ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

حاج‌ علی‌اکبری: امنیت ایران قابل مسامحه نیست| مردم خواستار اشدّ مجازات آشوبگران و فتنه‌انگیزانِ نیابتی هستند

  • کد خبر: ۱۲۷۶۵۴
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹
حاج‌ علی‌اکبری: امنیت ایران قابل مسامحه نیست| مردم خواستار اشدّ مجازات آشوبگران و فتنه‌انگیزانِ نیابتی هستند
امام جمعه موقت تهران با تاکید براینکه امنیت ایران قابل مسامحه نیست، گفت: مردم ما شرارت‌ها را تقبیح کرده و خواستار اشدّ مجازات برای آشوبگران و فتنه‌انگیزانِ نیابتی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی این هفته پایتخت که در محل دانشگاه تهران اقامه شد، اظهار داشت: بزرگ‌ترین سفارش پیامبر اکرم (ص)، همه انبیا و ائمه اطهار (ع) رعایت تقوای الهی است و فرد و جامعه با تقوا به آرزو‌ها و آرمان‌های خود خواهد رسید. خداوند متعال پیامبر (ص) را به‌عنوان الگو معرفی کرده تا همه برای شبیه‌شدن به ایشان در تمامی ابعاد تلاش کنند.

وی افزود: ماه ربیع‌الاول یک ماه پرفضیلت است و چراکه ولادت پیامبر اسلام (ص) در این ماه قرار دارد؛ با تولد پیامبر، همه برکات، قرآن و عترت متولد شدند و فضائل به اوج خود رسید، ایشان از نظر هر فضیلتی، اعظم و بزرگ‌ترین هستند. در این‌ماه هم‌چنین هجرت تاریخی پیامبر به مدینه و واقعه «لیلة‌المبیت» رخ داد که امیرالمومنین (ع) ایثار و از جان‌گذشتگی کردند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به تشکیل حکومت اسلامی در مدینةالنبی با هجرت پیامبر (ص) و اجرای احکام اسلامی، خاطر نشان کرد: اگرچه امت اسلامی در ادامه‌ی مسیر، دچار انحراف شد و حق این سرمایه عظیم را به‌جا نیاورد، اما طبق بشارت قرآن کریم، روایات و بر اساس بشارت‌ها، ملت عزیز ایران با ریشه تمدنی و ظرفیت‌های ویژه در قرن چهاردهم هجری قمری با قیادت شخصی از فرزندان پیامبر به میدان آمد و انقلاب بزرگی را برپا کرد تا این تمدن نبوی را احیا کند و امروز هم ۴۳ سال از این انقلاب گذشته است.

حاج‌علی‌اکبری گفت: باید برای هفته وحدت و به‌ویژه روز ۱۷ ربیع‌الاول که با روز جمعه متقارن شده است، کار متفاوتی انجام داده و جشن‌های باشکوه و پرمغز برگزار شود؛ نماز‌های جمعه در روز ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) به بزرگ‌ترین جشن تبدیل خواهد شد.

وی در خطبه دوم نمازجمعه با گرامیداشت شهدا و طلب شفا برای جانبازان حوادث اخیر، خاطرنشان کرد: از سخنرانی عالمانه و انقلابی رئیس‌محترم در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک که در طراز جمهوری اسلامی بود تشکر می‌کنم؛ ایشان در این سفر و این سخنرانی از ملت قهرمان ایران نمایندگی کردند. هم‌چنین عضویت رسمی ما در سازمان شانگ‌های امر مهمی بود و برکات فراوانی برای ما خواهد داشت.

امام جمعه تهران گفت: از سپاه مقتدر برای عملیات نابودی پایگاه‌های گروهک‌های ضدانقلاب در عمق مرز‌های شمال اقلیم عراق در سرکوب کردن تروریست‌های تجزیه‌طلب تشکر کرده و به آنان دست‌مریزاد می‌گوییم؛ امنیت این کشور قابل مسامحه نیست. این گروهک‌های پلید اقداماتی از جمله قاچاق مواد مخدر، اخلال در امور اقتصادی و تعرض به امنیت کشور را در کارنامه خود دارند و در حدود ۵۰-۶۰ پایگاه هستند و مسئولان اقلیم به تعهدات‌شان برای جمع‌کردن این گروهک‌ها عمل نکردند و این گروهک‌ها در فتنه‌های اخیر هم ورود داشتند و باید به آنان پاسخ داده می‌شد.

حاج‌علی‌اکبری ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به دانش‌آموزان و دانشجویان، با اشاره به روز جهانی ناشنوایان، از اقدامات انجام‌گرفته برای این طیف از جامعه تشکر کرد و گفت ان‌شاالله خدمات تازه‌ای در مراکز دینی، نماز‌های جمعه و مساجد به این عزیزان داده بشود.

وی در ادامه با اشاره به هفته دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ما با استخراج گنج‌های عظیم دفاع مقدس می‌توانیم با سرعت بیشتر و کیفیت بهتر به هدف‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی برسیم.

امام جمعه موقت تهران درباره حوادث اخیر و ناآرامی‌ها تصریح کرد: ملت ما براساس تجارب خود و با لحظه‌شناسی، در اول و سوم مهرماه حماسه تازه‌ای در دل این دشواری‌ها و فتنه‌ها رقم زد و فتنه‌گران را تنها گذاشت و صف خود را جدا کرد. مردم ما هفته گذشته که در ۹۰۰ نقطه کشور بعد از نمازجمعه، فتنه‌گران را محکوم کردند و رسانه‌ها از ارائه‌ی آن ناتوان بودند و ملت به فتنه‌گران فهماندند که یاران انقلاب در سراسر کشور وسط میدان هستند. هم‌چنین مردم ما در سالروز رحلت پیامبر (ص) و امام مجتبی (ع) در اجتماع میدان انقلاب تهران، «۹ دی» را زنده کرد و مردم ما و از همه سلیقه‌ها به صحنه وارد شده و از هر طیفی در آن اجتماع حضور داشتند. این ملت می‌تواند پرچمداریِ ساخت امت اسلامی و تمدن نوین اسلامی را در آستانه‌ی ظهور حضرت مهدی (عج) داشته باشد و این حق ملت ماست.

وی با تأکید بر حفظ وحدت در جامعه عنوان کرد: مردم ما شرارت‌ها را تقبیح کرده و خواستار اشدّ مجازات برای آشوبگرانِ وحشی و فتنه‌انگیزانِ نیابتی هستند که امیدواریم دستگاه قضایی مواجهه‌ای دقیق، قانونی، قاطع و سریع داشته باشد. ملت ما هم‌چنین با اعلام انزجار از چهره‌های ورشکسته و دشمن‌شادکن، حساب نوجوانان و جوانانِ فریب‌خورده را از فتنه‌گران جدا دانستند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: مردمِ ما از نیروی انتظامی‌مان تشکر و قدردانی کردند؛ این عزیزان از مردم هستند و در این ماجرا‌ها مظلوم واقع شدند. هم‌چنین ملت ما خواستار مشخص شدنِ بهانه‌ی آن ماجرا‌ها در فوت بانو مهسا امینی هم هست؛ شواهد حکایت از دروغ بزرگی می‌کند، ولی مردم می‌خواهند که مسئله به‌طور دقیق روشن شود و فتنه‌انگیزان چه زود آن ماجرا را فراموش کردند.

حاج‌علی‌اکبری با بیان اینکه باید از این تهدید، فرصت‌ها بسازیم و این هنر امام و امت و شهید سلیمانی است، تصریح کرد: امنیت ما به قیمت خون مطهر شهدا به‌دست آمده و امتیاز ویژه‌ی ایران عزیز است؛ برای تحقق آرمان‌های انقلاب سرمایه‌ای که باید بیش از قبل قدر آن را بدانیم و از آن محافظت کنیم. همان‌طور که رئیس‌جمهور فرمودند، باید آمادگی بیشتری برای شنیدن صدای مخالف، معترض و منتقد داشته باشیم و سازوکار‌های تازه‌ای برای این مسئله طراحی شود.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه باید جهاد تبیین جدی‌تر دنبال شود، تصریح کرد: نباید خط اصلیِ ساخت ایران قوی است را گم کنیم، می‌بایست کشور را به کارگاه بزرگ برای پیشرفت سازندگی تبدیل کنیم. اینکه نکته مهم است که نیاز است بیشتر سراغ جوانان و نوجوانان‌مان رفته و برای آنان سرمایه‌گذاری کنیم. ضمنا نیاز است مفاسد درون نظام و نفوذی‌ها را جدی‌تر بگیریم و زیستِ قانونی به‌عنوان رکن اصلی فرهنگی کشور باید قوی‌تر پیگیری شود.

حاج‌علی‌اکبری با بیان اینکه ما عمق کینه دشمنان را در این ماجرا دیدیم، گفت: در این وقایع نسبت به اصلی‌ترین نماد‌های انقلابِ ما یعنی قرآن، مسجد، پرچم، حجاب که رمز طهارت و غیرت ماست و نسبت به ایران اهانت شد.

وی بیان کرد: در ماجرای اخیر نسبت به حجاب و عفاف، تُرک‌تازی شد و با رفتار‌های غلط، حرمت‌شکنی شد. این روز‌ها بیشتر اهمیت حجاب را در می‌یابیم وقتی توصیه دین، اولیای خدا و شهدا در این‌باره دست‌کم گرفتیم؛ امروز دشمن و لشکر شیطان سواره، پیاده، حقیقی و مجازی و لشکر به حجاب حمله می‌کنند و مراکز آمریکا و صهیونیست‌ها به قرارگاهی برای حمله به حیا و عفت و حجاب تبدیل شده و الان در می‌یابیم که حجاب و عفاف چه گوهری است. الان می‌فهمیم که "باید از اسلام برای حجاب و عفاف تشکر کرد" و این سخن حکیمانه‌ی مقام معظم رهبری است.

خطیب جمعه تهران گفت: در انقلاب اسلامی برکات زیستِ عفیفانه را در رشد علمی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی و هنری بانوان‌مان دیدیم؛ دشمن با همین عنصر وارد مبارزه می‌شود. وضعیت جامعه غربی جلوی ماست و ببیند که از مسیر بی‌عفتی‌ها به کجا رسیدند و استفاده ابزاری از زنان را در غرب را باید دید. در برابر هجوم بی‌امان از بیرون و وادادگی برخی در درون و هم‌چنین غفلت و بی‌حالی بسیاری از دستگاه‌های مسئول، نیاز به اهتمام ویژه و تازه‌ای در موضوع حجاب داریم.

وی گفت: در موضوع حجاب و عفاف، بیش از ۹۰ و ۹۵ درصد کار فرهنگی نیاز است و یک امر تربیتی و اقناعی و فرهنگ‌سازی است که بسیاری در این‌باره مسئولیت دارند، از جمله دستگاه‌ها، خانواده‌ها، رسانه ملی و دیگران؛ بخشی هم مربوط به وظایف قانونی در تقویت سلامت اجتماعی جامعه است و دستگاه‌های مسئول هم نباید منفعل شوند و البته شیوه‌هایشان را در تأمین سلامت اجتماعی نوسازی کنند.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: در این ماجرا، نسبت به مسئله حجاب زنان مومن و عفیف ما تعرض شد؛ این خط قرمز ماست. از دستگاه قضایی و قانونگذار می‌خواهیم که برای هر نوع تعرض نسبت به حجاب بانوی مسلمان، سختگیرانه مواجهه کنند. این مهم نیازمند قانون قوی، کارآمد و بازدارنده است تا هرکسی به خود اجازه تعدی به چادر بانونی مسلمان را نداشته باشد. ما برای این ارزش بزرگ جان‌مان را گذاشته‌ایم و جوانان‌مان خون داده‌اند و الان کسی به بانوی محجبه جسارت کند؟ این مسئله باید به‌طور مستقل در نظر گرفته شود. ان‌شاالله با درایت امت و امام، از دل این تهدید‌ها فرصت می‌سازیم و بهتر از گذشته مسیر انقلاب را طی خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->