ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید رییس جمهور بر جلوگیری از تغییر جغرافیای سیاسی منطقه

  • کد خبر: ۱۲۶۷۰۶
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۷
تاکید رییس جمهور بر جلوگیری از تغییر جغرافیای سیاسی منطقه
رئیس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از مرزهای دوجانبه و بین‌المللی و احترام به حق حاکمیت کشورها و جلوگیری از هرگونه تغییر در جغرافیای سیاسی منطقه تأکید دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز پنجشنبه در چهارمین روز از سفر خود به نیویورک، در دیدار «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان که در محل اقامت رئیس‌جمهور انجام شد، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از مرز‌های دوجانبه و بین‌المللی و احترام به حق حاکمیت کشور‌ها و جلوگیری از هرگونه تغییر در جغرافیای سیاسی منطقه تأکید دارد.

آیت‌الله رئیسی راه‌حل مشکلات فی‌مابین آذربایجان و ارمنستان را مذاکره و گفتگو دانست و افزود: همچنان‌که در اجلاس شانگ‌های نیز تأکید کردیم، منطقه تحمل هیچ جنگ جدیدی را ندارد.

رئیس‌جمهور، مرز‌های مشترک ایران و ارمنستان را مرز‌هایی تاریخی برشمرد و گفت: لازمه ارتقای همکاری‌های سیاسی و اقتصادی، حفاظت از این مرز‌های مهم و راهبردی است.

در این دیدار نخست‌وزیر ارمنستان نیز گفت: ما از تمام اراضی و سرزمین خود محافظت می‌کنیم و در مقابل هر توطئه‌ای با هدف جدا کردن ایران و ارمنستان از یکدیگر، می‌ایستیم.

نخست‌وزیر ارمنستان همچنین از مواضع روشن و صریح ایران در حمایت از حفظ تمامیت ارضی ارمنستان قدردانی کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->