رئیس جمهور سابق آرژانتین به ۶ سال زندان محکوم شد عید‌ی غدیری به عدالت‌خواهان ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم محل برگزاری دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر معظم انقلاب: مجلس باید نشانه عزم و اراده ملی باشد | کاهش احضار مسئولان دولتی یکی از مصادیق همکاری مجلس با دولت است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بورل: اتحادیه اروپا خطر استفاده احتمالی روسیه از تسلیحات هسته‌ای را جدی بگیرد| سیاست تحریم‌ علیه روسیه نباید متوقف شود

  • کد خبر: ۱۲۶۹۹۳
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۰
بورل: اتحادیه اروپا خطر استفاده احتمالی روسیه از تسلیحات هسته‌ای را جدی بگیرد| سیاست تحریم‌ علیه روسیه نباید متوقف شود
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی عنوان داشت که این اتحادیه باید استفاده احتمالی روسیه از تسلیحات هسته‌ای را جدی بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این مصاحبه با اشاره به اظهارات اخیر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه گفت: «وقتی مردم بر این باورند که چنین موضوعی بلوف نیست، پس ما باید آن را جدی بگیریم.»

همچنین، بورل اظهار کرد که کشور‌های اروپایی باید به حمایت‌ها از اوکراین از جمله ارسال تسلیحات به این کشور ادامه دهند و نباید سیاست تحریم‌ها علیه روسیه را متوقف کنند.

وی افزود: «هر شخصی که به مسکو، کرملین رفته تا با پوتین صحبت کند، با یک جواب مشابه برگشت؛ "پوتین اقدامات نظامی دارد و تا زمانی که به این اهداف نرسد، به جنگ ادامه خواهد داد. " بی‌شک این مسئله نگران‌کننده است و ما باید به حمایت از اوکراین ادامه دهیم.»

به گفته بورل، این درگیری باید از طریق "تلاش‌های دیپلماتیک" حل‌وفصل شود، اما در عین حال حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین باید حفظ شوند.

این مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین تایید کرد افزایش قیمت انرژی که توسط این درگیری ایجاد شده، به یک "نگرانی جدی" در اروپا بدل شده است.

جوزپ بورل با اشاره به نگرانی‌های مشابهی که نه تنها توسط رهبران اروپایی بلکه توسط رهبرانی در آفریقا، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی هم شنیده می‌شوند، گفت: «مردم کشورم (اسپانیا) به من می‌گویند که قیمت بالای انرژی بدین معناست که ما نمی‌توانیم کار کنیم و ما قادر به راه‌اندازی و ادامه تجارت‌های خود نیستیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->