حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه بن‌گویر خواستار سرنگونی تشکیلات خودگردان فلسطین شد اعلام حمایت اپوزیسیون اسرائیل از تصمیم معترضان برای مختل کردن اقتصاد رژیم صهیونیستی طوفان‌های شدید در «نبراسکا»‌ی آمریکا قربانی گرفت گاردین خبر داد: نشت آب رادیواکتیو از پایگاه بمب هسته‌ای بریتانیا به دریا پژمان‌فر: خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون نفر در کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند | نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء قالیباف: جنگ شناختی و رسانه‌ای مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه
سرخط خبرها

موافق وزیر پیشنهادی کار: آیا درس خواندن در دانشگاه‌های بین‌المللی جرم است؟| زاهدی‌وفا به اهداف وزارت تعاون تسلط دارد

  • کد خبر: ۱۲۸۱۷۷
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
موافق وزیر پیشنهادی کار: آیا درس خواندن در دانشگاه‌های بین‌المللی جرم است؟| زاهدی‌وفا به اهداف وزارت تعاون تسلط دارد
نماینده مردم ورزقان در مجلس گفت: زاهدی وفا هوشمندسازی، داده محور کردن، شفافیت، ایجاد ارتباط بین شرکت‌ها و سازمان‌های این زیرمجموعه را در دستورکار خود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، الهویردی دهقانی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۲ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: اقدامات دشمن شکست خورده به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی و ایادی در ایجاد اغتشاشات در کشور را محکوم و هشدار می‌دهم که به تجربه ۴۳ ساله شکست‌های خود از مردم بصیر ایران مراجعه و عبرت بگیرند و از شیطنت و توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران دست بردارند در غیر این صورت شعله‌های خشم مردم ولایی و انقلابی ایران دودمانشان را برباد خواهد داد.

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی درباره برنامه‌های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: صلاحیت علمی و عملی وزیر پیشنهادی مشخص شده است و رئیس جمهور نیز صلاحیت‌های ایشان را تائید کردند.

وی با اشاره به نقش تعاون در اقتصاد، اضافه کرد: وزیر پیشنهادی استاد دانشگاه بوده و در یکی از بهترین دانشگاه‌های دنیا به علم آموزی پرداخته است، آیا درس خواندن در دانشگاه‌های بین المللی جرم است، مگر پیامبر اسلام نفرمودند که علم را فرا بگیرید حتی در چین.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با طرح این پرسش که مگر وزیر پیشنهادی اطلاع داشت که ۱۰ یا ۲۰ سال دیگر برای تصدی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی می‌شود که فرزندانش را در ایران به دنیا بیاورد، ادامه داد: ایشان در حوزه اجرایی نیز از تجربه خوبی برخوردار بوده و در وزارت اقتصاد و تامین اجتماعی فعالیت کرده همچنین با توجه به اینکه ۳ ماه سرپرست وزارت تعاون بوده به صورت کامل به اهداف این وزارتخانه تسلط دارد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک دولت کوچک است، ادامه داد: آیا بهتر نیست فردی که توانایی اداره زندگی خود را داشته و موفق است برای این وزارتخانه انتخاب شود.

وی تصریح کرد: برخی مطرح می‌کنند که چرا وزیر پیشنهادی اموال خود را ثبت نکرده، باید گفت که ایشان فعلا مسئولیتی برای ثبت اموال ندارند و در صورتی که وزیر شود باید لیست اموال خود را ارائه کند.

دهقانی با بیان اینکه نباید مشکلات انباشته شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی ۴۳ سال گذشته موجب شود که وزیر پیشنهادی را محکوم کنیم، تصریح کرد: ایشان مسئول کار دیگران نیست.

وی گفت: برخی عدم تعامل وزیر پیشنهادی با مجلس را مطرح می‌کنند که باید گفت در دوره سرپرستی ایشان یکی از مسئولان صندوق‌ها که بر علیه مجلس موضع گرفته بود برکنار شد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه سرپرست تمام قدرت و اختیارات وزیر را ندارد، گفت: زاهدی وفا هوشمندسازی، داده محور کردن، شفافیت، ایجاد ارتباط بین شرکت‌ها و سازمان‌های این زیرمجموعه را در دستورکار خود دارد.

وی با بیان اینکه گام‌های مثبتی در حوزه افزایش پرداخت مستمری کمیته امداد و رفع مشکلات بازنشستگان در دوره ۳ ماهه سرپرستی داشت، گفت: عدم شفافیت مالی یکی از مشکلات وزارت تعاون است که وزیر پیشنهادی برنامه ایجاد شفافیت دارد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، کارگران و کارفرمایان و رابطه آن‌ها را یکی از مشکلات دانست و بیان کرد: یکی از برنامه‌های زاهدی وفا اصلاحات ساختاری در این زمینه و بهبود رسیدگی به دعاوی کارگران است.

دهقانی ادامه داد: از آنجا که مبارزه با فقر و فساد ضروری است زاهدی وفا برنامه افزایش درآمد کارگران و مستمری بگیران را در دستورکار خود دارد، همچنین با وجود اینکه همه وزارتخانه‌ها مسئول کارآفرینی و اشتغال زایی هستند، اما وزیر پیشنهادی برای این حوزه نیز برنامه دارد و ۷۶ درصد برنامه ایشان در راستای ماموریت وزارتخانه و دولت است.

وی تاکید کرد: مجمع نمایندگان شمالغرب کشور نیز با برنامه‌های زاهدی وفا موافق هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->