شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بیش‌ از ۴۶‌هزارمیلیارد؛ آورده مالی دولت برای مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۰۶۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
بیش‌ از ۴۶‌هزارمیلیارد؛ آورده مالی دولت برای مشهد
خراسان‌رضوی و شهر مشهد مقصد هجدهمین سفر استانی رئیس‌جمهور در دهم فروردین ماه سال ۱۴۰۱ بود. سفری که دستاوردش ۱۸۳ مصوبه به ارزش ۲۶‌هزار‌و‌۷۰۰‌میلیارد تومان برای استان بود و آن‌طور که مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد گفته، ۲۱ مصوبه از این مصوبات ویژه شهر مشهد بوده و در شهرداری قابل احصاست.

کاملان | شهرآرانیوز؛ خراسان‌رضوی و شهر مشهد مقصد هجدهمین سفر استانی رئیس‌جمهور در دهم فروردین ماه سال ۱۴۰۱ بود. سفری که دستاوردش ۱۸۳ مصوبه به ارزش ۲۶‌هزار‌و‌۷۰۰‌میلیارد تومان برای استان بود و آن‌طور که مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد گفته، ۲۱ مصوبه از این مصوبات ویژه شهر مشهد بوده و در شهرداری قابل احصاست. اختصاص ۶‌هزار‌میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تکمیل خط ۳ و ۴ متروی مشهد، اختصاص هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان شهر و کمک ۳۰۰‌میلیاردی به شهرداری‌های شهر‌های استان از مهم‌ترین مصوبات سفر رئیس‌جمهور برای شهر مشهد است که مدیریت‌شهری به‌صورت جد پیگیر تحقق و شناسایی ظرفیت‌ها برای اجرای این مصوبات است.

احصای ۲۱ مصوبه برای شهرداری

مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد با بیان اینکه از حدود ۲۰۰ طرح مصوب سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌رضوی ۲۱ مصوبه در شهرداری مشهد قابل احصاست گفت: در سفر استانی دولت به خراسان‌رضوی مصوبات و اعتباراتی به مشهد‌الرضا (ع) تخصیص داده شده است که توسط کارگروه تشکیل‌شده در این اداره‌کل درحال پیگیری و احصاست.

در سفر دی‌ماه سال گذشته و سال ۱۴۰۱ نیز ۲۰۰ طرح شامل ۱۸۳ پروژه در استان در هفت محور زیربنایی، آب و خاک و کشاورزی، بهداشت و درمان، صنعت و معدن، رفاه اجتماعی و اشتغال، فرهنگی آموزش ورزشی و امنیتی قضایی اجتماعی و ۱۷ مصوبه ویژه شورای ملی زیارت مصوب شد که براساس برآورد‌ها و ارزیابی‌های ما، بخشی از این مصوبات در شهرداری قابل احصاست و می‌تواند حدود ۴۶‌هزار‌و‌۷۶۰ میلیارد ریال آورده مالی برای شهرداری مشهد به همراه داشته باشد.

۳۰۰‌میلیارد برای کمک به عمران شهر

علی قناویزچی با اشاره به جزئیات برخی از این مصوبات که بخشی از آن‌ها در قالب شورای ملی زیارت به تصویب رسیده است، ادامه داد: مبلغ ۳۰۰‌میلیارد تومان برای کمک به عمران شهرداری‌های استان از محل ردیف‌های بودجه اعتبارات وزارت کشور در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ اختصاص پیدا کرده است. همچنین طبق مصوبه شورای ملی زیارت مقرر شد تا سقف ۶ هزارمیلیارد تومان برای تکمیل خط‌۳ و اجرای خط‌۴ متروی مشهد از محل منابع عمومی و فروش اوراق مشارکت توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و از محل فروش نفت و توسط شهرداری مشهد از طریق اوراق مشارکت و سایر منابع در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ اختصاص پیدا کند.

تلاش برای تکمیل موزه دفاع‌مقدس

وی افزود: طبق مصوبه شورای ملی زیارت هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی مشهد در سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به مشهد اختصاص داده می‌شود و اعتباری در حدود ۵۰‌میلیارد تومان هم برای تکمیل باغ‌موزه دفاع‌مقدس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تأمین می‌شود.

تحقق مصوبات، نیازمند پیگیری مدیریت شهری

قناویزچی با بیان اینکه روند اجرایی بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور حدود سه سال طول می‌کشد تصریح کرد: تحقق این ۲۱ مصوبه نیازمند پیگیری‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی است. در بخش درون‌سازمانی پیگیر این مصوبات از مجموعه‌های داخلی شهرداری و سازمان‌های وابسته هستیم. در بخش برون‌سازمانی هم از طریق دستگاه‌های اجرایی، وزارتخانه‌های مربوط و سازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور تا زمان حصول نتیجه پیگیر اجرایی شدن مصوبات خواهیم بود.

مکاتبه و درخواست اعلام نظر از حوزه تخصصی در شهرداری و معرفی نماینده برای پیگیری توسط حوزه تخصصی در شهرداری انجام شده است و از طرف دیگر پیگیری‌هایی توسط نماینده شهرداری با همراهی نماینده حوزه تخصصی از سازمان برنامه و بودجه استان و استانداری خراسان‌رضوی و نماینده شهرداری و همراهی نماینده حوزه تخصصی از سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت نفت صورت گرفته است. وی در ادامه تأکید کرد: تحقق این مصوبات و شناسایی ظرفیت‌ها نیازمند پیگیری مستمر و همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->