۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند
سرخط خبرها

عزم سازمان بازرسی برای شناسایی دقیق بستر‌های فساد در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی| دست صاحبان نفوذ را کوتاه می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۲۴۳۱۷
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷
عزم سازمان بازرسی برای شناسایی دقیق بستر‌های فساد در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی| دست صاحبان نفوذ را کوتاه می‌کنیم
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جمع بازرسان امور نفت از آن‌ها خواست با شناسایی دقیق بستر‌های فساد، انجام آسیب شناسایی‌های لازم، ورود به موقع و پرهیز از سیاسی‌کاری، دست صاحبان نفوذ را از حوزه نفت، گاز و پتروشیمی کوتاه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ذبیح الله خدائیان در ادامه سلسله نشست‌های خود با بازرسان سازمان بازرسی پیرامون اجرای برنامه‌های مسئله محور، جلسه‌ای را با بازرسان امور نفت برگزار کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از حوزه نفت به عنوان یکی از مهمترین و اثرگذارترین حوزه‌های این سازمان از نظر اقتصادی یاد کرد و با اشاره به شناسایی گلوگاه‌های فساد و مسائل مهم پیرامون موضوعات مربوط به نفت، تکلیف ریاست عدلیه به سازمان بازرسی در این زمینه را مورد اشاره قرار داد و گفت: مطابق با دستورات رئیس قوه قضاییه، معاونان و بازرسان بر احصا مسائل و شناسایی بستر‌های تولید فساد مکلف شدند که این آسیب‌ها شناسایی و طی جلسات مشترک میان سازمان بازرسی، دیوان عدالت اداری و معاونت پیشگیری از وقوع جرم در حال بررسی جهت ارائه به رئیس دستگاه قضایی است.

وی با اشاره به جایگاه مهم و تاثیرگذار سازمان بازرسی کل کشور مطابق با قانون اساسی و قوانین موضوعه، توجه بازرسان را به انجام درست وظایف نظارتی در چارچوب قوانین و مقررات معطوف ساخت و از آن‌ها خواست خود را با سلاح ایمان، تقوای الهی و تهذیب و تزکیه نفس تجهیز کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: رفتار یک بازرس باید قانونمدار و قاطع و به گونه‌ای باشد که سایه او در دستگاه مربوطه احساس و پیشگیری از وقوع جرم و تخلف و همچنین بازدارندگی را رقم بزند.

عضو شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به گستردگی موضوعات مرتبط با امور نفت، به برخی از آسیب‌های این حوزه از جمله قرارداد‌ها اشاره و تاکید کرد که همه بازرسان باید به همه قوانین و مقررات حوزه نفت، گاز و پتروشیمی مسلط باشند.

وی از بازرسان امور نفت خواست با تمرکز بر آسیب شناسی مسائل و بستر‌های فسادزا، از پرداختن به مسائل جزیی پرهیز کنند.

خدائیان افزود: با تعریف بازرسی‌های مهم و تشکیل پرونده‌های اساسی، همه جوانب یک موضوع را به طور کامل بررسی و ضمن توجه به نقاط قوت و ضعف مدیران، گزارش جامع، کامل، مستند و مستدلی را ارائه کنید.

وی با تاکید بر اینکه گزارش‌ها باید اثربخش باشد و در نتیجه آن، فساد ریشه کن شود، بیان کرد: بازرسان سازمان بازرسی باید به عنوان مهمترین دستگاه نظارتی با شناسایی دقیق بستر‌های فساد، انجام آسیب شناسایی‌های لازم، ورود به موقع و پرهیز از سیاسی کاری، دست صاحبان نفوذ را از حوزه نفت، گاز و پتروشیمی کوتاه کنند و مطمئن باشند که سازمان به طور قاطع از این بازرسان حمایت خواهد کرد.

بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست مصطفی علی اصغرپور معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی به ارائه گزارش‌هایی در این حوزه پرداخت و بازرسان نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->