردم در تامین مسکن که مهمترین نیاز آنهاست با مشقت و سختی روبرو نشوند، همچنین نباید اجازه دهیم دلالان به این بازار ورود کرده و آزادانه جولان دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->