مدیران‌خودرو: با مجوز گران کردیم | مابه‌التفاوت را اقساطی بپردازید قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲ مرداد ۱۴۰۳) | افت ۱ تا ۹ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی معاملات غیر ریالی در بازار مسکن جریمه در پی دارد ارزش روز سهام عدالت چقدر است؟ افت دلار بازار آزاد به ۵۷ هزار تومان | قیمت امروز طلا، سکه، دلار و ارز دیجیتال (۲ مرداد ۱۴۰۳) صفر تا صد دهک‌بندی | دهک بندی خانوار‌ها براساس داده‌های ثبتی آن‌ها تا شهریور به روزرسانی می‌شود تعرفه جدید واردات موبایل اعلام شد | واردات آیفون ۱۴ ممنوع است گیلاس ۲۰ هزار تومان گرانتر شد | قیمت امروز میوه در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) گمرک: ۱۰ هزار خودرو طی ۴ ماه وارد کشور شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیک‌سایی ۳۰۰ مگاواتی با همکاری مشترکین در شرکت توزیع برق خراسان رضوی اعلام نرخ‌نامه جدید خدمات دوخت اتحادیه خیاطان مردانه و تولیدکنندگان پوشاک مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی افزایش پروازهای ایام اربعین در مشهد گوشی‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چند؟ (۱ مرداد ۱۴۰۳) هنوز قیمت بلیت‌های اتوبوس در مشهد برای اربعین اعلام نشده است نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی چه‌زمانی اعلام می‌شود؟ کاهش قیمت نسبتاً شدید خودرو‌های خارجی (یکم مرداد ۱۴۰۳) توزیع ۵ هزار تُن جو حمایتی ویژه دام بین عشایر خراسان‌رضوی طی ۳ ماه نخست امسال ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۳) | افت ۰.۵ تا ۲ درصدی قیمت‌ها آرامش پس از طوفان | گزارش وضعیت بازار سهام (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ایجاد اشتغال برای ۳۹۲ نفر توسط تعاونی‌های جدیدالتاسیس خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ طلا در مشهد ۵۰ هزار تومان ارزان شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش بازار‌های مالی به کناره‌گیری بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه بود؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه پوشش پلاک خودرو چقدر است؟ الحاق چهار هکتار زمین به شهرستان کلات در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توزیع روزانه گوشت مرغ ارزان‌تر از سطح کشور، در مشهد | جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مشهد ۲۸ درصد افزایش یافت
سرخط خبرها

تشکیل کمیته‌های تخصصی تنظیم بازار برای دهه آخر صفر در مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۷۱۲
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
تشکیل کمیته‌های تخصصی تنظیم بازار برای دهه آخر صفر در مشهد
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد درباره تنظیم بازار در آخر ماه صفر گفت: هر سال، دستگاه‌های نظارتی، اقدامات ویژه‌ای را برای دهه آخر صفر در نظر می‌گیرند و در سال جاری نیز این اقدامات انجام شده است.

امین عظیمی زاده | شهرآرانیوز؛ مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد درباره تنظیم بازار در آخر ماه صفر گفت: هر سال، دستگاه‌های نظارتی، اقدامات ویژه‌ای را برای دهه آخر صفر در نظر می‌گیرند و در سال جاری نیز این اقدامات انجام شده است. در دو سال گذشته، به دلیل شیوع کرونا، امکان استقبال از زائران و مجاوران حریم رضوی در دهه آخر صفر مانند هر سال فراهم نبود و خوشبختانه با مساعد شدن وضعیت کرونایی در سال جاری، چنین امری ممکن شده است.

امیر دلداری در گفتگو با شهرآرانیوز افزود: در جلسات کارگروه تنظیم بازار شهرستان مشهد درباره تمهیدات دهه آخر صفر مقرر شد که سه کمیته تخصصی تشکیل شود و این کمیته‌ها در همه زمینه‌ها نیاز زائران را رفع و به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که هم کالا‌های مورد نیاز تأمین شود و هم نظارت بر بازار صورت گیرد.

وی در معرفی سه کمیته تخصصی تنظیم بازار در دهه آخر صفر تصریح کرد: کمیته تأمین و توزیع کالا، کمیته بازرسی و نظارت و کمیته آرد و نان، سه کمیته تخصصی هستند که در زمینه مشخص شده فعالیت خواهند کرد.

وی بیان کرد: هرکدام از این کمیته‌ها سه جلسه برگزار کرده اند که در مجموع ۹ جلسه را در برمی گیرد. در هر جلسه نیز به طور متوسط، هفت مصوبه مطرح شده است و در نهایت نزدیک به ۶۳ مصوبه به تصویب رسیده که لازم است همه دستگاه‌های متولی، این مصوبات را اجرایی کنند.

امیر دلداری گفت: در کمیته تأمین و توزیع کالا مقرر شد ابتدا میزان کالا‌های مورد نیاز و اقلام اساسی که باید تأمین شود، برآورد شود، سپس دستگاه‌های متولی آن‌ها را تأمین کنند. در همین زمینه ۱۳ قلم کالای اساسی مورد نیاز زائران احصا شد؛ گوشت، مرغ، شکر، لبنیات، شیر، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز، روغن خوراکی، برنج، تخم مرغ از جمله این موارد بود که میزان مورد نیاز آن برای دهه آخر صفر پیش بینی شد تا تأمین آن ازسوی دستگاه‌های متولی صورت گیرد و خوشبختانه هیچ مشکلی دراین زمینه وجود ندارد.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد ضمن تأکید بر اهمیت خدمات رسانی به زائران حریم رضوی افزود: درباره توزیع این کالا‌ها تصمیم گرفته شد که ۵۰۰ واحد صنفی در اطراف حرم مطهر رضوی ازسوی اتاق اصناف معرفی شود. با هماهنگی با اتحادیه‌های صنفی این ۵۰۰ واحد معرفی شدند؛ همچنین بنری یک شکل بر سردر همه این واحد‌های صنفی نصب شده است. موقعیت مکانی (جی پی اس) این واحد‌های صنفی نیز دقیق مشخص شده و حتی روی نرم افزار‌های گوگل مپ و نشان تعیین شده است. این واحد‌های صنفی موظف هستند کالا‌های تخصیص یافته را به قیمت مصوب یا حداکثر با قیمت درج شده روی کالا عرضه کنند؛ همچنین متعهد شده اند که به صورت ۲۴ ساعته فعالیت داشته باشند و همه کالا‌های اساسی مورد نیاز زائران را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

استقرار پایگاه‌های نظارتی در اطراف حرم مطهر رضوی

دلداری درباره نظارت بر بازار دهه آخر صفر نیز بیان کرد: در کمیته بازرسی و نظارت مقرر شد که چهارپایگاه بازرسی و نظارت در اطراف حرم مطهر رضوی ایجاد شود و نماینده همه دستگاه‌هایی که در سه کمیته تخصصی دهه آخر صفر حضور دارند، در این پایگاه‌ها مستقر شوند و بازرسان هم برای بازرسی منطقه‌ای در این پایگاه‌ها حضور خواهند داشت.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد درباره نشانی دقیق این پایگاه‌ها نیز گفت: این پایگاه‌ها در خیابان‌های بهجت، طبرسی جنوبی، شیخ طوسی و دانش شرقی، خیابان شهید حنایی از ۱۵ شهریور دایر شده اند و در حال حاضر از ساعت ۹ صبح تا ۲۱ فعال هستند و با نزدیک شدن به دهه آخر صفر تا ساعت یک بامداد نیز فعال خواهند بود و اگر نیاز باشد، شبانه روزی فعالیت خواهند کرد. او افزود: تلاش ما این است که روزانه از همه دستگاه‌های متولی حدود ۲۰۰ تیم نظارتی حضور داشته باشند و هر تیم نیز کار مربوط به بازرسی را به صورت تخصصی و ذیل زیر مجموعه خود انجام خواهد داد.

دلداری همچنین تصریح کرد: با استعلام صورت گرفته از دستگاه‌های متولی، مشخص شد خوشبختانه درزمینه تأمین کالا‌های اساسی هیچ گونه کمبودی در هیچ کالایی وجود ندارد و با توجه به وجود همدلی و هماهنگی میان همه دستگاه ها، نقطه ضعف خاصی نیز نداریم و همه تلاش ما این است که بتوانیم میزبانان شایسته‌ای برای زائران حریم رضوی باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->