امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود 
سرخط خبرها

فوت زن میانسال در یکی از مجموعه های آبی مشهد | ماجرای تلخ سقوط عرفان از پشت بام خانه اش

  • کد خبر: ۱۲۷۸۳۵
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
فوت زن میانسال در یکی از مجموعه های آبی مشهد | ماجرای تلخ سقوط عرفان از پشت بام خانه اش
در ۲ حادثه پسری نوجوان بر اثر سقوط از ارتفاع و زنی میان‌سال در یک مجموعه آبی مشهد جان باختند.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ زن نمی‌دانست آخرین تفریح عمرش را پشت سر می‌گذارد و پسر نوجوان هم نمی‌دانست آخر پله‌های ساختمان، مرگ به کمینش نشسته است، آن‌ها که تقریبا در زمانی نزدیک به‌هم جان باختند، مرگشان یک مخرج مشترک با عنوان «ندانستن» داشت، هر چند که می‌توان به مرگ پسر ۱۶ ساله ایراداتی وارد کرد و مدعی شد که او می‌دانسته چه می‌کند، اما وقتی مشکلات روانی به افراد حمله می‌کند، نمی‌توانند تصمیم‌های درست را از اشتباه تمیز بدهند.

عرفان هم پس از یک حمله احتمالی عصبی به پشت‌بام خانه‌شان می‌رود و دچار حادثه سقوط از ساختمان هفت‌طبقه می‌شود. اما مرگ دردناک مادری ۶۸ ساله در یکی از پارک‌های آبی مشهد را دیگر نمی‌توان گردن تقدیر انداخت و بررسی‌های قضایی به منظور شناسایی علت فوت آغاز شده است.

ماجرای تلخ عرفان

برای شنیدن داستان زندگی عرفان که در یک خانواده متمول در مشهد زندگی می‌کرد باید به سال‌ها قبل برگشت، سال‌هایی پیش از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا. انزوای ناگهانی پسر نوجوان خانواده‌اش را به فکر فرو می‌برد، آن‌ها به دنبال درمان، فرزندشان را پیش پزشک می‌برند و با تشخیص افسردگی دوره درمان او آغاز می‌شود.

عرفان، تا مدتی نامعلوم باید دارو‌های ضدافسردگی مصرف می‌کرده است، تا اینکه به دوره امتحانات مدرسه‌اش می‌رسد. او به بهانه امتحانات و اینکه تمرکز ندارد به صورت خودسرانه و البته با اطلاع خانواده از مصرف دارو برای مدتی امتناع می‌کند.

در این میان چند اتفاق دیگر هم برای او رخ می‌دهد، همچون تغییر اجباری مدرسه با صلاحدید خانواده‌اش، موضوعی که عرفان به آن واکنش نشان می‌دهد و خواستار بازگشت به مدرسه قبلی و حضور در جمع دوستان قدیمی‌اش می‌شود، اما از آنجا که هنوز مدارس در مشهد باز نشده بود، این موضوع مسکوت باقی می‌ماند.

استفاده بیش از حد از بازی‌های رایانه‌ای نیز یکی دیگر از موضوعاتی است که در پیگیری این پرونده مورد توجه قرار گرفته است. این اتفاقات در حالی زندگی پسر نوجوان را تحت‌تأثیر قرار داده که او هیچ نیاز مالی در زندگی‌اش نداشته است. هم‌زمان با آخرین تصمیم اشتباه این نوجوان و سقوط از پشت‌بام که به قیمت جانش تمام می‌شود، تحقیقات گسترده تیم جنایی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد به منظور شناسایی بستر‌هایی که او را به سمت مرگ سوق داده، آغاز شده است.

ماجرای تلخ مرگ یک مادر

خانواده متوفی مدعی هستند تقصیر کارکنان پارک آبی بوده است، اما نماینده این مجموعه تفریحی مدعی است که فرد جان‌باخته سابقه بیماری تنگی نفس داشته است و تقصیری متوجه آن‌ها نیست، موضوعاتی که در پیگیری پرونده از سوی تیم جنایی دادسرای مشهد مورد توجه قرار گرفته است.

بررسی‌های خبرنگار ما نشان می‌دهد ماجرای این پرونده از آنجا آغاز می‌شود که یک خانواده اصفهانی‌الاصل ساکن تهران بعد از زیارت در مشهد برای تفریح به یکی از پارک‌های آبی مشهد می‌روند.

این زن میان‌سال به همراه دختران و چند نفر از فامیل در این پارک آبی مشغول آب‌تنی بوده‌اند که برای تفریح بیشتر به سراغ رودخانه مصنوعی این پارک می‌روند و چند نفری سوار تیوپ بادی می‌شوند، اما در میانه راه تیوپ واژگون می‌شود و روی زن ۶۷ ساله سقوط می‌کند، به طوری که نفسش بند آمده و حالت غرق‌شدگی به او دست می‌دهد.

اطرافیان با مشاهده موضوع بلافاصله خود رأسا اقدام می‌کنند و او را از آب بیرون می‌آوردند، اما تلاش‌های گسترده به منظور بازگرداندن فرد غرق شده مؤثر نبوده و این زن جان خود را از دست می‌دهد.

با اینکه مسئولان این پارک مدعی هستند قصوری از سوی ناجیان استخر رخ نداده و آن‌ها به‌موقع نقش خود را ایفا کرده‌اند، خانواده مرحوم با اشاره به اینکه تیم نجات غریق دیر در محل حاضر شده است، از مسئولان پارک آبی شکایت کرده‌اند که با دستور قاضی صادق صفری بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد، تحقیقات درباره این پرونده آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->