ایراد هیات عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی: حوزه روابط عمومی صرفاً خبر نیست؛ می‌توانیم گفت‌و‌گو و تعامل داشته باشیم
سرخط خبرها

تاکید رئیسی بر «تزریق دز یادآور» و «کنترل مبادی ورودی کشور» برای مقابله با کرونا| مردم شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند

  • کد خبر: ۱۲۳۹۹۸
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷
تاکید رئیسی بر «تزریق دز یادآور» و «کنترل مبادی ورودی کشور» برای مقابله با کرونا| مردم شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند
رئیس‌جمهور «تزریق دز یادآور» و «کنترل مبادی ورودی کشور» را ۲ موضوع مهم برای مقابله با کرونا اعلام کرد و گفت: با توجه به تردد زائران اربعین و افزایش مسافرت‌ها در روز‌های پایانی تابستان لازم است، مردم شیوه نامه‌های بهداشتی را با جدیت بیشتری رعایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا «تزریق دز یادآور» و «کنترل مبادی ورودی کشور» را ۲ موضوع مهم برای مقابله با ویروس کرونا در شهریور ماه اعلام کرد و گفت: با توجه به تردد زائران اربعین و افزایش مسافرت‌ها در روز‌های پایانی تابستان لازم است همه مردم شیوه نامه‌های بهداشتی را با جدیت بیشتری رعایت کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به گزارش وزارت بهداشت مبنی بر واکسیناسیون ۷۴ درصدی در کشور گفت: ضروری است نتایج مثبت واکسیناسیون و تزریق دز یادآور، برای مردم از طریق رسانه‌ها تشریح شود.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود اربعین را یک رویداد عظیم و افتخار آمیز معرفی کرد و گفت: این حرکت بزرگ جهانی با تلاش عاشقان اباعبدالله (ع) و دوستداران مخلص اهل بیت (ع) برگزار می‌شود و وظیفه دولت در این زمینه خدمتگزاری و تسهیل گری برای تردد زائرین است.

رئیس جمهور با بیان اینکه رمز موفقیت برگزاری هرچه بهتر اربعین مردمی‌بودن آن است، از متولیان این امر و مسئولین دستگاه‌های مختلف خواست از ظرفیت گروه‌های مردمی و جهادی بصورت شایسته استفاده شود.

وی ثبت‌نام در سامانه «سماح» را به‌منظور خدمت‌رسانی بهتر و تردد آسان‌تر زائرین اربعین ضروری و مهم دانست و بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق برای آرامش بیشتر عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) و رفع فوری دغدغه‌ها و مشکلات زوار تاکید کرد.

آیت‌الله رئیسی با ابراز خرسندی از ایجاد آرامش در کشور عراق، تصریح کرد: دشمنان نمی‌خواهند این راهپیمایی عظیم که ظرفیتی برای جبهه مقاومت و جهان اسلام است به خوبی برگزار شود، اما هر سال بر شکوه و عظمت اجتماع بزرگ عاشقان اباعبدالله افزوده میشود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، به نزدیک‌شدن زمان بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها اشاره و بر ضرورت «تهویه مناسب» و «رعایت پروتکل‌های بهداشتی» تاکید کردند.

وی در همین زمینه به وزارتخانه‌های علوم و آموزش و پرورش ماموریت دادند که با توجه به شرایط فعلی کشور آئین‌نامه و دستورالعمل‌های بهداشتی به مناسبت بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را به‌روز رسانی و آن‌را برای مردم تبیین و تشریح کنند.

آیت‌‌الله رئیسی همچنین با گرامیداشت دوازدهم شهریور ماه، روز ملی «بهورز»، گفت: بهورزان عزیز در شرایط مختلف و دشوار در مناطق محروم و دورافتاده کشورمان همیشه درحال خدمت رسانی و ارائه خدمات بهداشتی لازم به روستاییان و عموم مردم هستند و دولت قدردان زحمات آنان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->