ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

راه اندازی بیمارستان صحرایی در شلمچه برای زائران اربعین

  • کد خبر: ۱۲۴۷۹۰
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱
راه اندازی بیمارستان صحرایی در شلمچه برای زائران اربعین
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد از راه اندازی بیمارستان مجهز صحرایی «شهید حاج قاسم سلیمانی» در مرز شلمچه خبر داد.

گروه جامعه | شهرآرانیوز؛ دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه مراسم اختتامیه طرح «همراه با حکیمان» در ارتباط با تمهیدات پیش بینی شده برای زائران کربلا در ایام اربعین گفت: یکی از دغدغه‌های ما در مراسم اربعین امسال، گرمای هوا و گرمازدگی زائران پیاده است که با تمهیداتی که اندیشیده شده است و با تامین کانکس و پنل‌های مخصوص، سعی کردیم این مشکل مدیریت شود.

وی ادامه داد: تمهیداتی که کشور میزبان در خصوص مقابله با گرما زدگی زائران انجام داده، خوب است اما با توجه به حضور بی شمار عاشقان امام حسین (ع) کافی نیست.

عین اللهی افزود: برای رسیدگی بهتر به وضعیت زائران پیاده در مرز شلمچه، یک بیمارستان صحرایی به اسم «شهید حاج قاسم سلیمانی» راه اندازی کرده ایم که در فاصله بسیار کوتاهی تا مرز واقع شده است و کادر درمان داوطلب اعم از پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران از سراسر کشور در آنجا مشغول به کار می‌باشند و در همین مدت، کسانی که دچار گرمازدگی شده بودند در این مرکز درمانی مداوا شده اند.

وزیر بهداشت متذکر شد: در مرز مهران چنین امکاناتی را نداریم و صرفا با کمک نیرو‌های نظامی و انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی ایلام طی ۲ ماه گذشته، سازه‌های متحرکی را جهت خدمت رسانی درمانی به زائران اربعین حسینی آماده کرده ایم.

عین اللهی افزود: نیرو‌های بسیاری به صورت آماده باش ۱۰۰ درصدی داریم تا به محض نیاز در مرز‌ها حاضر شده و به خدمت رسانی بپردازند. در آن سوی مرز، وظیفه‌ای برعهده ما نیست و هلال احمر مشغول به فعالیت است. با این حال از ۳ ماه قبل به تمامی دانشگاه‌ها و مراکز درمانی تحت نظارت آنان اعلام شده است که اگر نیرویی داوطلب خدمت در اربعین بود، بلافاصله با ماموریت وی موافقت شود و از این نظر، مشکلی در ارائه خدمت نداریم.

وزیر بهداشت در مورد وضعیت کرونا و شرایط بازگشت زائران ایرانی تصریح کرد: با توجه به واکسیناسیون گسترده ایرانیان، خوشبختانه مشکلی نداریم و در حال حاضر با ۱۵۴ میلیون دُز واکسن تزریقی، صاحب رکوردی خوب در مقابله با کرونا هستیم.

دکتر بهرام عین اللهی یادآور شد: تاکنون ۹۶ درصد از هم وطنان دُز اول، ۸۶ درصد دُز دوم و ۶۰ درصد نیز دُز سوم را دریافت کرده اند که به طور میانگین، ۷۸ درصد تزریق واکسن داشته ایم. این در حالی است که کشوری مانند ایالات متحده آمریکا به طور میانگین، ۶۰ درصد میانگین تزریق واکسن داشته است.

وزیر بهداشت خاطرنشان ساخت: توصیه ما به زائران اربعین حسینی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از مواد غذایی سالم است؛ زیرا مسمومیت و گرمازدگی هم از دغدغه‌های ما برای بازگشت زائران حسینی می‌باشد. کارشناسان وزارت بهداشت در تمامی پایانه‌های مرزی آماده باش هستند تا به محض بازگشت زائران و در صورت مشاهده موارد مشکوک بیماری، از راه‌هایی مانند قرنطینه بیمار و انجام مداوا، از بروز و گسترش بیماری جلوگیری نمایند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->