نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت تردد زائران اربعین| تا اطلاع ثانوی به مرز خسروی نروید| ورود همه موکب‌داران به داخل عراق تا پایان امشب

  • کد خبر: ۱۲۴۶۵۹
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۷
آخرین وضعیت تردد زائران اربعین| تا اطلاع ثانوی به مرز خسروی نروید| ورود همه موکب‌داران به داخل عراق تا پایان امشب
رئیس ستاد اربعین با اشاره به اینکه ورود به سرزمین عراق از سوی طرف عراقی به کندی صورت می‌گیرد، تاکید کرد: به علت آماده نبودن طرف عراقی، زائران اربعین تا اطلاع ثانوی به مرز خسروی مراجعه نکنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمجید میر احمدی رئیس ستاد اربعین در گفتگوی تلویزیونی درباره آخرین وضعیت تردد زائران اربعین اظهار داشت: در سامانه سماح ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد بیش از یک میلیون ۱۰۰ هزار نفر عازم شده‌اند. البته روند بازگشت زائران آغاز شده، اما روند کندی دارد.

وی گفت: مسیر‌های عبور و مرور از وضعیت خوبی برخوردارند و شرایط خوبی برای زائران فراهم  شده است،، اما با توجه به دلیل ازدحام جمعیت و افزایش دما از زائران می‌خواهیم که حداکثر شش روز در عراق بمانند.


بیشتر بخوانید: 

تردد یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار زائر از مرز‌ها| تردد کامیون و تریلر از مرز مهران ممنوع شد| اتباع فقط از مرز هوایی اقدام به سفر کنند



رئیس ستاد اربعین درباره پایانه‌های مرزی توضیح داد: آن چیزی که باعث نگرانی ما شده عدم آمادگی طرف عراقی برای پذیرش زائران و ایجاد تراکم و ازدحام در برخی پایانه‌های مرزی است و با توجه به اینکه دمای هوا حتی بیش از ۵۰ درجه هست، ازدحام جمعیت می‌تواند مخاطراتی را متوجه زائران کند.

رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه توصیه می‌شود زائران حسینی از مراجعه به مرز خسروی خودداری کنند گفت: از زائران می‌خواهیم که از مراجعه به مرز خسروی بکاهند تا این مشکل از سوی طرف عراقی حل شود؛ در مورد سایر مرز‌ها هم مشکل خاصی وجود ندارد.

میر احمدی تصریح کرد: در مرز مهران با تراکم و ازدحام مواجهیم و گرمای بالای ۵۰ درجه به ما اجازه نمی‌دهد که بتوانیم این جمعیت را به طور ساکن نگه داریم؛ ورود به سرزمین عراق از سوی طرف عراقی به کندی صورت می‌گیرد و پیشنهاد می‌کنیم زائران مدتی را تامل کنند.  

وی عنوان کرد: مقامات ایرانی در حال مذاکره با مقامات عراقی هستند تا میزان آمادگی‌ها را ارتقا دهند تامسائل حل شود.

میر احمدی درباره خروج اتباع خارجی جهت سفر اربعین گفت: با توجه به همه تلاش‌هایی که از سوی مقامات ایرانی شده، متاسفانه توافق لازم صورت نگرفته است؛ از اتباع خارجی می‌خواهیم به مرز‌های ما مراجعه نکنند تا توافق لازم صورت بگیرد و در صورت توافق اطلاع‌رسانی می‌شود.

رئیس ستاد اربعین در مورد تردد کامیون‌های مواکب گفت: با وجود تاخیر ۷۲ ساعته دولت عراق در پذیرش موکب‌داران و کامیون‌ها؛ مشکل بخش اعظمی از موکب‌داران حل شده و پیش‌بینی ما این است که تا پایان امشب همه موکب‌داران به داخل عراق وارد می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->