توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه
سرخط خبرها

خبر خوش برای سربازان| تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تسهیلات بانکی به سربازان ماهر

  • کد خبر: ۱۲۴۶۵۸
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳
خبر خوش برای سربازان| تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تسهیلات بانکی به سربازان ماهر
دستیار و مشاور عالی قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه از تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تسهیلات بانکی به سربازان ماهر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار کمالی از اختصاص ۱۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک سپه به سربازان ماهر که خدمت سربازی آنان به پایان رسیده است، خبر داد.

بر اساس این گزارش، در نشست قرارگاه مهارت آموزش کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح و بانک سپاه با حضور سردار زاده کمند معاون نیروی انسانی ستادکل نیرو‌های مسلح، سردار کمالی دستیار و مشاور عالی قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه و مدیر عامل بانک سپه برگزار شد، زمینه‌های همکاری فی‌ما‌بین و پشتیبانی بانک سپه از کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح در حین خدمت و تسهیلگری اشتغال آن‌ها پس از خدمت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه سردار زاده‌کمند با بیان اینکه کارکنان وظیفه به عنوان یکی از ارکان نیرو‌های مسلح در دفاع، ایجاد و توسعه و امنیت نقش اساسی دارند، عنوان کرد: ما در اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا موظف هستیم در مورد توانمندسازی و اشتغال آن‌ها کمک کنیم که در این زمینه بانک‌ها می‌توانند یاری‌گر ما باشند.

ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه ضمن ارائه گزارشی از زیرساخت‌ها و توانمندی‌های بانک سپه اعلام کرد: بانک سپه پس از ادغام با ۵ بانک به یکی از بزرگترین بانک‌های کشور تبدیل شده و با تمام توان و علاقه‌مندی، آماده ارائه خدمت به جوانان برومند کشور که به خدمت سربازی می‌آیند، است.

 در این جلسه بانک سپه متعهد شد در راستای تسهیلات ۵۰۰ میلیاردتومانی کارکنان وظیفه ماهر منقضی خدمت، میزان ۱۵۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات ابلاغی بانک مرکزی مرتبط با تسهیلات قرض الحسنه بند (ب) تبصره (۱۶) را مطابق برنامه قرارگاه، به سربازان ماهر ترخیص شده متقضی در ۳۱ استان اعطا کند.

همچنین مدیرعامل بانک سپه دستور داد سامانه ماهرسان که قبلا بانک انصار برای حمایت شغلی سربازان در دوران پس از خدمت طراحی و در فرآیند ادغام بانکی ناتمام مانده بود، در اسرع وقت مورد باز طراحی قرار گرفته و فعال شود به گونه‌ای که تمامی سربازان ترخیص شده بتوانند از طریق این سامانه عضو مشتریان ویژه بانک سپه شوند و از امکانات و بسته‌های حمایتی ویژه مشتریان بانک سپه بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->