عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳) عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد دیدار و گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با الجولانی در دمشق قتل یک راننده روس در ایران | بیانیه سفارت مسکو در تهران پیش‌بینی راه‌حل مشکل ناترازی کشور در برنامه هفتم توسعه آیت‌الله علم‌الهدی: حضرت فاطمه (س)، بنیان‌گذار جریان مقاومت است | شهدای فاطمیون، رهروان صدیق مکتب فاطمی رئیس‌جمهور در مراسم تجلیل از مقام زن شرکت کرد | پزشکیان: حقوق افراد را باید مستقل از جنسیت‌ها حفظ کرد تعیین شروط انتشار دلایل ردصلاحیت داوطلبان انتخابات شوراها در مجلس شورای اسلامی دیدار مداحان اهل بیت (ع) با رهبر معظم انقلاب اسلامی | حضرت آیت الله خامنه ای: ملت ایران هر کسی که مزدوری آمریکا را بکند، لگدمال خواهد کرد| نیروی نیابتی نداریم + فیلم و عکس (۲ دی ۱۴۰۳) قالیباف: ناترازی انرژی در کمیسیون‌های تخصصی بررسی شود | بودجه ۱۴۰۴، اقدامات معیشتی مثبتی خواهد داشت «سکینه سادات پاد»، دستیار رئیس‌جمهور استعفا داد اتاق اندیشه‌ورزی استان خراسان رضوی با حکم استاندار تشکیل شد+معرفی اعضا استاندار خراسان رضوی به دیدار مادر شهید رئیسی رفت حمله هوایی شدید به صنعاء واکنش وزارت خارجه ایران به اقدام خشونت‌آمیز در آلمان روسیه: حمله اوکراین به کازان ناشی از شکست در صحنه نبرد است خانواده‌های صهیونیست اذعان کردند: نتانیاهو فردی وحشی است سفیر چین با لاریجانی دیدار کرد (یکم دی ۱۴۰۳) عارف: راهبرد دولت اصلاح قیمت‌ها و عدم آسیب به معیشت مردم است (یکم دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۳۲ شهروند افغانستانی که در لیست انتقال آلمان قرارداشتند در یک سال گذشته جان باختند

  • کد خبر: ۱۲۸۷۶۲
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
۳۲ شهروند افغانستانی که در لیست انتقال آلمان قرارداشتند در یک سال گذشته جان باختند
دویچه‌وله گزارش داده است که ۳۲ نفر از شهروندان افغانستان همکاران نیرو‌های نظامی آلمان که در لیست انتقال به این کشور قرار داشتند طی سال گذشته جان باخته‌ا‌ند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌های آلمانی به نقل از دولت این کشور گزارش داده‌اند که ۳۲ شهروند افغانستان که در حال انتظار برای انتقال به آلمان بودند، جان خود را از دست داده‌اند.

به نوشته دویچه‌وله، دولت آلمان گفته است که برخی از مرگ‌ها در اثر رویداد‌های خشونت‌آمیز رخ داده، اما عده‌ای دیگر به صورت طبیعی فوت کردند.

براساس این گزارش، ۱۵ نفر از همکاران محلی نظامیان آلمان براثر مرگ طبیعی و تصادف رانندگی فوت کرده و برخی دیگر نیز در حوادثی مانند انفجار و خودکشی جان باخته‌اند.

مقامات آلمان مدعی شدند که هیچکدام از این افراد به دلیل همکاری با نیرو‌های آلمانی جان خود را از دست نداده‌اند.

پیش از این دولت آلمان اعلام کرده بود که برای ۳۶۰۰ شهروند افغانستانی که با نظامیان این کشور همکاری داشته یا جان آن‌ها در خطر است، صلاحیت انتقال صادر شده که در حال حاضر اکثر این شهروندان به آلمان منتقل شدند.

این در حالی است که پیش از این برخی نمایندگان آلمان از نحوه انتقال همکاران افغان نیرو‌های این کشور انتقاد کرده و خواهان تسریع این روند شده بودند.

پیشتر چندین کشور از جمله کانادا، آمریکا و انگلیس به رغم وعده‌های داده شده به همکاران محلی نیرو‌های خارجی، پذیرش شهروندان افغانستان را متوقف کرده بودند.

در این راستا، مقامات آمریکا اعلام کردند که پذیرش مهاجران جدید افغانستانی براساس ویزای بشردوستانه و اقامت موقت آن‌ها در این کشور را متوقف کردند.

دولت آمریکا گفته است براساس سیاست جدید تمرکز بر اقامت دائمی مهاجران افغانستانی است که پیش از این در عملیات تخلیه از این کشور خارج شدند.

مقامات کانادا نیز در سکوت روند پذیرش مهاجران افغان که با نیرو‌های این کشور همکاری کردند را متوقف کردند.

به نوشته سی‌بی‌سی نیوز، اگرچه پیش از این دولت کانادا اعلام کرده بود که ۴۰ هزار مهاجر افغانستان را پذیریش خواهد کرد، اما در حالی که تاکنون تنها برای ۲۰ هزار نفر ویزا صادر شده، دولت این کشور روند بررسی درخواست‌های جدید مهاجران افغان را متوقف کرده است.

آمریکا پس از تسلط طالبان بر افغانستان بیش از ۱۲۴ نفر از شهروندان خارجی و همکاران افغان را که در طول ۲۰ سال جنگ در این کشور با نظامیان آمریکایی همکاری کرده بودند را در بحبوحه فرودگاه کابل از این کشور خارج کرده است.

به نوشته این رسانه، اما به دلیل بحران پیش آمده در فرودگاه کابل بسیاری از شهروندان افغانستان که صلاحیت خروج داشتند قادر به ترک کشور خود نبوده و در حال حاضر در این کشور اقامت دارند و بسیاری از این افراد درخواست پناهندگی به آمریکا برای صدور ویزای بشردوستانه دادند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->