گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

سخنگوی قوه قضائیه: آغاز طبقه‌بندی وضعیت آشوب‌طلبان متناسب با جرایم ارتکابی| چه کسانی فقط «تنبیه» می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۲۸۱۳۳
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸
سخنگوی قوه قضائیه: آغاز طبقه‌بندی وضعیت آشوب‌طلبان متناسب با جرایم ارتکابی| چه کسانی فقط «تنبیه» می‌شوند؟
سخنگوی قوه قضاییه گفت: دستگاه قضایی طبقه بندی متمایزی براساس دسته بندی‌های مختلف اغتشاشگران وقایع اخیر و نوع برخورد قانونی با آنان تدارک دیده و بر این اساس طبقه‌بندی مزبور برحسب نوع جرایم ارتکابی و انگیزه‌های مرتکبین، آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود ستایشی تاکید کرد: براساس موازین شرعی و مقررات قانونی، کسانی که با علم و آگاهی و تمسک به برنامه ریزی قبلی، به بهانه فوت یک دختر هم میهن ما، با هدف اخلال و به آشوب کشیدن جامعه، آتش به جان و مال و ناموس مردم و اموال عمومی و دولتی زده و برخی از مناطق کشور را ملتهب کرده‌اند پس از رسیدگی به پرونده‌های آنان در مراجع قضایی صالحه به کیفر اعمال فساد انگیز و جرایم ارتکابی خود خواهند رسید.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه از دیدگاه دستگاه قضایی، میان برخی افرادی که در اثر هیجانات و التهابات رسانه‌ای وارد صحنه شده و ممکن است که در گوشه و کنار اقدامی انجام داده باشند با میدان‌داران و صحنه گردانان که بر طبق اسناد به دست آمده، وابسته به برخی سرویس‌های بیگانه هستند تفاوت قائل است، خاطرنشان کرد: طبیعی است که برخورد دستگاه قضایی با گروه اول یعنی برخی جوانان هیجان زده، همراه با رافت و شفقت اسلامی خواهد بود و گرچه اقدام آنان مستلزم تنبه و تذکر است، اما نگاه اصلاح‌گرایانه قوه قضاییه براساس موازین اسلامی اقتضا دارد که با روشنگری، تبیین و رعایت مهربانی، با آنان برخورد شود.

وی اظهار کرد: گرچه در این مرحله باید با انجام بررسی‌های لازم، دقیق و فنی، مشخص و معلوم شود که در اثر افعال ارتکابی از سوی برخی آشوب طلبان، چه آسیب‌ها و صدماتی به جان و مال اشخاص وارد شده است و نسبت به آن اتخاذ تصمیم کرد، ولی در هر حال، رویکرد رافت اسلامی و باز گذاردن مسیر برای جبران اشتباه برای جوانان پیش گفته، در بررسی‌ها و احکام صادره مورد توجه واقع خواهد شد.

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه تصریح کرد: واضح است که نوک پیکان مقابله قاطع و عبرت آموز قوه قضائیه با سرپنجه‌های دشمن در داخل و آن دسته از افرادی است که با دستور بیگانه و سرویس‌های جاسوسی آن‌ها وارد صحنه شده و عرصه را برای امنیت مردم مورد مخاطره قرار داده اند فلذا در مورد این دسته از وابستگان به دشمن، اقدامات قانونی به طور قاطعانه و متضمن بازدارندگی لازم اعمال می‌شود.

ستایشی همچنین با تاکید بر اهتمام قوه قضاییه به اجرایی ساختن رهنمود‌های امروز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در زمینه لزوم تمایز میان سطوح مختلف قاصرین و مقصرین اصلی برخی اغتشاشات اخیر در کشور تصریح کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری به قوه قضاییه دستور فرمودند، دستگاه قضایی ملتزم به جداسازی سطوح مختلف بازداشت شدگان و غربال نمودن آنان از حیث نوع رفتار مجرمانه، وابستگی به دشمن، اهداف، سطح اقدام و میزان تقصیر و مداخله آن‌ها در صحنه خواهد بود و بر این اساس چنانچه مشخص شود که به لحاظ التهابات پدید آمده و جوسازی برخی رسانه ها، وارد صحنه شده و اکنون از افعال خویش اظهار ندامت کرده و پشیمان شده اند، در خصوص مشار الیهم تدابیر قضایی مناسب و متضمن رافت اسلامی اتخاذ خواهد شد. البته تمهیدات قانونی مزبور با هدف تنبه و بازگشت مرتکبین به دامان جامعه و خانواده هایشان؛ به شرط عدم تکرار به زودی اجرایی خواهد شد و این در حالی است که مردم نجیب و همیشه در صحنه از ما این مطالبه را دارند که بدون هیچگونه مسامحه با قاطعیت و صلابت کامل با مسببین اصلی این آشوب‌ها و آشوب طلبان وابسته به دشمن برخورد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->