رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: از کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل به مهاجران افغانستانی در ایران خبری نیست

  • کد خبر: ۱۲۷۲۷۱
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
امیرعبداللهیان: از کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل به مهاجران افغانستانی در ایران خبری نیست
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل گفت: در حالی که نزدیک به ۵ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند و روزانه تعداد قابل توجهی با عبور از مرز‌های مشترک وارد ایران می‌شوند، اما از کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل به این جمعیت بزرگ خبری نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، در ملاقات مارتین گریفیتس، هماهنگ کنند امور بشردوستانه سازمان ملل با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان وضعیت انسانی و بشردوستانه مردم یمن، افغانستان، سوریه و اوکراین مورد گفتگو قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشکر از تلاش‌های گریفیتس بر تسهیل امور و حمایت کشورمان از ادامه تلاش‌های انسان دوستانه بین المللی باهدف کاهش آلام انسانی تاکید کرد.

رئیس دستگاه سیاست خارجی افزود: انتظار می‌رود سازمان ملل به رفع محاصره بشردوستانه مردم یمن، در کنار برقراری گفتگو‌های سیاسی واقعی توسط طرف‌های یمنی به منظور ادامه آتش بس در این کشور توجه داشته باشد.

مرور تحولات سیاسی و وضعیت بشردوستانه افغانستان و سوریه از دیگر مباحث مورد گفتگوی وزیر خارجه با نماینده ویژه دبیرکل در امور بشردوستانه بود.

امیرعبداللهیان عنوان نمود: در حالی که نزدیک به ۵ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند که روزانه تعداد قابل توجهی با عبور از مرز‌های مشترک وارد ایران می‌شوند، اما از کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل به این جمعیت بزرگ و به ویژه آوارگان جدید افغانستانی در ایران خبری نیست.

امیرعبداللهیان بر ضرورت توزیع عادلانه کمک‌های بشردوستانه بین همه مردم سوریه و توجه جدی‌تر آژانس‌های بین‌المللی امدادرسانی به مردم سوریه تاکید کرد: درحالی که مردم این کشور از نبود آب آشامیدنی سالم و برق در رنج می‌باشند، تروریست‌ها و مسلحین در ادلب از وضعیت بسیار متفاوت تری برخوردار هستند.

امیرعبداللهیان تلاش‌های ایران برای توقف جنگ در اوکراین را تبیین کرد و بر ضرورت توجه به وضعیت آوارگان اوکراینی تاکید نمود.

گریفیتس ضمن تشکر از مهمان نوازی ایران از اتباع پناهجوی افغانستانی، ایران را نمونه مجزا در پذیرش و کمک به پناهندگان در دنیا دانست.

وی بر نبود بودجه کافی برای تامین نیاز‌های بشردوستانه در سه کشور مذکور اشاره و ابراز داشت: برخی کشور‌های کمک کننده علی رغم تعهد به کمک به تعهدات مالی خود عمل نکرده‌اند.

وی بر گفتگو‌های خود با مقامات کشور‌های درگیر در بحران افغانستان اشاره و موضوع نحوه ارائه کمک‌های بشردوستانه را مطرح کرد.

نماینده دبیرکل در امور بشردوستانه در خصوص سوریه ابراز امیدواری کرد تا توافقی همانند انتقال غلات بین اوکراین و روسیه در سوریه برای انتقال کمک‌های بشردوستانه نیز اتفاق افتد.

وی گفتگوی سیاسی را برای ادامه آتش‌بس و ایجاد ثبات اقتصادی در یمن ضروری دانست و از توجه بدون تبعیض ایران به بحران اوکراین تشکر کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->