نمایندگان رهبر معظم انقلاب اسلامی با جانبازان دیدار کردند + عکس اعزام شناورهای ارتش و سپاه به امارات تصویب ممنوعیت برگزاری تجمعات و راهپیمایی در مکان‌های حساس و امنیتی مهدی نصیری آزاد شد + جزئیات رئیس‌جمهور در نشست سران قوای سه‌گانه: تا قبل از عید اقداماتی برای تأمین معیشت مردم انجام می‌دهیم + ویدئو قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | حقوق مردم نسبت به تورم رشد پیدا نکرده است + فیلم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم
سرخط خبرها

نماینده مجلس: قیمت مسکن و اجاره‌بها به‌شدت به مردم فشار آورده| رسیدگی به وضعیت مسکن مردم از نان شب واجب‌تر است

  • کد خبر: ۱۲۴۱۲۲
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
نماینده مجلس: قیمت مسکن و اجاره‌بها به‌شدت به مردم فشار آورده| رسیدگی به وضعیت مسکن مردم از نان شب واجب‌تر است
نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند و قیرو کارزین در مجلس با انتقاد از وضعیت بازار مسکن و اجاره بها گفت: رسیدگی به وضعیت مسکن برای دولت از نان شب واجب تر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی فروردین با انتقاد از وضعیت بازار مسکن و اجاره بها، عنوان کرد: با توجه به بازدید‌هایی که در روز‌های سرکشی به حوزه انتخابیه داشتیم، وضعیت مسکن و اجاره بها به هیچ عنوان قابل قبول نیست و مردم نسبت به این موضوع شدیداً گلایه‌مند هستند.

نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند و قیرو کارزین در مجلس با بیان اینکه قیمت مسکن و اجاره بها به شدت به مردم فشار آورده است، افزود: متأسفانه این افزایش قیمت‌ها منجر به حاشیه نشینی شده که تبعات فرهنگی، اجتماعی و امنیتی بسیاری به دنبال خواهد داشت.

وی یادآور شد: بسیاری از مردم در شرایطی که در فصل بازگشایی مدارس قرار داریم، با مشکل تأمین مسکن خود مواجه شده‌اند و حل معضل مسکن نیاز به ورود جدی دولت دارد.

فروردین با تأکید بر اینکه گسترش حاشیه نشینی در کشور قطعا آسیب‌های زیادی به دنبال دارد، تصریح کرد: بانک‌ها باید تسهیلات و وام‌های متقاضیان را به سرعت در اختیار آن‌ها قرار دهند تا مردم بیش از این با مشکل مواجه نشوند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه متأسفانه بانک‌ها در اختصاص وام‌های کم بهره به مردم تعلل می‌کنند، گفت: تأمین مسکن برای مردم و رسیدگی به این معضل باید ضروری‌ترین اولویت دولت باشد و تا چند روز آینده دولت یک تحرک جدی در این حوزه داشته باشد و ما بتوانیم پاسخگوی مشکلات مردم باشیم.

وی تأکید کرد: رئیس جمهور باید شخصا به این موضوع ورود کند و به بانک‌ها دستور اعطای وام‌های کم بهره به متقاضیان مسکن دهد تا از این طریق نیاز‌های مردم برطرف شود. در حال حاضر زمین و مسکن به اندازه‌ای که رافع نیاز مردم باشد، وجود دارد، ولی قیمت‌ها به قدری سرسام آور است که مردم قادر به اجاره و رهن مسکن نیستند، لذا رئیس جمهور باید وزیر اقتصاد را مأمور کند تا بانک‌ها نقدینگی مورد نیاز مردم را از طریق تسهیلات کم بهره جبران کنند.

فروردین، رسیدگی به وضعیت مسکن را برای دولت از نان شب واجب‌تر دانست و گفت: این وضعیت به ویژه در شهرستان‌هایی که مردم به لحاظ اقتصادی در تنگنا بوده و اقتصاد آن‌ها پس از خشکسالی و رکود کشاورزی با مشکل جدی مواجه شده است وخیم‌‎تر بوده و دولت باید توجه بیشتری به این شهرستان‌ها داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->