کشته شدن یک نظامی اسرائیلی دیگر در نوار غزه واکنش‌ها به کشتار «مجدل شمس» توسط اسرائیل موشک ضدهوایی "اسرائیل"، علت حادثه مجدل شمس بوده است قالیباف: عزم مجلس شورای اسلامی برای حداکثر تعامل با دولت چهاردهم است حمله حزب‌الله به سامانه پهپادی اسرائیل + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۳) شمار کشته‌های حمله به مجدل شمس در جولان اشغالی سوریه به ۱۱ نفر رسید دفتر ناتو در اردن مرکز هماهنگی و پشتیبانی از امنیت اسرائیل است تجمع اعتراضی علیه تعطیلی مرکز اسلامی مسلمانان در فرانکفورت آلمان تظاهرات علیه نتانیاهو در تل‌آویو ادامه دارد + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۳) اظهارات تحریک‌آمیز مقامات صهیونیست در پی حادثه «مجدل شمس» آیا نتانیاهو با هریس اختلاف دارد؟ حزب‌الله لبنان، حمله به «مجدل الشمس» جولان اشغالی را تکذیب کرد ۹ کشته و ۳۰ زخمی در حمله پهپادی به جولان اشغالی جنگنده سوخوی ۳۴ روسیه سقوط کرد (۶ مرداد ۱۴۰۳) شهادت سه رزمنده دیگر حزب‌الله در راه قدس (۶ مرداد ۱۴۰۳) کره جنوبی برای مذاکره با کره شمالی شرط گذاشت ناو هواپیمابر آمریکایی از ورود به دریای سرخ خودداری کرد زخمی‌شدن ۱۱ صهیونیست در حمله پهپادی به جولان اشغالی (۶ مرداد ۱۴۰۳) کرملین: روسیه مشتاق پیروزی ترامپ نیست حماس: دولت آمریکا مسئول جنایت‌های اسرائیل است حمله موشکی سنگین از جنوب لبنان به سرزمین‌های اشغالی (۶ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۳۲ شهروند افغانستانی که در لیست انتقال آلمان قرارداشتند در یک سال گذشته جان باختند

  • کد خبر: ۱۲۸۷۶۲
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
۳۲ شهروند افغانستانی که در لیست انتقال آلمان قرارداشتند در یک سال گذشته جان باختند
دویچه‌وله گزارش داده است که ۳۲ نفر از شهروندان افغانستان همکاران نیرو‌های نظامی آلمان که در لیست انتقال به این کشور قرار داشتند طی سال گذشته جان باخته‌ا‌ند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌های آلمانی به نقل از دولت این کشور گزارش داده‌اند که ۳۲ شهروند افغانستان که در حال انتظار برای انتقال به آلمان بودند، جان خود را از دست داده‌اند.

به نوشته دویچه‌وله، دولت آلمان گفته است که برخی از مرگ‌ها در اثر رویداد‌های خشونت‌آمیز رخ داده، اما عده‌ای دیگر به صورت طبیعی فوت کردند.

براساس این گزارش، ۱۵ نفر از همکاران محلی نظامیان آلمان براثر مرگ طبیعی و تصادف رانندگی فوت کرده و برخی دیگر نیز در حوادثی مانند انفجار و خودکشی جان باخته‌اند.

مقامات آلمان مدعی شدند که هیچکدام از این افراد به دلیل همکاری با نیرو‌های آلمانی جان خود را از دست نداده‌اند.

پیش از این دولت آلمان اعلام کرده بود که برای ۳۶۰۰ شهروند افغانستانی که با نظامیان این کشور همکاری داشته یا جان آن‌ها در خطر است، صلاحیت انتقال صادر شده که در حال حاضر اکثر این شهروندان به آلمان منتقل شدند.

این در حالی است که پیش از این برخی نمایندگان آلمان از نحوه انتقال همکاران افغان نیرو‌های این کشور انتقاد کرده و خواهان تسریع این روند شده بودند.

پیشتر چندین کشور از جمله کانادا، آمریکا و انگلیس به رغم وعده‌های داده شده به همکاران محلی نیرو‌های خارجی، پذیرش شهروندان افغانستان را متوقف کرده بودند.

در این راستا، مقامات آمریکا اعلام کردند که پذیرش مهاجران جدید افغانستانی براساس ویزای بشردوستانه و اقامت موقت آن‌ها در این کشور را متوقف کردند.

دولت آمریکا گفته است براساس سیاست جدید تمرکز بر اقامت دائمی مهاجران افغانستانی است که پیش از این در عملیات تخلیه از این کشور خارج شدند.

مقامات کانادا نیز در سکوت روند پذیرش مهاجران افغان که با نیرو‌های این کشور همکاری کردند را متوقف کردند.

به نوشته سی‌بی‌سی نیوز، اگرچه پیش از این دولت کانادا اعلام کرده بود که ۴۰ هزار مهاجر افغانستان را پذیریش خواهد کرد، اما در حالی که تاکنون تنها برای ۲۰ هزار نفر ویزا صادر شده، دولت این کشور روند بررسی درخواست‌های جدید مهاجران افغان را متوقف کرده است.

آمریکا پس از تسلط طالبان بر افغانستان بیش از ۱۲۴ نفر از شهروندان خارجی و همکاران افغان را که در طول ۲۰ سال جنگ در این کشور با نظامیان آمریکایی همکاری کرده بودند را در بحبوحه فرودگاه کابل از این کشور خارج کرده است.

به نوشته این رسانه، اما به دلیل بحران پیش آمده در فرودگاه کابل بسیاری از شهروندان افغانستان که صلاحیت خروج داشتند قادر به ترک کشور خود نبوده و در حال حاضر در این کشور اقامت دارند و بسیاری از این افراد درخواست پناهندگی به آمریکا برای صدور ویزای بشردوستانه دادند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->