فرمانده فراجا: ۱۴۰۴ سال جهش برای انسداد مرز‌هاست همه چیز درباره تماس تلفنی ترامپ - پوتین | روسیه با آتش بس محدود ۳۰ روزه در جنگ اوکراین موافقت کرد حماس: تسلیم نمی‌شویم حماس خواستار اعتراضات بین‌المللی برای توقف جنایات علیه غزه شد زنان، کودکان و سالخوردگان؛ ۷۳ درصد شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه اتحادیه اروپا خواهان برقراری دوباره آتش بس در غزه شد راه حل عجیب اتحادیه اروپا برای غزه: اسرا را آزاد کنید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ هرگز متوقف نخواهد شد| حماس باید تمان گروگان‌ها را آزاد کند شهادت تعدادی از فرماندهان حماس در حملات رژیم صهیونسیتی به غزه تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت تدوین برش استانی برنامه هفتم توسعه تا پایان فروردین ۱۴۰۴ ورود بیش از ۶۰۹ هزار زائر به خراسان رضوی تا امروز (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) پزشکیان: آموزش و سلامت در اولویت دولت چهاردهم قرار دارد دست‌خط محرمانه رهبر معظم انقلاب درخصوص گرانی بنزین سال ۹۸ | نظر رهبری چه بود؟ سخنگوی وزارت خارجه ایران: آمریکا مسئول مستقیم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است عارف: با نگاه فرامنطقه‌ای و ملی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم وزارت خارجه طالبان حملات اخیر اسرائیل به غزه را محکوم کرد عارف: گزینه وزیر اقتصاد را پس از نوروز ۱۴۰۴ معرفی می‌کنیم + فیلم ایران به طرح پرونده «هواپیمای اوکراینی» در شورای ایکائو واکنش نشان داد سخنگوی کاخ سفید: سیاست‌های ترامپ درقبال ایران تفاوت زیادی با دولت بایدن دارد حضور استاندار خراسان رضوی در ایستگاه آتش‌نشانی مختارزاده مشهد بازدید معاون‌اول رئیس‌جمهور از خزانه‌داری کل کشور (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) | عارف: شرایط کنونی کشور از نظر چالش‌های اقتصادی با دهه ۶۰ تفاوتی ندارد سخنگوی مجمع تشخیص: لایحه بودجه ۱۴۰۴ در این نهاد مورد پذیرش واقع شد صد‌ها شهید و زخمی در غزه | حماس: نتانیاهو جنگ نسل‌کشی علیه غیرنظامیان در غزه را از سر گرفت درخواست نتانیاهو برای تأخیر در برگزاری دادگاهش ادعای وزیر خارجه آمریکا مبنی بر کمک ایران به انصارالله تأکید عراقچی بر ضرورت وفاق و همدلی عمیق میان کشور‌های اسلامی به‌یادماندنی‌ترین و مهم‌ترین جمله رهبر انقلاب در ۱۴۰۳ کدام است؟ هشدار ایران به ترامپ: هر اقدام تجاوزکارانه پیامدهای وخیمی دارد
سرخط خبرها

انتقام خون شهدای جنایت جمعه سیاه زاهدان در دستور کار سپاه

  • کد خبر: ۱۲۷۸۰۷
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۰
انتقام خون شهدای جنایت جمعه سیاه زاهدان در دستور کار سپاه
سرلشکر سلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت مظلومانه پاسداران و بسیجیان حریم امنیت به ویژه شهید سید حمیدرضا هاشمی، تاکید کرد: انتقام از خون شهدای سپاه و بسیج و مردمانی که قربانی جنایت جمعه سیاه زاهدان شدند را در دستور کار خود می‌دانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی  شهادت مظلومانه پاسداران و بسیجیان حریم امنیت، در دفاع از امنیت و آرامش مردم زاهدان را  تبریک و تسلیت گفت.

وی در این پیام تاکید کرد: انتقام از خون شهدای سپاه و بسیج و مردمانی که قربانی جنایت جمعه سیاه زاهدان شدند را در دستور کار خود می‌دانیم و به مردمان صبور و نجیب این استان اطمینان می‌دهیم راه مقابله بی‌وقفه با توطئه‌های استکبار جهانی و تروریست‌های مزدور و اجیر شده توسط سرویس‌های امنیتی بیگانه تا سر حد شهادت ادامه خواهد داشت.

در این پیام آمده است: شهادت مظلومانه پاسداران و بسیجیان حریم امنیت، سردار رشید اسلام سید حمیدرضا هاشمی (معاون اطلاعات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان) و همرزمان شهیدش محمد امین آذر شکر، سعید برهان زهی ریگی و محمدامین عارفی در میدان پرافتخار دفاع از امنیت و آرامش مردم فهیم و غیور زاهدان را به محضر مبارک رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی)، آحاد ملت شریف و مجاهد ایران اسلامی به ویژه خانواده معظم آنان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

سرلشکر سلامی تاکید کرده است: این شهیدان عالیقدر به ویژه سردار شجاع و پاکباخته شهید هاشمی عمر با برکت خود را وقف خدمت صادقانه و عاشقانه به ملت و مملکت اسلامی به ویژه استان کهن سیستان و بلوچستان و صیانت از امنیت و آرامش مردمان این منطقه نمودند، که شعاع درخشش، شکوه و عظمت آن برای همیشه ماندگار و راهنمای نسل‌های آینده استان و بلکه ایران عزیز خواهد بود.

فرمانده کل سپاه با تقدیر از هوشمندی، هوشیاری، بردباری و بصیرت مثال‌زدنی یکایک زاهدانی‌های مومن که همیشه پیرو آموزه‌های پیامبراعظم (ص)  و پاسدار وحدت، اخوت و یکپارچگی بین مذاهب اسلامی هستند، عنوان کرده: از همکاری و همراهی آنان با حافظان امنیت و نظم جامعه در لحظات حساس پس از واقعه تلخ و ناگوار اخیر که دست‌های پلید سردمداران نظام سلطه و استکبار به ویژه حاکمان رژیم تروریست‌پرور آمریکا و دولت جعلی و جنایتکار صهیونیستی در فرماندهی تروریست‌های تجزیه‌طلب و بقایای گروهک خائن، خبیث و تروریستی عبدالمالک ریگی معدوم دیده می‌شود ، خاضعانه قدردانی و سپاسگزاری می‌کنم.

وی در این پیام تصریح کرد: مرزداران واقعی ایران اسلامی در منطقه راهبردی جنوب شرق به واقع شما مرزنشینان عزیز بلوچ و سیستانی هستید که رزمندگان حافظ امنیت به پشتوانه شما ضربات مهلک و ویرانگری را به اردوگاه شیطان و تروریست‌های جلاد و خون آشام در این دیار وارد می‌سازند.

سرلشکر سلامی در پیام خود با تاکید بر اینکه انتقام از خون شهدای سپاه و بسیج و مردمانی که قربانی جنایت جمعه سیاه زاهدان شدند را در دستور کار خود می‌دانیم، تاکید کرده است: به مردمان صبور و نجیب این استان اطمینان می‌دهیم راه سردار سرافراز شهید حمیدرضا هاشمی و دیگر شهیدان به خون خفته در مقابله فداکارانه و بی‌وقفه با توطئه‌های استکبار جهانی و تروریست‌های مزدور و اجیر شده توسط سرویس‌های امنیتی بیگانه تا سر حد شهادت ادامه خواهد داشت.

در پایان پیام فرمانده کل سپاه تاکید شده است: به فضل الهی پاسداران انقلاب و بسیجیان دریادل منطقه، متحد و یکپارچه با سایر نیروهای امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و انتظامی استان که امنیت و آرامش مردم را خط قرمز خود می‌دانند، هرگونه تهدید و خطر در این مسیر مبارک را با قاطعیت، صلابت و شجاعت پاسخ خواهند داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->