جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: محدودیتی در توسعه روابط با تونس وجود ندارد| سفیر تونس: از هیچ تلاشی برای حفاظت از روابط ممتاز ۲ کشور دریغ نخواهیم کرد

  • کد خبر: ۱۲۵۴۵۴
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
امیرعبداللهیان: محدودیتی در توسعه روابط با تونس وجود ندارد| سفیر تونس: از هیچ تلاشی برای حفاظت از روابط ممتاز ۲ کشور دریغ نخواهیم کرد
وزیر امور خارجه ضمن تقدیر از مواضع مثبت و سازنده دولت و ملت تونس در حمایت از مردم فلسطین، گفت: هیچ محدودیتی در توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران و تونس وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سمیر المنصر» سفیر جمهوری تونس در تهران در پایان مأموریت خود در کشورمان با امیرعبداللهیان دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار روابط خوب میان ایران و تونس و وجود دیدگاه‌ها و مواضع مشترک میان دو کشور در بسیاری از مسائل منطقه‌ای و بین المللی را مورد تاکید قرار داد و افق روابط میان دو کشور را مطلوب ارزیابی و با اشاره به وجود ظرفیت‌های قوی همکاری میان دو طرف، تلاش برای توسعه هرچه بیشتر مناسبات بین دو کشور را ضروری دانست.

امیرعبداللهیان با تقدیر از مواضع مثبت و سازنده دولت و ملت تونس در حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با عضویت ناظر رژیم صهیونیستی در اتحادیه آفریقا، تاکید کرد: هیچ محدودیتی در توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران و تونس وجود ندارد.

وزیر امورخارجه با اشاره به تحولات جاری در تونس، گفت: اطمینان خاطر داریم با حکمت و عقلانیت مسئولان تونس و با وحدت و همدلی ملت و دولت این کشور شاهد رشد و شکوفایی روز افزون تونس در همه زمینه‌ها خواهیم بود.

سفیر جمهوری تونس در تهران نیز ضمن تشکر از میزبانی کشورمان، سال‌های حضور خود در تهران و در میان مردم ایران را بسیار عالی خواند و با اشاره به عرصه‌های همکاری فیمابین، بر لزوم استمرار و تلاش دو کشور جهت برگزاری موفق کمسیون مشترک تأکید کرد.

سمیر المنصر با ابراز خوشبینی نسبت به دورنمای روابط دو کشور و اشاره به روابط صمیمانه وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و تونس تاکید کرد ما همواره در کنار ملت و دولت ایران مانده و از هیچ تلاشی برای حفاظت از روابط ممتاز دو کشور دریغ نخواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->