سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

سید حسن نصرالله: فلسطین گزینه‌ای جز مقاومت ندارد | ایران مقتدر است آمریکا قادر به جنگیدن با آن نیست

  • کد خبر: ۱۲۷۸۰۳
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۸
سید حسن نصرالله: فلسطین گزینه‌ای جز مقاومت ندارد | ایران مقتدر است آمریکا قادر به جنگیدن با آن نیست
سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله در سخنانی به مناسبت بزرگداشت یک عالم برجسته لبنانی تصریح کرد: هیچ گزینه‌ای در برابر فلسطینیان جز مقاومت وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنرانی سید حسن نصرالله به مناسبت گرامیداشت علامه سید «محمد علی امین» عالم فقید شیعیان لبنان آغاز شد.

محورهای مهم سخنرانی سید حسن نصرالله :

از حضور باشکوه شما در این مراسم تشکر می‌کنم، در ابتدا به خانواده شریف علامه محمد علی الامین و اعضای خانواده محترم وی و همه لبنانی‌ها سلام عرض می‌کنم.

سخنان خود را در دو بخش تقدیم می‌کنم، در بخش اول در خصوص این علامه بزرگوار و در بخش دوم درباره آخرین تحولات لبنان و منطقه سخن می‌گویم.

خداوند منت نهاد و افتخار دیدار با این عالم بزرگ را نصیبم کرد، در آن ساعات اندکی که در خدمت ایشان بودم، مطالب زیادی فرا گرفتم.

از طریق علمای خود، با تاریخ واقعی کشور و امت خود آشنا می‌شویم.

لبنانی‌ها کرامت و عزت خود را به دست خود و نه از طریق شورای امنیت و سازمان ملل و دیگران بازپس گرفتند.

ارزش‌ها و قانون بین المللی بر جهان حکومت نمی‌کند، بلکه بدتر از قانون جنگل بر آن حاکم است.

باید به نعمت مقاومت با قدرت چنگ بزنیم و تحت تاثیر هیاهوها قرار نگیریم.

فلسطینیان امروز از مذاکرات و اوسلو(معاهده سازش) ناامید شده‌اند و شاهد گسترش مقاومت در کرانه باختری و نوار غزه و تمام مناطق هستیم.

هیچ گزینه‌ای در برابر فلسطینیان جز مقاومت وجود ندارد.

اولا درباره مرزهای دریایی و میادین نفت و گاز باید بگویم، پس از ماهها تلاش و مبارزه میدانی و سیاسی و میدانی، امروز از طریق رسانه‌ها شاهد هستیم که روسای سه گانه متن مکتوب درباره مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی را از طرف میانجی دریافت کرده‌اند.

دولت لبنان در مسئله ترسیم مرزهای دریایی جنوبی تصمیم گیرنده است و تصمیمی را که مناسب می‌داند، اتخاذ می‌کند، ملت لبنان در صورت به ثمرنشستن پرونده ترسیم مرزهای دریایی، بیشترین سود را می‌برد.

ما در برابر روزهای سرنوشت ساز در خصوص این مسئله قرار داریم و موضع مسئولان کشور و اینکه امور به کدام سمت و سو خواهد رفت، به زودی مشخص خواهد شد.

اگر این پرونده به نتیجه مثبتی منجر شود، چنین نتیجه خوبی افق‌ها و چشم اندازهای دلگرم کننده‌ و امیدبخشی را برای ملت لبنان خواهد گشود.

رسیدن به نتیجه مثبت در پرونده مرزهای دریایی، نتیجه همبستگی و همکاری ملی خواهد بود.

برگزاری نشست اخیر پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور مسئله مهمی بود و نتایج رای‌گیری آنچه را ما می‌گفتیم، مورد تاکید قرار دارد مبنی بر اینکه هیچ گروه سیاسی یا ائتلاف سیاسی اکثریت پارلمانی را در اختیار ندارد.

کشور چگونه ممکن است در سایه بحران عمیق و تحولات جهان با رئیس جمهوری که می‌خواهد بخش بزرگی از ملت لبنان را به چالش بکشاند، اداره شود؟

گروه‌های سیاسی باید تماس‌های خود را در مرحله آتی فعال کنند به  امید اینکه به نامی که از موافقیت اکثریت واقعی در پارلمان برخوردار باشد، دست یابند.

بار دیگر به خانواده‌های قربانیان قایق‌های مرگ تسلیت می‌گوییم و حقایقی را که در جنایات رخ می‌دهد، باید  افشا کرد.

آنچه در روسیه و اوکراین جریان دارد، می‌تواند چهره جهان را تغییر دهد، تحولات بزرگ و عظیمی در جریان است و بر تمام جهان تاثیر خواهد گذاشت.

تنها آنچه به حکومت داعش موسوم بود، سرنگون شد، اما این گروه و پروژه آن همچنان پابرجاست و به عنوان یک  ابزار از آن همچنان استفاده می‌شود.

حجم نفوذ و رخنه آمریکا به داعش بسیار گسترده است و بخش زیادی از تروریست‌های این گروه به افغانستان منتقل شدند .

داعش همچنان فعال  است و تلاش‌هایی برای احیای داعش در عراق و سوریه صورت می‌گیرد، شاهد فعالیت‌های گسترده داعش در افغانستان  است، آنکس که داعش را تشکیل داده و از آن حمایت می‌کند، به گواه مقامات آمریکایی، آمریکاست.

در خصوص ایران باید بگویم که ایران اساس و پایه محور مقاومت است و از همان روزهای نخست پیروزی انقلاب در معرض هجمه و توطئه و فتنه قرار داشته است.در معرض جنگ تحمیلی که کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس صدها میلیارد دلار از این تجاوز نظامی علیه ایران حمایت کردند.

ایران عزیز و مقتدر و قدرتمند است و دولت‌های پیاپی در آمریکا به خوبی می‌دانند که قادر نیستند جنگی را علیه ایران به راه اندازند، چون ایران مقتدر و قدرتمند  است و به همین خاطر بر داخل آن حساب باز کرده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->