مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

مخبر: احیای جهاد سازندگی یکی از ضرورت‌های کشور است| برای اجرای طرح‌های تولیدی و اشتغالزا از منابع مردمی استفاده شود

  • کد خبر: ۱۲۷۲۱۳
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۰
مخبر: احیای جهاد سازندگی یکی از ضرورت‌های کشور است| برای اجرای طرح‌های تولیدی و اشتغالزا از منابع مردمی استفاده شود
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: یکی از پیامد‌ها و آثار مثبت احیاء جهاد سازندگی این است که خدمت رسانی به جامعه به دست مردم و به خصوص جوانان انجام می‌شود که به نوعی ترویج فرهنگ اسلامی – ایرانی خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در جلسه احیاء جهاد سازندگی، ضمن تقدیر از حضور گسترده و پرشمار مردم در اجتماع روز گذشته، بر لزوم تسریع در احیاء و آغاز به کار مجدد جهاد سازندگی تأکید کرد و اظهار داشت: یکی از پیامد‌ها و آثار مثبت احیاء جهاد سازندگی این است که خدمت رسانی به جامعه به دست مردم و به خصوص جوانان انجام می‌شود که به نوعی ترویج فرهنگ اسلامی – ایرانی خواهد بود.

معاون اول رییس جمهور افزود: اگر فعالیت جهاد سازندگی متوقف نمی‌شد و این نهضت همچنان در کشور کارش را ادامه می‌داد، دغدغه اصلی جوانان کشور خدمت به مردم و آبادانی کشور بود.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه با اتکاء به هر یک از ظرفیت‌ها و موهبت‌های الهی کشور می‌توان درآمد‌های بسیار زیادی حاصل کرد، توجه به اقتصاد دریا را یکی از نیاز‌ها و ضرورت‌های کشور برشمرد و گفت: اقتصاد دریامحور از وسعت و گستردگی فراوانی برخوردار است که تنها بخش کوچکی از آن موضوع آبزی پروری است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید برای اجرای طرح‌های تولیدی و اشتغالزا از منابع مردمی استفاده شود، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات امروز کشور نقدینگی فراوان است که آسیب‌هایی را به همراه داشته و اگر بتوانیم این نقدینگی را به سمت طرح‌های تولیدی نظیر آبزی پروری و تولید مسکن هدایت کنیم، اثرات مثبت و سازنده‌ای در زمینه سرمایه گذاری، تولید ثروت و اشتغالزایی در کشور خواهد داشت.

معاون اول رییس جمهور از اعضای حاضر در جلسه خواست تمرکز جدی بر طرح‌های تولیدی و به خصوص طرح‌های اشتغالزا نظیر تولید مسکن داشته باشند و گفت: اشتغالزایی و تولید مسکن از برنامه‌ها و رویکرد‌های جدی دولت است و اگر جهاد سازندگی با جدیت در این زمینه ورود کند، دولت اعتبارات مورد نیاز آن‌ها را متناسب با ظرفیت اجرایی که دارند تأمین خواهد کرد.

در این جلسه معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ضمن ارائه گزارش از آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص احیای جهاد سازندگی، گفت: راه اندازی نهضت مردمی نقش آفرین در موضوعات اساسی کشور، شناسایی مسایل و شناسایی شبکه مردمی از جمله اقداماتی است که در دستور کار خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی‌های خوبی برای هدایت ظرفیت‌های مردمی به سمت تولید اشتغال آفرین، تولید مسکن، امنیت غذایی، تولید دانش بنیان، بهبود زنجیره ارزش، احیاء واحد‌های تولیدی و تولید محتوای اجتماعی انجام شده است.

در ادامه این جلسه گزارشی از برنامه ریزی‌های صورت گرفته جهت توسعه صنعت پرورش ماهی در قفس ارائه و در خصوص تأمین مالی طرح برای فاز نخست یعنی تولید دو هزار تن ماهی و همچنین اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم آن بحث و تبادل نظر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->